geçmiş olsun annecik üzülme geçecek inşallah bebiş şimdiden cilve yapıyor sana:)Allah ikinize de sıhhat versin inşallah.
sağol canımm teşekkürler şükür iyiyizz şimdii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun annecik üzülme geçecek inşallah bebiş şimdiden cilve yapıyor sana:)Allah ikinize de sıhhat versin inşallah.
canııımmm süpersiin bizimle olman harika.. gerçekten yürekten diliyorumm sağlılı bi bebiiş en kısa zamanda tutunsun anneciğine inşallah tatlım gönlünü ferah tut hep aklımdasın dualarımdasın..iyi geceler..
kızlar gördüm sonunda bebeğimin kalp atışarını...içim rahatladı
bu arada sordum folic asiti zararlı değil dedi.beslenmeyle alakalı değil dedi.o farklı bir şey dedi.tüm hamilelrin kullanması gerekiyor dedi.çocuğun gelişimi için.içimi rahatlattı.esrant oralardaysan kalp atışını gördü yazabilirsin ....allahım sana şükürler olsun.herkes mutlu olsun herkes bebeğini kucağına alsın![]()
tsk ederim öslemcim duaların için.bende hepinize dua ediyorum Allahım benim yasadıgım durumu kimseye yasatma diye.sende hep aklımdasın canım.nasıl gidiyor varmı bi şikayetin.kanaman durmustur inşş
şeytann kulağına kurşuun durdu canımm çok şükür ama halaaaa yatıyorum dr. sadece wc ye gidecek şekilde ciddi istirahat edeceksin dedi
olsunn şükür iyiyiiz ya yatarım çok sıkılsam da.. cuma tekrar kontrol var artık tamam geçti demesini bekliyorum dr.un inşallah bakalımm..
sağol canıımm Allah seninde kalbine göre verecek ben eminimm
cok sevindim canım yat bol bol azcıkta sıkılıver deger gelecek mucize için.bebiş saglıklı olsunda 9ay yat(inş yatmazsın tabiki de)bişey olmaz![]()
gözün aydın özlemim .kanaman durmuş.çok sevindim.bende hepp yatoyorum .sen gibi.sıkıcı ama her şey çok güzel olacak inşalah.
mymel çok sevindim canım gözünüz aydın allah nazarlardan korusun
Esrant özlettin kendini kaç gündür göremedim seni?
Teyzoşlar biz bugün doktor teyzemize gittik.allaha çok şükür herşey yolunda. Bebeğimi gördüm yine artık kocaman olmuş 10.haftamıza girdik ama artık resmen bebek şeklini almış kuzucumEklerim bi ara son fotografını.göbüşü bile çıkmış tombiş tombiş
3.2 cm olmuş boyu
Ikili test için 14 şubat-20 şubat arası çağırdı doktor. Hayırlısıyla onu da atlatıcaz inşallah..
ohhh çok şükür:) dün nasıl paniklettin hepimizi
Maşallah,maşallah![]()
ben sana demediimm mii canıım beniim çok sevindiim hadi yawaş yawaş atlatıyoruz zorluklarıı çook şükür allahımaaçok sevindiim canımmm
günaydınlar hanımlar ve minnoşlarıNasılsınız?
Biz fındığımla gene geldik işe cuma olsada tatile girsek diye bekliyoruz
Mymel dün giremedim ama kalp atışlarını gördüğüne çok sevindim allahım kucağımızda duymayı nasip etsin hepimize..
Dmlonr maşallahKocaman olmuş bebişin darısı başımıza..
Oslemim35 kanamanın durmasına sevindim çok geçmiş olsun..![]()
C, E, B2 ve A vitaminleri ile bakır ve fosfor yönünden zengin olan kivi kanser oluşumunu ve kabızlığı önlüyor.
Türkiye Diyetisyenler Derneğinin (TDD) Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Diyetisyen Selahattin Dönmez, kivinin, zengin besin değeri, farklı lezzeti, vitamin, mineral, antioksidan, fitokimyasal ve lif içeriğiyle eşsiz bir meyve olduğunu söyledi.
Yapılan araştırmalarla kivinin sahip olduğu antimutajenik (mutasyon önleyici) bileşiklerin kanser oluşumu ile kabızlığı önlediği, kanı sulandırarak kalp ve damar hastalıklarına iyi geldiğinin bilimsel olarak saptandığını belirten Dönmez, “Kivi dünyada yoğun olarak tüketilen 26 meyve içerisinde besin maddesi yönünden en zenginidir. Kivinin 100 gramında ortalama 100-400 miligram C vitamini bulunuyor. Magnezyum içeriği bakımından da en zengin, yüksek potasyum miktarı ve düşük sodyum ile yine meyveler içerisinde ön sıralarda yer alıyor” dedi.
günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım bugün
günaydın canım biz minoşumla iyiyiz siz nasılsınız![]()