Evet ben de zararlı degil diye biliyorum iste Oslemcim.
ben 27 ocakta 57 kilo 300 gr dım. dün çıktım 59.700 gr. yani 2 kilo 400 gram almışım. yaw oburda değilim nasıl aldım hiç anlamadım. göbüşün belli yani şimdikten. söylememe gerek olmadan ayyy hamilesin sen diyolar
kızlar hiç birşeyim yok diye seviniyordum bugün belim ağrıdı sizdede beli ağrıyan varmı oğlumda hiç ağrımadı belim hep sırtım ağrımıştı kız annelerine soruyorum kendi annemde dahil hep belim ağrıdı diyolar acaba buda belirtimiki cinsiyette çok farklı bu hamileliğim oğlumda midem bulanmasada 4.aya kadar tiksinmiştim yemeklerden özellikle etten tuzlu daha çok severdim şimdi tatlı seviyorum çikolataları kaşık kaşık yiyorum canım çekiyor sizde ne durum geçen tvde seda sayanın ömer çelakıl cinsiyette yiyecekler belli eder dedi tatlı kız tuzlu erkek dediler her ikisinide yiyebilirsiniz ama birine daha çok zaafının olması canın çekmesi gibi
kızlar hiç birşeyim yok diye seviniyordum bugün belim ağrıdı sizdede beli ağrıyan varmı oğlumda hiç ağrımadı belim hep sırtım ağrımıştı kız annelerine soruyorum kendi annemde dahil hep belim ağrıdı diyolar acaba buda belirtimiki cinsiyette çok farklı bu hamileliğim oğlumda midem bulanmasada 4.aya kadar tiksinmiştim yemeklerden özellikle etten tuzlu daha çok severdim şimdi tatlı seviyorum çikolataları kaşık kaşık yiyorum canım çekiyor sizde ne durum geçen tvde seda sayanın ömer çelakıl cinsiyette yiyecekler belli eder dedi tatlı kız tuzlu erkek dediler her ikisinide yiyebilirsiniz ama birine daha çok zaafının olması canın çekmesi gibi
oslemimm nasılsın canım?
Nasıl oldun ?
ayyy canımmmm beniiimmm çok iyiyiim çok şüküürr mercimeğim üzmüyor beni şükürler olsuunnn
Çok şükür canım.
Bak gördün mü her şey yoluna girdi
İnatçı çıktı senin bebiş
anasına çekmiiiş tatlıım:)) bugün sağlık ocağına da kayıt olduk ayy bir ton kağıt doldurdular:)
Ayyy ben sağlık ocağını gene unuttummmm
bende öyleydim ha bire yrn gidicem öbür gün derken bugün hallettiiimm
tembellik yok esrantİhmal ettikça kalıyor ya:26:
En kısa zamanda halledeceğime söz veriyorum
tembellik yok esrantbak bebiş seni örnek alır tembel olur karışmammm
halledersin daha var zamanı 16, haftaya kadar birşey yok zaten canımm erken gitmişim bende
Ayyy ben sağlık ocağını gene unuttummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?