Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hastanedeydım yenı geldım
gecen ay kımyasal gebelık yasayıp kurtaj olmama gerek yokken atlattım ve dr hemen tekrar hamıle kalıcagımı soylemıstı ve oylede oldu bugun gıttım kanamam cok fazla ve parca duserek gelıyordu bıyandan tansıyon dusmeler fılen.evet hamıleydım ama bebegım tutunamıyormus cunkı kıstle beraber olusmus ılk bakısta saskınlıkla kese zannettıkkı degılmıs kıst kan testım 57 cıkmıs yukselmemıs belkıde yukseldı dusmeye basladı ama uzulmucem drum ıyıcene konustu benımle bak neguzel hamıle kalabılıyorsun ıstersen bu ay korun dedı kı bende oyle yapıcam alt ust oldum cunkı.eylul annesı olamıcam ama belkı dıger aylar olurum sızlerrı sureklı takıp edıcem guzel haberlerınızı okuyup sızınle mutlu olucam sakın benım yasadıgımı kafanıza takıp canınızı sıkmayın daha cok uzulurum yoksa sız dogurun belkı arkanızdan ben gelırım kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın
PAULSU, PDRSEDA VE MRWMSTF
Sizler de hoşgeldiniz kızlar aramıza.Sağlıklı sıhhatli geçer inşallah hamileliğiniz.
ya kızlar benim yaptığım tablo vardı ama hepsi içiçe girdi.doğru düzgün bir tablo olsa ne güzel olcak.esrantcım kalp atışı randevunu almışsın şimdiden:)senin gittiğin hafta ben de gidicem.
nehirinannesi sorma şekerim ya her gece bir senarya bir film dönüyor rüyalarımda acaip yorgun kalkıyorum.her gece rüyamda bebekle uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim.şöyle relax olmayı bir öğrensem.
dmlonr naptın canım gittin mi doktora merak ettim?
paulsu, pdrseda ve mrwmstf
sizler de hoşgeldiniz kızlar aramıza.sağlıklı sıhhatli geçer inşallah hamileliğiniz.
Ya kızlar benim yaptığım tablo vardı ama hepsi içiçe girdi.doğru düzgün bir tablo olsa ne güzel olcak.esrantcım kalp atışı randevunu almışsın şimdiden:)senin gittiğin hafta ben de gidicem.
Nehirinannesi sorma şekerim ya her gece bir senarya bir film dönüyor rüyalarımda acaip yorgun kalkıyorum.her gece rüyamda bebekle uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim.şöyle relax olmayı bir öğrensem.
Dmlonr naptın canım gittin mi doktora merak ettim?
Merhabalar...
Sonunda aradığım forumu buldum sanırım:)
4 aralık son adet tarihim. 4 hafta 5 günlük hamileyim.
Ben de geldiiiiiiiiiiim:))))
Merhabalar...
Hımmm mesajı düzenleme seçeneği olmadığı için yapamıyorum maalesef:26:
PAULSU, PDRSEDA VE MRWMSTF
Sizler de hoşgeldiniz kızlar aramıza.Sağlıklı sıhhatli geçer inşallah hamileliğiniz.
ya kızlar benim yaptığım tablo vardı ama hepsi içiçe girdi.doğru düzgün bir tablo olsa ne güzel olcak.esrantcım kalp atışı randevunu almışsın şimdiden:)senin gittiğin hafta ben de gidicem.
nehirinannesi sorma şekerim ya her gece bir senarya bir film dönüyor rüyalarımda acaip yorgun kalkıyorum.her gece rüyamda bebekle uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim.şöyle relax olmayı bir öğrensem.
dmlonr naptın canım gittin mi doktora merak ettim?
KK Nick YAŞ SAT Tahmini D.T. KİLO Cinsiyet Güncel Notlar
schatzi87 25 Kasım
sevgiso 25 Kasım
sebatt 26 Kasım
dmlonr 27 Kasım
kalbimiz 27 Kasım
esrant 28 Kasım
lithium84 28 Kasım
nehirinannesi 28 Kasım
scuba ?????
pembedana 30 5 Aralık 11 Eylül 59
lightlife 5 Aralık
asktutkunu 10 Aralık
KIZLAR DOLDURALIM LİSTEYİ ONDAN SONRA BEN YAPICAM SON HALİNİ... BAŞLIKLAR BUNLAR OLSUN DEDİM AMA...İÇİÇE YAZMIŞIM...
nasılsınız bugun reslımın 3. Gunu bıttı nerdeyse anlamadım.ama aklıma takılan okadar cok soru varkı mesela dr tam bana ılac verıcektı aaaa yok kız sen hamılemısın kese gıbı bısı gordu bende yok dedım tekrar baktı kıst olusmus atar kendısı dedı ılac vermedı reglı olmadan once toplu gebelık testı sıparısı vermıstım az once geldı yaptım anında pozıtıf cıkıyor eee bu neoluyor sanırım benımkı bır umut ama yokkk yokkk ya ben oglumda subatta hamıle kalmıstım ınsallah buda oyle olur.
Yegenlerıme ıyı bakın hepsını tek tek ısırıyorum
onun için yetki gerekiyor tatlım eğer listeyi sen yapacaksan kazene mesaj yaz deki "2011 Eylül anneleri topiğindeki ilk sayfada liste oluşturacağımız ve üzerinde gerekli değişiklikleri zaman içerisinde yapabilmemiz için belli bi kişiye yetki verilmesi gerekiyormuş.. Listeyi ben yapacağım için ilk sayfadaki mesajım üzerinde değişiklik yapabilmem için yetki vermeniz konusunda yardımlarınızı bekliyorum"
ondan sonra gerekli mesajda değişiklik yapabilirsin esrant
Merhabalar...
Çizelgeleri mesajlarınıza nasıl ekliyorsunuz kızlar? Çizilgemi hazırladım, nereye yapıştırcam linki?