• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar biz geldiiiiikkk :emir_bebek: oncelikle yeni gelen arkadaslar olmus aramiza hepiniz hosgeldiniz saglikli bir gebelik diliyorum hepinize..

bugun malumunuz doktor teyzemize gittik ve bebisimizle nihayet tanistik elimde 2 adet fotografi var artik minigimin :) Allaha sukur hersey yolundaymis kesemizi gordum sag tarafa yerlesmis ben de oyle tahmin ediyordum zaten kese boyu 27 mm olmus. Hatta en guzel haber kalp atislari baslamis melegimin ben duymadim daha onumuzdeki hafta dinleticek ama doktorum gordu kalp atislari baslamis dedi cok mutluyum :nazar::nazar: acayip guzel bi duygu cok rahatladim cok huzurluyum darisi hepinizin basina insallah canlarim. bu arada folik asidi birakabilirsin artik dedi multivitamin verdi ismi Decavit gunde 1 tane almam yeterliymis. bisuru tahlil verdi onumuzdeki hafta persembe tahlil sonuclariyla beraber kontrolumuz var haberlerimiz boyle kizlar:46:

hayırlı olsun arkadaşım bende gördüm bugün bebişimi hatta kalp atışını da gördüm resmen atıyodu ya minicik kalbi 3 mm daha bebişim ama kese boyunu bilmiyorum

iyi akşamlar kızlar ben bugün bebişimin kalp atışını gördüm 3 mm dedi doktor bebişe :nazar:çok güzel bi duygu yaaa

schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
lithium84 28 Kasım 4 Eylül 49
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
pembedana 30 5 Aralık 11 Eylül 59
lila5 ......31 aralık
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık
BelizBerkin 4 Aralık

bende ekledim....

Merhabalar...
Sonunda aradığım forumu buldum sanırım:)
4 aralık son adet tarihim. 4 hafta 5 günlük hamileyim.
Ben de geldiiiiiiiiiiim:)))) :49:

Canım sanırım Allah kısmet ederse doğum aynı gün olcak seninle benim:=))benimde sat : 4 aralık 2010
benim sancılarım oluyor arada adet olcak gibi sende de varmı???

Son düzenleme:
:nazar:schatzi87 25 Kasım
:nazar:sevgiso 25 Kasım
:nazar:asi_83 25 Kasım
:nazar:sebatt 26 Kasım
:nazar:dmlonr 27 Kasım
:nazar:kalbimiz 27 Kasım
:nazar:esrant 28 Kasım
:nazar:lithium84 28 Kasım 4 Eylül 49
:nazar:nehirinannesi 28 Kasım
:nazar:scuba ?????
:nazar:pembedana 30 5 Aralık 11 Eylül 59
:nazar:lila5 ......31 aralık
:nazar:lightlife 5 Aralık
:nazar:asktutkunu 10 Aralık
:nazar:BelizBerkin 4 Aralık

kizlar biz geldiiiiikkk :emir_bebek: oncelikle yeni gelen arkadaslar olmus aramiza hepiniz hosgeldiniz saglikli bir gebelik diliyorum hepinize..

bugun malumunuz doktor teyzemize gittik ve bebisimizle nihayet tanistik elimde 2 adet fotografi var artik minigimin :) Allaha sukur hersey yolundaymis kesemizi gordum sag tarafa yerlesmis ben de oyle tahmin ediyordum zaten kese boyu 27 mm olmus. Hatta en guzel haber kalp atislari baslamis melegimin ben duymadim daha onumuzdeki hafta dinleticek ama doktorum gordu kalp atislari baslamis dedi cok mutluyum :nazar::nazar: acayip guzel bi duygu cok rahatladim cok huzurluyum darisi hepinizin basina insallah canlarim. bu arada folik asidi birakabilirsin artik dedi multivitamin verdi ismi Decavit gunde 1 tane almam yeterliymis. bisuru tahlil verdi onumuzdeki hafta persembe tahlil sonuclariyla beraber kontrolumuz var haberlerimiz boyle kizlar:46:

canim benim cok sevindim senin adina, hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah ve tabi darisi bana bende duysaydim kalp atisini daha 2 haftam var benim, turkiyede olsam bende duymustm belki simdi yaaaaaa
dua edin bana kizlar bende hayirlisiyla bebisimin kalp atisini duyarim ve sagliklica kucagima alirim insallah hepimiz tabikideeeeeeeeeeeee :emir_bebek: banada burda bi hap verdiler bebisin gelisimine yardimci olmak icinmis sana verilen vitamindendir sanirim. cok heyecanlaniyom boyle sizlerin guzel haberlerinizi aldikca :16: darisi bana:emir_bebek:

hoşgeldin arkadaşım satımız aynı bebişlerde hemen hemen aynıdır herhalde:61:

hoşbulduk...bizimki henüz göstermio kendini drum bhcg 1500ile 3000 arasındayeken kese görülür dedi benim yarın inş 900lere çıkıcak ilk öğrendimde 63 tü 4 gün sonra 4 e katladı şimdi 4 gün daha geçti bakalım yarın ne çıkıcak..sanırım geç yumurtluorum senin kanda ne çıktı sonucun?

kızlar burada en son adet tarihlerimi olacaktı yoksa beklenen adet tarihimi olacaktı....???benim sat: 4 aralık

anacım beni unuttunuz herhalde, ben ilk eylül annesiydim sonra birden buraya taşınmışız, herkese merhabalar, nihayet çoğalıyoruz demek hadi hayırlısı.

kızlar yazın bakem benim satım da 26 kasım henüz hiç doktor kontrolüne gitmedik bakalım yarın akşam inşallah gelince yazarım ben de

fekat şu kısacık sürede bi anda şiştim desem inanırmısınız halbuki tatlı filan ağzıma koyamıyorum ama :enine genişledim adeta ve de 86 kiloyum Allahtan hayırlısı valla:52:

bugün ilk muayenemi oldum kızlar allaha şükür karından :46: çok küçük nokta kadar bişeydi sat a göre 5 haftalık dedi ama döllenme tarihine göre 3 haftalık falan 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyelim gel de dedi tahlillerimizi yaptırdık. Bir kızım var dedim o zaman bu sefer bolbol et ye hafif tuzlu ye tatlıdan uzak dur yumurtanın sarısı yok beyazını ye dedi erkek için doğrumu bilmem :44: sağlıklı shhatli olsunda önemli değil gerisi

kızlar birşey sormak istiyorum, aranızda hala kasık ağrısı çeken var mı? eskiden daha sık ağrıyordu şimdilerde dinlenirken problem yok ama ayakta kalma sürem uzadıkça kasıklarımda ağrı başlıyor çok şiddetli olmasa da ben buradayım diyor.

:nazar:Puiko 29 Kasım 5 Eylül

ben de kendimi ekledim

kızlar birşey sormak istiyorum, aranızda hala kasık ağrısı çeken var mı? eskiden daha sık ağrıyordu şimdilerde dinlenirken problem yok ama ayakta kalma sürem uzadıkça kasıklarımda ağrı başlıyor çok şiddetli olmasa da ben buradayım diyor.

war canım, benim hala kasık ağrılarım oluyo,ben burdayım diyor aynen, özellikle ayakta kalınca,sabahları ve gece uyurken...açıkçası bazen çok şiddetli oluyor korkuyorum...gece uykumdan bile uyanıyorum...çok şükür lekelenme falan yok...ben 4 + 5 haftalığım...ya sen de durum nasıl???

kızlar o kasık ağrılarınız rahmin genişlemesinden kaynaklanıyor canınızı sıkmayın ara ara olması normal hatta 9 ay boyunca vücudumuzda birsürü değişik olucak fizyolojik olarak kendinizi fazla yormayın ve bunlarda gayet normal bikaç güne kadar o kasık ağrılarınız geçicek ama önümüzdeki ay adet günü tekrar başlicak oda normal:1:

benim ağrım da sanki regl olacakmışım gibi ama şükür ki onun kadar şiddetli değil..
yine de öyle ağrım olduğunda tuvalete gitmeye korkuyorum, sanki ne bileyim kötü düşünmemek en iyisi..

düşünme canım adet olamadığından o ağrılar geçecek bendede bıçak batması gibi bi ağrı vardı kişiden kişiye değişiyo bikaç gün daha sabret

bugün ilk muayenemi oldum kızlar allaha şükür karından :46: çok küçük nokta kadar bişeydi sat a göre 5 haftalık dedi ama döllenme tarihine göre 3 haftalık falan 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyelim gel de dedi tahlillerimizi yaptırdık. Bir kızım var dedim o zaman bu sefer bolbol et ye hafif tuzlu ye tatlıdan uzak dur yumurtanın sarısı yok beyazını ye dedi erkek için doğrumu bilmem :44: sağlıklı shhatli olsunda önemli değil gerisi

tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın...benim de senin gibi olmuştu ilk gittiğimizde kesemiz minicik görünmüştü bana göre de 5 hatfalık hamileydim ama dr.'um geç döllenme olabileceğini söyledi ama bir hafta sonra 13mm olmuştu bile :) yani biz seninle geriden geliyoruz :) gelişimini normal sürdürdükçe hiçbir sorun yok dedi doktorumuz ve sat'ımı yeniden düzenleyerek 29 kasım yaptı.

benim ağrım da sanki regl olacakmışım gibi ama şükür ki onun kadar şiddetli değil..
yine de öyle ağrım olduğunda tuvalete gitmeye korkuyorum, sanki ne bileyim kötü düşünmemek en iyisi..

Aynen canım adet sancısı uzun sürüyor,bu öyle değil , max.5 dak sürüyor ama bazen çok kuvvetli vuruyor kımıldıyamiyorum.Korkuyorum sonra tuvalete gitmeye bakıyorum bi lekelenme falan yok mutlu mutlu çıkıyom tuvaletten:)))geceleride bazen uyandığım oluyor sancıdan...:((ama dediğin gibi kötü düşünmemek en iyisi bunlar normal şeyler bünyeden bünyeye değişiyor....

KIZLAR....NİCK - YAŞ- SAT. - BEKLENEN DOĞUM Tar. - KİLO
BÖYLE BİR SATIR DOLDURALIM BİLGİLERİMİZİ.... 10-15 GÜNE KALMAZ, 1. SAYFAYA YAPIŞTIRTICAZ KAZENE!!!!

Back