2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocağına ben de henüz gitmedim.hiç gidesimde yok.
sağlık ocakları bana iiii gelmiyor korkuyorum ben:83::83:

Neden ki,kötü bir anın falan mı var:44:

uğursuz geliyor bana.ben her iki bebeğimi de sağlıkocağına gittikten sonraki günler kaybettim.şimdi korku oldu uğursuz gibi geliyor saçma ama nasıl yenecem bu korkuyu bilmiyorum.ayağım hep gerigeri gidiyor canım:83:

Yaşadıkların kötü etkilemiş seni belli ki canım..
Biraz daha bekle öyleyse,ilk 3 ayı atlatınca gidersin.
Çok da acelesi yok,sen nasıl rahat hissedeceksen öyle..

Yaşadıkların kötü etkilemiş seni belli ki canım..
Biraz daha bekle öyleyse,ilk 3 ayı atlatınca gidersin.
Çok da acelesi yok,sen nasıl rahat hissedeceksen öyle..

ilk aşı nezaman yapılacak ben ozman giderim diye düşünüyorum hemşireciğim kızacak bana cep telefonu bile var bende.sanırım o da anlayışla karşılar.hayırlısı olsun herşeyin

12 haftayı tamamlamamıza artık az kaldı kızlar.
Bebeğin organ gelişimi de büyük ölçüde tamamlandı.
Bundan sonra artık gelişimleri için çok dikkat etmeliyizç
Özellikle bebeğin beyin gelişimi oldukça önemli.
Bunun için stresten uzak durmak,beslenmeye dikkat etmek (balık,ceviz vs..) gibi şeyler yapmalıyız.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

tabiki de dikkat etmeliyiz

her şey onlar için.stresli bir işim var ama şimdiden sallamıyorum bile.
beslenme zaten yapıyorum.benim 12.haftaya daha var ama olsun ben dikkat ediyorum yine de

benim mesai bitti kızlar iyi akşamlar hepinize

akşam evden bakabilrisem katılırım aranıza

minoşlara iyi bakın öpüyorum onları

Merhaba kızlarr bugün hastanedeydim yatırdılar serum verildi ama şimdi çok iyiyim haftalar sonra ilk defa tost yedim ayran içtim yetmedi eve geldim komşumda 1 kurabiye yedim büyük rekordu bnm için

bebeğimide gördüm kafası kalbi poposu ve bacakları ayakları yokmuş henüzz ay yerim ben onun poposunu dedim

Afiyet ve de geçmiş olsun canım
Maaşallah bebişine de

Son düzenleme:

Maşallah,o serum ne iyi gelir ben bilirim:),Benim akut gastritim var,mide kanaması falan da geçirdim.Düzenli olarak 3 ayda bir senin gibi durmaksızın kustuğum için hastanede gidip yatan biriydim.
Daha zor geçer diye düşünüyodum hamileliğim ama çok şükür hastanelik etmedi daha.
Bundan sonra biraz daha iştahlı geçer umarım hamileliğin:)

Kızlar
İşyerinden bağlanamıyorum,iş de o kadar yoğun ki eve gelip kendimi zor atıyorum koltukta uyukluyorum.
Doğru dürüst cevap yazamadım kaç gündür.
Kaç kilo aldık diye bir soru olmuş :) Ben de yarım kilo almışım ama 2 kilo almışım gibi duruyor.Hamilelikte kaslar çok gevşek oluyomuş o yüzden yayılmış gibiyim sanırım:)
Mide bulantılarına tam gaz devam ediyorum,Allah bütün çeken arkadaşlarıma sabır versin.
Cuma ben de kontrole gidicem,9+2 olacağız.Bakalım neler olacak:)
Herkese iyi haftalar diliyorum

bende daha önce bi kere zehirlendim diye yemiştim serum oda yıllar önceydi yalnızdımda biraz tırstım açıkcası ama cidden gözüm açıldı şimdi eşim gördü benide kendine gelmişsin resmen dedi mucize bişimiş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…