hoşgeldin arkadaşım benim satta 25 kasım
biz kesemizi 5 haftalıkken görmüştük alttan ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin arkadaşım benim satta 25 kasım
kizlar biz geldiiiiikkk oncelikle yeni gelen arkadaslar olmus aramiza hepiniz hosgeldiniz saglikli bir gebelik diliyorum hepinize..
bugun malumunuz doktor teyzemize gittik ve bebisimizle nihayet tanistik elimde 2 adet fotografi var artik minigimin :) Allaha sukur hersey yolundaymis kesemizi gordum sag tarafa yerlesmis ben de oyle tahmin ediyordum zaten kese boyu 27 mm olmus. Hatta en guzel haber kalp atislari baslamis melegimin ben duymadim daha onumuzdeki hafta dinleticek ama doktorum gordu kalp atislari baslamis dedi cok mutluyum acayip guzel bi duygu cok rahatladim cok huzurluyum darisi hepinizin basina insallah canlarim. bu arada folik asidi birakabilirsin artik dedi multivitamin verdi ismi Decavit gunde 1 tane almam yeterliymis. bisuru tahlil verdi onumuzdeki hafta persembe tahlil sonuclariyla beraber kontrolumuz var haberlerimiz boyle kizlar
schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
lithium84 28 Kasım 4 Eylül 49
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
pembedana 30 5 Aralık 11 Eylül 59
lila5 ......31 aralık
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık
BelizBerkin 4 Aralık
Merhabalar...
Sonunda aradığım forumu buldum sanırım:)
4 aralık son adet tarihim. 4 hafta 5 günlük hamileyim.
Ben de geldiiiiiiiiiiim:))))
kizlar biz geldiiiiikkk oncelikle yeni gelen arkadaslar olmus aramiza hepiniz hosgeldiniz saglikli bir gebelik diliyorum hepinize..
bugun malumunuz doktor teyzemize gittik ve bebisimizle nihayet tanistik elimde 2 adet fotografi var artik minigimin :) Allaha sukur hersey yolundaymis kesemizi gordum sag tarafa yerlesmis ben de oyle tahmin ediyordum zaten kese boyu 27 mm olmus. Hatta en guzel haber kalp atislari baslamis melegimin ben duymadim daha onumuzdeki hafta dinleticek ama doktorum gordu kalp atislari baslamis dedi cok mutluyum acayip guzel bi duygu cok rahatladim cok huzurluyum darisi hepinizin basina insallah canlarim. bu arada folik asidi birakabilirsin artik dedi multivitamin verdi ismi Decavit gunde 1 tane almam yeterliymis. bisuru tahlil verdi onumuzdeki hafta persembe tahlil sonuclariyla beraber kontrolumuz var haberlerimiz boyle kizlar
hoşgeldin arkadaşım satımız aynı bebişlerde hemen hemen aynıdır herhalde
schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
asi_83 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
lila5 ......31 aralık
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık
BelizBerkin 4 Aralık
schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
asi_83 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
lila5 ......31 aralık
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık
BelizBerkin 4 Aralık
Puiko 29 Kasım 5 Eylülschatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
asi_83 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
lila5 ......31 aralık
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık
BelizBerkin 4 Aralık
kızlar birşey sormak istiyorum, aranızda hala kasık ağrısı çeken var mı? eskiden daha sık ağrıyordu şimdilerde dinlenirken problem yok ama ayakta kalma sürem uzadıkça kasıklarımda ağrı başlıyor çok şiddetli olmasa da ben buradayım diyor.
bugün ilk muayenemi oldum kızlar allaha şükür karından çok küçük nokta kadar bişeydi sat a göre 5 haftalık dedi ama döllenme tarihine göre 3 haftalık falan 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyelim gel de dedi tahlillerimizi yaptırdık. Bir kızım var dedim o zaman bu sefer bolbol et ye hafif tuzlu ye tatlıdan uzak dur yumurtanın sarısı yok beyazını ye dedi erkek için doğrumu bilmem :44: sağlıklı shhatli olsunda önemli değil gerisi
benim ağrım da sanki regl olacakmışım gibi ama şükür ki onun kadar şiddetli değil..
yine de öyle ağrım olduğunda tuvalete gitmeye korkuyorum, sanki ne bileyim kötü düşünmemek en iyisi..
schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
asi_83 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
lila5 ......31 aralık