• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

lila5 haklısın canım eşim birkaç kez beni gözlemlemiş tuvalete girerken rengin kaçıyor diyor ama elde değil ki, anlamaları mümkün değil..Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..hep dua ederken onun için ve bizim için hayırlısıysa bana ve hayata sıkıca tutunsun diyorum, inşallah da öyle olur.

lila5 haklısın canım eşim birkaç kez beni gözlemlemiş tuvalete girerken rengin kaçıyor diyor ama elde değil ki, anlamaları mümkün değil..Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..hep dua ederken onun için ve bizim için hayırlısıysa bana ve hayata sıkıca tutunsun diyorum, inşallah da öyle olur.

Amin canım hepimiz için....:nazar::emir_bebek:

Tüm annişlere günaydın

Rüya, asi ve simgenur.Hoşgeldiniz aramıza kızlar.Tebrik ediyorum.allah sağ salim kucağımıza almayı nsaip etsin inşallah.

Dmlonr ve nehirin annesi canlarım ya çok sevidim gözünüz aydın!!!Valla nehirinannesi benim de gönlüm oğlandan yana şimdilik doktorunun tavsiyelerini aklımda tutucam gerçi allah onu rahme koyar koymaz belirlemiştir kromozomlardan dolayı...Dmlonr canım demek kalp atışları bile başlamış wuhuuuuuu süperr.kesenin boyutuna takılma çünkü benim kesenin boyutu da bana çok fazla gelmişti ve nette araştırıp araştırıp kafayı yemek üzereydim.zaten doktorlar ters birşey görse söyler herhalde.ben de sabırsızlanıyorum artık kalp atışı için onu da bir duysam biraz daha rahatlıycam

Canım sanırım Allah kısmet ederse doğum aynı gün olcak seninle benim:=))benimde sat : 4 aralık 2010
benim sancılarım oluyor arada adet olcak gibi sende de varmı???

Bazen hafif bi sancı oluyor, "miniğim içerde kendisine yer hazırlıyo" diye düşünüyorum:) Bu aralar normalmiş.

Doktora gitmiş miydin sen lila5?

bugün ilk muayenemi oldum kızlar allaha şükür karından :46: çok küçük nokta kadar bişeydi sat a göre 5 haftalık dedi ama döllenme tarihine göre 3 haftalık falan 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyelim gel de dedi tahlillerimizi yaptırdık. Bir kızım var dedim o zaman bu sefer bolbol et ye hafif tuzlu ye tatlıdan uzak dur yumurtanın sarısı yok beyazını ye dedi erkek için doğrumu bilmem :44: sağlıklı shhatli olsunda önemli değil gerisi

Gözün aydın:)
Bu saatten sonra cinsiyet belirlemek mümkün değil. Babadan gelen spermle zaten cinsiyet belirlenmiş oluyor. Bir doktor nasıl bunları söyler? Ben mi yanlış billiyorum yoksa?

kızlar birşey sormak istiyorum, aranızda hala kasık ağrısı çeken var mı? eskiden daha sık ağrıyordu şimdilerde dinlenirken problem yok ama ayakta kalma sürem uzadıkça kasıklarımda ağrı başlıyor çok şiddetli olmasa da ben buradayım diyor.

Bildiğim kadarıyla normal. Bence bunu bir işaret olarak görmelisin, dinlenmen gerektiğini hatırlatıyor bebeğin:)

merhaba herkese.

Allah kısmet ederse ben de hamileyim.satım 27 kasım.tahmini doğum 3 eylüle geliyor ama ilk doğumum sezeryan olduğu için ağustos sonunda doğum yapmış olacağım..oğlum Ahmet Burak 3 hafta sonra 1 yaşında olacak..bu bebişimin de oğlan olduğunu hissediyorum,Rabbim herkese hayırlısını versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

sadece idrar tahlili yaptım evde..çalıştığım için gidemedim doktora, yarın gideceğim, keseyi düzgün bi şekilde görürüz inşallah..hatta kalp atışını da duyanlar varmış,ben de duysam harika olacak..

Aynen benim de geçen misafirlerim geldiğinde felaket durumdaydım gece yatağa zor attım kendimi.bu aralar çok çok iyi dinlememiz lazım ama çalışınca bu maalesef imkansız oluyor.gerçi ev hanımlarının da eminim durum aynıdır.

:nazar:Puiko 29 Kasım 5 Eylül

ben de kendimi ekledim

asi_83 kullanıcısından alıntı
schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
asi_83 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
lithium84 28 Kasım 4 Eylül 49
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
pembedana 30 5 Aralık 11 Eylül 59
lila5 ......31 aralık
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık
BelizBerkin 4 Aralık

Arkadaşlar şöyle yapsak nasıl olur? Madem herkes kendisini eklemeye başladı, düzenli gidelim bari tablomuz oluşana kadar. Mesela herkes aşağıdaki sıraya uygun yazsa. Her bilginin arasına, aşağıda olduğu gibi "____" (4 tane alt tire) koysak, çok karışmasını engelleriz. Bir de sıralamamamızı SAT'a göre yapalım, yani bir anlamda bebeklerin büyüklük sırası olur. Başka eklemek gereken bilgi varsa onları da yazalım.
Ben yukardakileri yazmaya çalışıyorum, herkes kendisininkini güncelleyip, düzenleyebilir mi? Soru işareti olan yerleri yazar mısınız?

Nick____Şehir____Yaş____Kilo____Boy____SAT____Beklenen doğum tarihi

asi_83____?____?____?____?____25 Kasım____?
schatzi87____?____?____?____?____25 Kasım____?
sevgiso____?____?____?____?____25 Kasım____?
sebatt____?____?____?____?____26 Kasım____?
dmlonr____?____?____?____?____27 Kasım____?
kalbimiz____?____?____?____?____27 Kasım____?
esrant____?____?____?____?____28 Kasım____?
lithium84____?____?____?____?____28 Kasım____4 Eylül
nehirinannesi____?____?____?____?____28 Kasım____?
puiko____?____?____?____?____29 Kasım____5 Eylül
scuba____?____?____?____?____?____?
BelizBerkin____Ankara____30____62____1.78____4 Aralık____10 Eylül
lila5____?____?____?____?____4 Aralık____10 Eylül
lightlife____?____?____?____?____5 Aralık____?
pembedana____?____30____?____?____5 Aralık____11 Eylül
asktutkunu____?____?____?____?____10 Aralık____?

günaydın kızlar annişlerrrr...
misafir bekliyorum, kahvaltı yapamadım henüz.... hadi gelin, ne güzel olur hamiş sohbeti ve kahvaltı...:nazar::nazar:

Bu arada anneciklere günaydınlar:)
Ben daha günaydın bile demeden cevap yazmaya koyulmuşum:40:

asi_83 kullanıcısından alıntı
schatzi87 25 kasım
sevgiso 25 kasım
asi_83 25 kasım
sebatt 26 kasım
dmlonr 27 kasım
kalbimiz 27 kasım
esrant 28 kasım
lithium84 28 kasım 4 eylül 49
nehirinannesi 28 kasım
scuba ?????
Pembedana 30 5 aralık 11 eylül 59
lila5 ......31 aralık
lightlife 5 aralık
asktutkunu 10 aralık
belizberkin 4 aralık

arkadaşlar şöyle yapsak nasıl olur? Madem herkes kendisini eklemeye başladı, düzenli gidelim bari tablomuz oluşana kadar. Mesela herkes aşağıdaki sıraya uygun yazsa. Her bilginin arasına, aşağıda olduğu gibi "____" (4 tane alt tire) koysak, çok karışmasını engelleriz. Bir de sıralamamamızı sat'a göre yapalım, yani bir anlamda bebeklerin büyüklük sırası olur. Başka eklemek gereken bilgi varsa onları da yazalım.
Ben yukardakileri yazmaya çalışıyorum, herkes kendisininkini güncelleyip, düzenleyebilir mi? Soru işareti olan yerleri yazar mısınız?

nick____şehir____yaş____kilo____boy____sat____beklenen doğum tarihi

asi_83____?____?____?____?____25 kasım____?
Schatzi87____?____?____?____?____25 kasım____?
Sevgiso____?____?____?____?____25 kasım____?
Sebatt____?____?____?____?____26 kasım____?
Dmlonr____?____?____?____?____27 kasım____?
Kalbimiz____?____?____?____?____27 kasım____?
Esrant____?____?____?____?____28 kasım____?
Lithium84____?____?____?____?____28 kasım____4 eylül
nehirinannesi____?____?____?____?____28 kasım____?
Puiko____?____?____?____?____29 kasım____5 eylül
Belizberkin____ankara____30____62____1.78____4 aralık____10 eylül
lila5____?____?____?____?____4 aralık____10 eylül
lightlife____?____?____?____?____5 aralık____?
Pembedana____izmir____30____59____1.60____5 aralık____11 eylül
asktutkunu____?____?____?____?____10 aralık____?

benimki tamamdır...

pembedana nasılsın canım
çok sevindim inşallah saglıkla hayırla kucagına alırsın

kızlar inşallah hepınız saglıklakucagınıza alırsınız bende 2010 ekım annesıyım

Arkadaşlar,
İlk gebeliğim hüsranla sonuçlandıktan sonra psikolojimi düzeltmek adına bişeyler yapma arayışına girdim. Her hissettiğinizi herkese anlatamıyorsunuz. E anlatmak da çok büyük ölçüde rahatlama sağlıyor malum:)
İşte bu arayışla gelecekteki çocuğum için bir mail adresi aldım. Hem büyüyünce de kullanır:)
Öncelikle ilk gebeliğimi ve neler yaşadığımı anlatmakla başladım. Mailler yazdım hep ve eşime de bir kopyasını yolladım. Sonra onu beklerken neler yaşadığımı, neler hissettiğimi anlatmaya başladım. Bazı samimi arkadaşlarıma bahsetmiştim, onlar da bu yeni mail adresine mailler yazdılar, çocuğumuza merhaba dediler.

Bir tür "geleceğe mektuplar" serisi. Günlük, sıradan olaylardan da bahsettiğim oluyor miniğime. Mesela dün, sizinle anıştığım anlattım:)

Sonuç olarak hem geleceğe güzel bir iz bırakıyorum, hem çocuğuma paha biçilemez bir hediye bırakıyorum hem de kendi kendime mutlu oluyorum.:49:

lithium84____Balıkesir____27____49____1.60____28 Kasım____4 Eylül
pembedana____?____30____?____?____5 Aralık____11 Eylül
asktutkunu____?____?____?____?____10 Aralık____?[/QUOTE]

Arkadaşlar,
İlk gebeliğim hüsranla sonuçlandıktan sonra psikolojimi düzeltmek adına bişeyler yapma arayışına girdim. Her hissettiğinizi herkese anlatamıyorsunuz. E anlatmak da çok büyük ölçüde rahatlama sağlıyor malum:)
İşte bu arayışla gelecekteki çocuğum için bir mail adresi aldım. Hem büyüyünce de kullanır:)
Öncelikle ilk gebeliğimi ve neler yaşadığımı anlatmakla başladım. Mailler yazdım hep ve eşime de bir kopyasını yolladım. Sonra onu beklerken neler yaşadığımı, neler hissettiğimi anlatmaya başladım. Bazı samimi arkadaşlarıma bahsetmiştim, onlar da bu yeni mail adresine mailler yazdılar, çocuğumuza merhaba dediler.

Bir tür "geleceğe mektuplar" serisi. Günlük, sıradan olaylardan da bahsettiğim oluyor miniğime. Mesela dün, sizinle anıştığım anlattım:)

Sonuç olarak hem geleceğe güzel bir iz bırakıyorum, hem çocuğuma paha biçilemez bir hediye bırakıyorum hem de kendi kendime mutlu oluyorum.:49:

Fikir süper.Ben de günlük düşünüyordum aslında ama söyle kafama göre bir günlük bulamadım.kendim oluşturucam.

pembedana nasılsın canım
çok sevindim inşallah saglıkla hayırla kucagına alırsın

kızlar inşallah hepınız saglıklakucagınıza alırsınız bende 2010 ekım annesıyım

ayyyyy, şimdi gördüm seni şeker yaaaa....çok sewindim.. unutmamışsınız beni :16::16:
sağol canım, bu sefer herşey yolunda gidecek sanki, çok umutluyum. herşeye yeniden başladık....

lithium84____Balıkesir____27____49____1.60____28 Kasım____4 Eylül
Pembedana____izmir____30____59____1.60____5 aralık____11 eylül
asktutkunu____?____?____?____?____10 Aralık____?
[/QUOTE]

hadi kızlarrrrrrrrrrr......

Back