• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benide aranıza alın kızlar .....

bende anne adayıyım inşallah , beklenen adetim 2ocaktı ve kan testinde o gün 155,3cıktı????
sizce bu deger iyimi yoksa düşükmü ????

Asicim, bence bu değerle kafanı kurcalama, anladığım kadarıyla kişiden kişiye çok değişiyor, mesela benim de beklenen tarihten bir gün önce 297 çıkmıştı.
En iyisi bir doktor edinmen ve ona güvenmen. Kaç haftalık oldu seninki? 5 hafta civarında ilk doktor ziyaretini yapabilirsin sanırım, keseyi de görürsün büyük olasılıkla:)

benide aranıza alın kızlar .....

bende anne adayıyım inşallah , beklenen adetim 2ocaktı ve kan testinde o gün 155,3cıktı????
sizce bu deger iyimi yoksa düşükmü ????

asi merhaba dün haber bekliyodun benden zaten görmüşsündür yinede ben söyliyim
bende hamileyim değerlerim 94 küsürmüş 3 haftaya tekabül ediyomuş
seninki hayli hayli iyi merak etme

Son düzenleme:
Asicim, bence bu değerle kafanı kurcalama, anladığım kadarıyla kişiden kişiye çok değişiyor, mesela benim de beklenen tarihten bir gün önce 297 çıkmıştı.
En iyisi bir doktor edinmen ve ona güvenmen. Kaç haftalık oldu seninki? 5 hafta civarında ilk doktor ziyaretini yapabilirsin sanırım, keseyi de görürsün büyük olasılıkla:)

inşallah görürüm ilk gebeligimde gittigimde kese vardı embryo yoktu. 12haftalık hamileydim inşallah bu sefer bebegim tutunmuşdur.... haftaya doktora gidecegim ben burda bir ilcede kaldıgım icin doktor yok o yüzden mecburen haftayı bekleyecegim.saglık ocagına gittim bugün son adet tarihine göre 6haftalık dedi ama bakalım benim adet düzenim düzensis olugu icin daha kücükde olabilir degerlerde düşük oldugu icin hayırlısı artık

asi merhaba dün haber bekliyodun benden zaten görmüşsündür yinede ben söyliyim
bende hamileyim değerlerim 94 küsürmüş 3 haftaya tekabül ediyomuş
seninki hayli hayli iyi merak etme

gördüm canım yazmışsın o bir topige sana yazdım orda .....tekrar tebrik ederim canım benim inşallah saglıkla gelir bebişin......

beni korkutan tek şey saglık ocagına gittim ve ordakı kadın bana dediki son adet tarihine göre degerin düşük ve adet düzensizligi yaşadıgın icin olmaya bilirde dedi gebelik kafamı karıştırdı anlamadım sizce haklımıdır ???????????? az morelim bozuldu. ama senin degerinde mesela düşük

Anneciklerrrrr,
Gebelik öncesi sigara içen var mı aranızda? Bırakabildiniz mi?

ıyı bırşey degıl bılıyoruz. Ama bırakmak lazım ben ıcmemeye karar verdım zaten ama zorda olsa bebek ıcın mecbur.ılk hamılelıkte de bıraktım sonra boşgebelıkten dolayı kürtaj oldum ve yıne başladım bu sıkkımlıgı ıcmeye .....

kizlar bende cok zorlaniyorum sigara konusunda, hem kotu bisey hem bagimlilik yapiyo :31:

kizlar biz geldiiiiikkk :emir_bebek: oncelikle yeni gelen arkadaslar olmus aramiza hepiniz hosgeldiniz saglikli bir gebelik diliyorum hepinize..

bugun malumunuz doktor teyzemize gittik ve bebisimizle nihayet tanistik elimde 2 adet fotografi var artik minigimin :) Allaha sukur hersey yolundaymis kesemizi gordum sag tarafa yerlesmis ben de oyle tahmin ediyordum zaten kese boyu 27 mm olmus. Hatta en guzel haber kalp atislari baslamis melegimin ben duymadim daha onumuzdeki hafta dinleticek ama doktorum gordu kalp atislari baslamis dedi cok mutluyum :nazar::nazar: acayip guzel bi duygu cok rahatladim cok huzurluyum darisi hepinizin basina insallah canlarim. bu arada folik asidi birakabilirsin artik dedi multivitamin verdi ismi Decavit gunde 1 tane almam yeterliymis. bisuru tahlil verdi onumuzdeki hafta persembe tahlil sonuclariyla beraber kontrolumuz var haberlerimiz boyle kizlar:46:

yalniz benim anlamadigim bisi var 27 mm kese boyu biraz fazla buyuk degil mi? sizlerin ne cikmisti?

merhaba arkadaşlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim ve hemen doktora gittim :) vajinal ultrasonda küçücük bir kese göründü 4.5 mm gibi .. 2 hafta sonra tekrar gidicem sanırım 4.5 - 5 haftalık hamileymişim :) sat 26 kasım ama 1 hafta geç yumurtladığım için ( ilk çocuğumda da aynıydı ) düzeltilmiş sat ım 3 aralık..

herkese sağlıklı mutlu bir gebelik dönemi diliyorum .. sağ salim , sağlıklı sıhhatli hayırlı yavrulara kavuşalım inş..

günaydınn kızlarrr.. bende eylül annesi olucam inşallah..sat 25 kasım.benım merak ettim kesenizi ne zaman gördünüz ben henüz göremedim bu yüzden çok stresliyiim.

hoşgeldin arkadaşım satımız aynı bebişlerde hemen hemen aynıdır herhalde:61:

Back