- 21 Aralık 2010
- 268
- 71
- 298
- 37
Yarın mı randevun,o zaman görürsün inşallah..
İnşallah..
inşlllahhh..dualarınızı bekliyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın mı randevun,o zaman görürsün inşallah..
İnşallah..
selam kızlar;
Bugün Saat 15.00 te randevum var dua edin de hayırlı haberler geleyim çok heyecanlıyım :18: sanki ilk gibi tir tir titriyorum inş. karından muayene eder diede dua ediyorum
Bu arada uykularınız ne alemde ben kaç gecedir sabaha kadar rüyalarla boğuşuyorum görmediğim kimse kalmadı ne filmler yaşıyorum her gece anlatamam bu da hormonlardan heralde
kızlar günler geçmek bilmiyoooo, dayanamıyorum yaaa. benimde pazartesi randevum. çatlıycam...dünden beride uyku akıyo gözlerimden...yatıcam şimdi yinee
Evet gün saymak ne kadar da zormuş
Ben keseyi atlattım,şimdi kalp atışını bekliyorum ama tabii ki daha çok var
Ah ahh o uykusuzluk,halsizlik bende de mevcut
halsizlik henüz yok ama uyku var... yarın misafirimde var, en azından bir an önce geçer haftasonu gelir... haftasonuda kocişimle çabuk geçer...
kızlar extra yediğiniz bişey var mı?? ben organik süt aldım, nasıl oluyorsa işteee.... kivi ve badem elimin altında sürekli...
kızlar günler geçmek bilmiyoooo, dayanamıyorum yaaa. benimde pazartesi randevum. çatlıycam...dünden beride uyku akıyo gözlerimden...yatıcam şimdi yinee
kızlarr sindirimde problem yaşayan var mı?varsa önlemek için neler yapıyosunuzz ben çok kötüüü durumdayım :2:
Ben beslenme düzenimi şimdiden oturtmaya çalışıyorum.
Şöyle yazayım:
Kahvaltıda yumurta,süt,peynir mutlaka.
Bazen pekmez (hiç sevmiyorum hiççççç )
Aralarda meyve,bir muz mutlaka.
Ceviz her gün mutlaka
Su 2-2,5 litre içmeye çalışıyorum.
Ekmekten,tatlıdan falan uzak duruyorum.
Şimdilik böyle
aYYY bende pazartesi dr gitcem keseyi görmeye....inşallah bi sorun yoktur...
sorun var mı diye düşünmeyin hiç... benimkide 12:30da ilk randevuyu ben aldım. kalbim küt küttttt!!!
kızlarr sindirimde problem yaşayan var mı?varsa önlemek için neler yapıyosunuzz ben çok kötüüü durumdayım :2:
aynı durum bende de var canım ben kuru kayısı yiyorum iyi geldi bana. sen de dene istersen üzerine de bol su tamamdır :)
aynı durum bende de var canım ben kuru kayısı yiyorum iyi geldi bana. sen de dene istersen üzerine de bol su tamamdır :)
içiim dışım kayısıı olduu canımm bende bi fayda göstermedi yarın dr sorucam ama şimdi bi çözüm bulmalıyım çok rahatsız edioo beni