• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ben de zararlı degil diye biliyorum iste Oslemcim.

öyle olsa düşük tehlikesi varken birde niye 2-3günde bir ultrasona soksunlar.
içimiz rahat etsin diye ellerinden gelen özveriyi gösteriyor dr.larımız sağolsunlar.
avrupada insanlık yok ya önemsemiyorlar demekkii pek hamişler bebişlerini merak eder diye düşünemiyorlar demekkk:1:

kızlar hiç birşeyim yok diye seviniyordum bugün belim ağrıdı sizdede beli ağrıyan varmı oğlumda hiç ağrımadı belim hep sırtım ağrımıştı kız annelerine soruyorum kendi annemde dahil hep belim ağrıdı diyolar acaba buda belirtimiki cinsiyette çok farklı bu hamileliğim oğlumda midem bulanmasada 4.aya kadar tiksinmiştim yemeklerden özellikle etten tuzlu daha çok severdim şimdi tatlı seviyorum çikolataları kaşık kaşık yiyorum canım çekiyor sizde ne durum geçen tvde seda sayanın ömer çelakıl cinsiyette yiyecekler belli eder dedi tatlı kız tuzlu erkek dediler her ikisinide yiyebilirsiniz ama birine daha çok zaafının olması canın çekmesi gibi

ben 27 ocakta 57 kilo 300 gr dım. dün çıktım 59.700 gr. yani 2 kilo 400 gram almışım. yaw oburda değilim nasıl aldım hiç anlamadım. göbüşün belli yani şimdikten. söylememe gerek olmadan ayyy hamilesin sen diyolar

Canım benim de azcık göbeğim cıktı :9: ben bebekten olduğunu sanmıyorum benim göbeği. Benimki resmen kilo yahuu :60:

kızlar hiç birşeyim yok diye seviniyordum bugün belim ağrıdı sizdede beli ağrıyan varmı oğlumda hiç ağrımadı belim hep sırtım ağrımıştı kız annelerine soruyorum kendi annemde dahil hep belim ağrıdı diyolar acaba buda belirtimiki cinsiyette çok farklı bu hamileliğim oğlumda midem bulanmasada 4.aya kadar tiksinmiştim yemeklerden özellikle etten tuzlu daha çok severdim şimdi tatlı seviyorum çikolataları kaşık kaşık yiyorum canım çekiyor sizde ne durum geçen tvde seda sayanın ömer çelakıl cinsiyette yiyecekler belli eder dedi tatlı kız tuzlu erkek dediler her ikisinide yiyebilirsiniz ama birine daha çok zaafının olması canın çekmesi gibi

Hiç bilmiyorum bu tarz şeyleri açıkçası.
Ama benim de belim en başından beri ağrıyor hem de çok..
Tatlıdan da nefret ettim desem yeridir,öyle çok severdim ki oysa:31:

Ben de sürekli limon gibi ekşi tuzlu şeyler yemek istiyorum ki ben eskiden çikolata&tatlı krizine giren biriydim :1: Bakalım ne olucak bebişlerimiz :49: Benim de belim ağrıyor azcık azcık

Son düzenleme:
Hepimiz sorarız doktorlarımıza ama benim kuzenlerim almanya da yaşıyor geçen sene kızını doğurdu 6 ayıydı sormuştum cinsiyeti ne diye daha öğrenmedik bu ay bakacak ultrasonla dedi o zaman nasıl ya falan diye sorunca 9 ay boyunca 3 yada 4 kez girdiklerini burada yasak olduğunu eğer düşük riski falan var ise zaten büyük hastanelerde yatmak zorunda falan yazdı. Ben böyle duyduğum için paylaştım. Karar sizin tabi ama bende fazla ultrason taraftarı değilim.

benimde dün belim çok ağrıdı ve karnım sanki regli olacakmışım gibi, regli zamanı geldi ya o yüzden galiba

Ben de gitmedim daha sağlık ocağına eşim gitmişti kendisi için. Eşim hamile demiş. Doktor falan panik olmus hemen getirin kaydını yapalım ihmal etmeyin çok önemli falan demiş. Zamanım yok ki gideyim sabah 9 akşam 6 çalışıyorum :59:

Back