selam kızlar nasılsınız? bende dün akşamdan beri bu piyanist kızı dinliyorum ufacık ama marifeti büyük :)) yerim ben bu kızı yaa.. kolları incecik ama nasılda yetişiyo tuşlara.. izlemek isterseniz
YouTube - pianist (6years old girl):Mozart Sonata K331 Allegretto
boşver esrant yaa biraz daha bekle neredeyse çocuk doğacak zaten az kaldı
Çok tatlıymış,maaşallah
utandın demiiiigit biran önce esrantçım ihmal etme..
sağlık ocağına ben de henüz gitmedim.hiç gidesimde yok.
sağlık ocakları bana iiii gelmiyor korkuyorum ben:83::83:
Neden ki,kötü bir anın falan mı var:44:
uğursuz geliyor bana.ben her iki bebeğimi de sağlıkocağına gittikten sonraki günler kaybettim.şimdi korku oldu uğursuz gibi geliyor saçma ama nasıl yenecem bu korkuyu bilmiyorum.ayağım hep gerigeri gidiyor canım:83:
Yaşadıkların kötü etkilemiş seni belli ki canım..
Biraz daha bekle öyleyse,ilk 3 ayı atlatınca gidersin.
Çok da acelesi yok,sen nasıl rahat hissedeceksen öyle..
ilk aşı nezaman yapılacak ben ozman giderim diye düşünüyorum hemşireciğim kızacak bana cep telefonu bile var bende.sanırım o da anlayışla karşılar.hayırlısı olsun herşeyin
12 haftayı tamamlamamıza artık az kaldı kızlar.
Bebeğin organ gelişimi de büyük ölçüde tamamlandı.
Bundan sonra artık gelişimleri için çok dikkat etmeliyizç
Özellikle bebeğin beyin gelişimi oldukça önemli.
Bunun için stresten uzak durmak,beslenmeye dikkat etmek (balık,ceviz vs..) gibi şeyler yapmalıyız.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ben 16. hafta diye biliyorum yanlış değilse..
benim mesai bitti kızlar iyi akşamlar hepinize
akşam evden bakabilrisem katılırım aranıza
minoşlara iyi bakın öpüyorum onları
Merhaba kızlarr bugün hastanedeydim yatırdılar serum verildi ama şimdi çok iyiyimhaftalar sonra ilk defa tost yedim ayran içtim yetmedi eve geldim komşumda 1 kurabiye yedim büyük rekordu bnm için
bebeğimide gördüm kafası kalbi poposu ve bacakları ayakları yokmuş henüzz ay yerim ben onun poposunu dedim
Merhaba kızlarr bugün hastanedeydim yatırdılar serum verildi ama şimdi çok iyiyimhaftalar sonra ilk defa tost yedim ayran içtim yetmedi eve geldim komşumda 1 kurabiye yedim büyük rekordu bnm için
bebeğimide gördüm kafası kalbi poposu ve bacakları ayakları yokmuş henüzz ay yerim ben onun poposunu dedim
Maşallah,o serum ne iyi gelir ben bilirim:),Benim akut gastritim var,mide kanaması falan da geçirdim.Düzenli olarak 3 ayda bir senin gibi durmaksızın kustuğum için hastanede gidip yatan biriydim.
Daha zor geçer diye düşünüyodum hamileliğim ama çok şükür hastanelik etmedi daha.
Bundan sonra biraz daha iştahlı geçer umarım hamileliğin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?