• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ilk sayfada nasıl yapıcazzz kiiii????? düzeltmede olmazzzz...kazene mi yolluycazz?
üff ne cahilim bilgisayar mih. eşimde!!! öhöhöhhh! duymasın vallaaa

yok mu biraz bu işten anlayan????

:nazar:KK Nick YAŞ SAT Tahmini D.T. KİLO Cinsiyet Güncel Notlar
schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
lithium84 28 Kasım
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
pembedana 30 5 Aralık 11 Eylül 59
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık

KIZLAR DOLDURALIM LİSTEYİ ONDAN SONRA BEN YAPICAM SON HALİNİ... BAŞLIKLAR BUNLAR OLSUN DEDİM AMA...İÇİÇE YAZMIŞIM...

tatlım benim kg 49 tahmini doğrum tarihi 4 eylül cinsiyet belli değil :))

ilk sayfada nasıl yapıcazzz kiiii????? düzeltmede olmazzzz...kazene mi yolluycazz?
üff ne cahilim bilgisayar mih. eşimde!!! öhöhöhhh! duymasın vallaaa

yok mu biraz bu işten anlayan????

Canım sen biliyor musun çizelgeli liste yapmayı?
Böyle yazarak değil de dğer türlüsünü?

Of ne zor işmiş:)
Ticker factory'den yaptım, linkimi yapıştıramadım, kabul etmedi. Neyse ki burdan oldu sanırım:)
Bu arada Ankara'da olanlar kimler?????

Yeğenim 5 yaşında ve ablam hamileyken tanıştığı forum grubuyla hala görüşüyor, çocuklar da arkadaş oldular. Ben de öyle olsun isterim.

Of ne zor işmiş:)
Ticker factory'den yaptım, linkimi yapıştıramadım, kabul etmedi. Neyse ki burdan oldu sanırım:)
Bu arada Ankara'da olanlar kimler?????

Yeğenim 5 yaşında ve ablam hamileyken tanıştığı forum grubuyla hala görüşüyor, çocuklar da arkadaş oldular. Ben de öyle olsun isterim.

Ben Ankara'da değilim ama
Umarım biz de öyle bir grup oluruz:69:

schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
lithium84 28 Kasım 4 Eylül 49
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık

schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık

herkes alıntı yapıp doldursun bu listeyi kuzular.... bu ayın sonuna kadar bekleyeceğiz anlaşılan. en son halini kazene yollarım ben. ilk sayfaya koysun listemizi.... olmaz mı????

herkes alıntı yapıp doldursun bu listeyi kuzular.... bu ayın sonuna kadar bekleyeceğiz anlaşılan. en son halini kazene yollarım ben. ilk sayfaya koysun listemizi.... olmaz mı????

Zaten biraz zaman geçince tam olarak kalacak olanlar da belli olur.
Daha sağlam olur..

Günaydın hepinize...
Anlaşılan bizim kızlar gece uyumamışlar.Normalde ben en geç 11 de yatarım dün 12bucukta yattım hehehe

Sabah 9dan 5e kadar ofiste olduğumdan ben forumda olurum kızlar genelde.Bu arada ben diyorum ki dmlonr un yaptığı sat listesine diğer bilgilerimizi de ekleyelim daha iyi kaynaşırız.Bana verirseniz bilgilerinizi hepsinibir arada tutarım.

YAŞ ŞEHİR BOY KİLO BEKLENEN DOĞUM TARİHİ

bEN yazayım önce 27 Balıkesir 1.60 48kg 4Eylül

30 Ankara 1.78 62 Kg 10 Eylül:1:

schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık
BelizBerkin 4 Aralık

Merhaba hoşgeldin aramıza:16:
Bebişin hayırlı olsun:66:
Gördün mü keseyi?

Salı günü ilk kez gitmiştim doktora, çok minik bişey var sanki dedi ve bugüne randevu vermişti. Ben de buün sabahtana gittim ama biraz canım sıkıldı doktora. Randevumuza gelmedi!!! Ben de değiştirdim doktorumu cmt.ye randevu aldım, cmt. görürüm umarım..

selam kizlarrr nasilsinizzzz :8:

belizberkin hosgeldin cnm :70: saglikli bi hamilelik yasayip saglicakla bebisini kucagina alirsin insallahhhhhhhhh tabi bizlerde :16:

Kızlar,
Bende mide ağrısı oldu ilk zamanlarda, şimdi daha iyiyim. Ama bikaç gündür de ishal gibiyim. Bunlar hormonların suçuymuş (!) sanırım. Bunları yaşayanlar var mı? İlk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı. Ama zaten aynı kişide gebelikten gebeliğe bile değişirmiş belirtiler.

ay ben sizin yazdıklarınızı okuyunca çok hecanlandım bende gecen sene buzamnda hamile olduğumu öğrenmmeşitim 9ocakta öğrendim nasıl mutlu olmuştum yıllardır bekliyordum bebeğimi ama şimdi kollarımda onu çok seviyorum
kızlar hamileliğinizin kıymetini bilin ben şimdi hamileliğimi ölüyorum
allah hepinize kolaylık versin hayıorl doğumlar:emir_bebek:

Son düzenleme:
benide aranıza alın kızlar .....

bende anne adayıyım inşallah , beklenen adetim 2ocaktı ve kan testinde o gün 155,3cıktı????
sizce bu deger iyimi yoksa düşükmü ????

Back