Ay bende kujummm benim diye sewiyorum bebişimi
![]()
ben her şeyi söylüyorum aklıma o an ne gelirse.küçücüğüm o benim annesi yer ballardan diyorum.ay çok seviyorum onu çok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende kujummm benim diye sewiyorum bebişimi
![]()
günaydın kızlar,
benim geceleri azıcık burnum kanıyor sanırım. Gündüz öyle birşey yok ancak sabah kalktığımda kurumuş kanlarla burnum biraz tıkanmış oluyor. Tansiyon çıkıyormuş ya gebelikte, bununla ilgili olabilir mi diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Bunu yaşayan var mı?
Not: Biraz nahoş bir konu oldu kusura bakmayın![]()
benimde öle canım affedersiniz burnum içinde sanki yara kabukları var ve her sabah öle. Ben seviste en öne otuyorum hamileliğimden beri ısıtmadan gelen hava burnumu kanatıp kurutuyor diye düşünüyorum. Tansiyonla ilgisi yok canım
Günaydın kızlar,
Benim geceleri azıcık burnum kanıyor sanırım. Gündüz öyle birşey yok ancak sabah kalktığımda kurumuş kanlarla burnum biraz tıkanmış oluyor. Tansiyon çıkıyormuş ya gebelikte, bununla ilgili olabilir mi diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Bunu yaşayan var mı?
Burun kanaması bir tek ben de var sanıyordum ama kanadığını ben de görmüyorum sadece kurumuş ondan biliyorum.dün dr benim tansiyonu 14 8 olarak ölçtü yorgundum biraz ondan olabilir dedi.tansiyondan çok korkuyorum.bugün de başım ağrıyor midem çok bulanıyor.
olası nedenlerini uzzuuuuuuun mesajımda okumuşsundur. Sadece tansiyon değil, başka nedenleri de var. Sen de sabahları fark ediyorsan, uyuduğun ortamı nemlendirmelisin bence.
Günaydın kızlar,
Benim geceleri azıcık burnum kanıyor sanırım. Gündüz öyle birşey yok ancak sabah kalktığımda kurumuş kanlarla burnum biraz tıkanmış oluyor. Tansiyon çıkıyormuş ya gebelikte, bununla ilgili olabilir mi diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Bunu yaşayan var mı?
Burun kanaması bir tek ben de var sanıyordum ama kanadığını ben de görmüyorum sadece kurumuş ondan biliyorum.dün dr benim tansiyonu 14 8 olarak ölçtü yorgundum biraz ondan olabilir dedi.tansiyondan çok korkuyorum.bugün de başım ağrıyor midem çok bulanıyor.
sanırım zaman zaman evhamda yapıyoruz olup biten herşey için korkular besliyoruz içimizde. Yüce rabbim o kadar büyükki koruyacak bebişlerimizi. Gittiğim tüm doktorlar vücudumuzda olanları çok dinlerseniz olmaz dedi. Ay o niye ay bu niye derseniz dedi hastanede yatıp kalkarsınız dedi. Günlük hayat akışına olduğu gibi dewam edin dedi. Ağrılarım bulantım oldukça aha benimki ben burdayım annecim diyor deyip gülümsüyorum ve hemen bişeye dikkatimi verip onla uğraşıyorum. Ağrılarımı dinlemiyorum. Tabii cok ciddi olunca durum başka. Allah sağlık sıhhat versin hepimize. Geçmiş olsun bu arada arkadaşım![]()
Kızlar dr 15 gün sonra gel dedi.ama ben 1 ay sonra gitsem diyorum şöyle biraz büyümüş olsun diyorum.dr.daha önceki hikayeme göre bu süreyi belirledi.normalde 1 ay olması lazım dedi.sizce dr dinleyeyim mi.....
bence doktorunu dinle:) birazcık da evhamlı olduğunu göz önünde bulundurursak 1 ay beklemek sana çok zor gelir zaten
Bana da 5 hafta sonra demişti, geçmek bilmiyor![]()
Kızlar dr 15 gün sonra gel dedi.ama ben 1 ay sonra gitsem diyorum şöyle biraz büyümüş olsun diyorum.dr.daha önceki hikayeme göre bu süreyi belirledi.normalde 1 ay olması lazım dedi.sizce dr dinleyeyim mi.....