Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım oldu:):):)
KK Nick YAŞ SAT Tahmini D.T. KİLO Cinsiyet Güncel Notlar
schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
lithium84 28 Kasım
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
pembedana 30 5 Aralık 11 Eylül 59
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık
KIZLAR DOLDURALIM LİSTEYİ ONDAN SONRA BEN YAPICAM SON HALİNİ... BAŞLIKLAR BUNLAR OLSUN DEDİM AMA...İÇİÇE YAZMIŞIM...
ilk sayfada nasıl yapıcazzz kiiii????? düzeltmede olmazzzz...kazene mi yolluycazz?
üff ne cahilim bilgisayar mih. eşimde!!! öhöhöhhh! duymasın vallaaa
yok mu biraz bu işten anlayan????
Of ne zor işmiş:)
Ticker factory'den yaptım, linkimi yapıştıramadım, kabul etmedi. Neyse ki burdan oldu sanırım:)
Bu arada Ankara'da olanlar kimler?????
Yeğenim 5 yaşında ve ablam hamileyken tanıştığı forum grubuyla hala görüşüyor, çocuklar da arkadaş oldular. Ben de öyle olsun isterim.
schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
lithium84 28 Kasım 4 Eylül 49
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
pembedana 30 5 Aralık 11 Eylül 59
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık
herkes alıntı yapıp doldursun bu listeyi kuzular.... bu ayın sonuna kadar bekleyeceğiz anlaşılan. en son halini kazene yollarım ben. ilk sayfaya koysun listemizi.... olmaz mı????
Günaydın hepinize...
Anlaşılan bizim kızlar gece uyumamışlar.Normalde ben en geç 11 de yatarım dün 12bucukta yattım hehehe
Sabah 9dan 5e kadar ofiste olduğumdan ben forumda olurum kızlar genelde.Bu arada ben diyorum ki dmlonr un yaptığı sat listesine diğer bilgilerimizi de ekleyelim daha iyi kaynaşırız.Bana verirseniz bilgilerinizi hepsinibir arada tutarım.
YAŞ ŞEHİR BOY KİLO BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
bEN yazayım önce 27 Balıkesir 1.60 48kg 4Eylül
herkes alıntı yapıp doldursun bu listeyi kuzular.... bu ayın sonuna kadar bekleyeceğiz anlaşılan. en son halini kazene yollarım ben. ilk sayfaya koysun listemizi.... olmaz mı????
Merhaba hoşgeldin aramıza
Bebişin hayırlı olsun
Gördün mü keseyi?
belizberkin senin 2.bebiş mi