canım merhaba,
progestanı ilk gittiğim doktorum vermişti. ilk kanda pozitif çıkınca rahim kalınlığın ince, progestana başla demişti o nedenle başladım. dün gittiğim başka bir dr ise progestanı bırak dedi. normal gebelik değil, dış yada kimyasal dedi, hanigisi o zaman dedim, bilmiyorum dio... doppler ultrason diye birşey varmış duydunuz mu bilmiyorum. başka bir doktora danıştım dopplerle bakıldımı dedi, yok dedim. o zaman karar veremez dedi ne olduğuna. o doppler dedikleri dış gebelik mi, kimyasal gebelik mi yada geç döllenmemi hepsini gösterirmiş. yarın randevu alabilirsem oraya gidicem bakalım. dün gittiğim adam düşürmeyi bekle dedi, ama dış gebelikse benim için çok zararlı değilmi, bekleyerek olmaz...
dopler ayrıntılı ultrasondur ne var ne yok çıkar ama dış gebelikse vakit kaybetme bi an önce git kaç haftalık olması lazım ebbeğin şuan
Ya arkadaşlarım mide bulantısından ölüyorum ne olur bulatıya iyi gelecek ama doğal yiyeceklerden bildikleriniz varsa paylaşırmısınız? Kötüyüm çok
canım ben daha dun ogrendım ınternette son adet tarıhıme gore hesapladıgımda 5 haaftalık cıkıyor tabı ultarasondada oyle cıkıyormus doktora daha gıtmedım cunku ılk hamılelıgımde adetım 15 gun gecmıstı ve oyle test yapıp gıtmıstım doktor cok erken gelmıssın demıstı sımdı adetım 1 gun gectı yaptım pozııtıf cıktı bence doktora gıtmek ıcın cok erken ama ılk dusugum oldugu ıcın aslında gıtmem gerekıyor bende korkumdan gıtmek ıstemıyorum cunku vajınal ultrosonla bakıcak dıye
canım merhaba,
progestanı ilk gittiğim doktorum vermişti. ilk kanda pozitif çıkınca rahim kalınlığın ince, progestana başla demişti o nedenle başladım. dün gittiğim başka bir dr ise progestanı bırak dedi. normal gebelik değil, dış yada kimyasal dedi, hanigisi o zaman dedim, bilmiyorum dio... doppler ultrason diye birşey varmış duydunuz mu bilmiyorum. başka bir doktora danıştım dopplerle bakıldımı dedi, yok dedim. o zaman karar veremez dedi ne olduğuna. o doppler dedikleri dış gebelik mi, kimyasal gebelik mi yada geç döllenmemi hepsini gösterirmiş. yarın randevu alabilirsem oraya gidicem bakalım. dün gittiğim adam düşürmeyi bekle dedi, ama dış gebelikse benim için çok zararlı değilmi, bekleyerek olmaz...
geçmiş olsun, bir an önce iyi bir doktora gitmeye bak, bazen fikir uyuşmazlığı olabiliyor doktorlarda onların yanılma payının cezasını sen çekme.. allah yardımcın olsun..
yarına randevu aldım canım, doppler ultrason ile bakacaklar bakalım. hayırlısı, ne olduğunu öğreneceğiz... dış gebelik mi, kimyasal gebelikmi? bu arada siz geç döllenmeden bahsetmişsiniz. kan değerleri onda da normal mi yükseliyor, yoksa az da yükseldiği olur mu? siz bahsedince acaba dedim olabilir mi bende de:26: çünkü kan değerim hiç düşmedi daha, az az yükseliyor...
ya çıldıracam ya hala kalp atışını göremiyorum diyor.küçük diyor.vajinal bakalım görürüz diyor ben anlamadım hiç bir şey.vajinal yaptırmadım ruhsal bunalımdayım .kızlar ne olur yardım edin napim ben
ya çıldıracam ya hala kalp atışını göremiyorum diyor.küçük diyor.vajinal bakalım görürüz diyor ben anlamadım hiç bir şey.vajinal yaptırmadım ruhsal bunalımdayım .kızlar ne olur yardım edin napim ben
ben kan testi yaptırmadım, direk vajinal ultrasonla bakıldı..doktorum kan testine gerek olmadığını söyledi, o yüzdende değerler ne durumda bilemiyorum ..
normal regl tarihim 28 kasımdı ama doktorum embriyonun gelişimine göre 5 aralık duruyor dedi.. benim için 28 kasım gitti yeni bir tarih geldi, bunun nedenide yumurtamın geç çatlaması..
arkadaşım üzülme hem neden vajinal istemiyorsun bende görememiştim dr çok küçük bakmamız gerekiyor Allah korusun dış gebelik boş gebelik olabilir geç müdaha olmasın dedi bende yaptırdım hiç bişiyde olmadı 3 4 ucundan bakıorlar hissetmiyorsun bile
bence vajinal baktır arkadaşım, doktor üstten bakındı durdu olmadı, vajinal baktı tak tak herşeyi rahat rahat gördü, diğer yöntem için mesanenin baya dolu olması lazım görünmeyebiliyor, vajinal muayenede öyle bir durum yokki.. küçükse kalp atışını duyamamış olabilir. ben 8 haftalık hamileyim 7.haftada dinletti bize kalp atışlarını..
hiç ruhsal bunalıma girecek birsey yok canım, bunları herkes yaşıyor..
vajinal istemiyorum korkuyorum hamileyken vajinal muayneye karşıyım.sizce normal mi bu durum
ben kan testi yaptırmadım, direk vajinal ultrasonla bakıldı..doktorum kan testine gerek olmadığını söyledi, o yüzdende değerler ne durumda bilemiyorum ..
normal regl tarihim 28 kasımdı ama doktorum embriyonun gelişimine göre 5 aralık duruyor dedi.. benim için 28 kasım gitti yeni bir tarih geldi, bunun nedenide yumurtamın geç çatlaması..
canım arkadaşım yapma nolur karşısın ama neden karşısın? bunun hiç bir açıklaması yokki ben 3 ayrı dr a gittim 3ayrı dr da hiçbir sakıncası olmadıgını hatta daha rahat teşhis kondugunu söyledi ablamlda aynı sekilde ilk muayene vajinal oldu oda doğurmak üzereözeellikle erkek doktorlar çok kivbarlar bakmıorlar bile emin ol
benim SAT 21 Aralık canım. 17 Ocakta adet olmam gereken regl tarihimdi. ama bizde kese görünmüyo maalesef. doktor düşürmeyi bekle dedi
o nedenle yarın başka doktora daha gidicez bakalım. keşke bir mucize olsada geç çatlama olmuş olsa bende de :26:
adetin kaç gün gecikince doktora gittin canım? hemen keseyi gördüler mi?
ama 8.haftadayız 7+2 bi gariplik yok mu
bilmiyorum başka dr gidecem bebek var içinde diyor neden göremiyor gelişimi normal dedi.anlamıyorum hiç bir şey canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?