• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar 2 mayısa kadar yoklar ama ziyaretçi olarak okuyolar kızlar, ne yapmalı? Nasıl tepki vericez, nereye şikayet edicez?

noluyo kızlar ya neler oluyo hayırdır.bu ne curcurnuna.kim neden nereye gidiyo.????? biri bana anlatsın.ayten meselesini okudum. başka bişey mi oluyo

birisi şikayet etmiş, arkadaşlar uzaklaştırma almışlar siteden:60::60::60:

Haydaaaaaaaaaaaaaa, bu kadar olur yani.

olurmu ama ya hem suçlu onlar ya bırakın arkadaşlarımızı

bende azarlamıştım onu .. yırttım galibaa...:52:

Ağlıycam sinirimden ya bu nedir
Ben şikayet ettim fakat Aytenin bir mesajını ettim uslubu iğrençti
şimdi bizim huzurumuzu neden kaçırıyorlar bu kadar basitmi biri geldi ortalığı karıştırdı olan bizim kızlara oldu
Üstelik uyarı almadan direk uzaklaşma offfff
:84:

Arkadaşlarımızı şikayet eden hanım,gel de bi açıklama yap ama dimi.
Şu ziyaretçi kimliğinde bi kurtul hadi.

teyzoşlarrrr biz geldikkkkkk...
oğluşumun kalp atışlarını dinlemek istediler, iyi hadi dinleyin dedim... sanki muhteşemi görmek istemişler gibi pek bi gerindim :60::60::60:
tetavax ımızıda yaptırdık... 2 doz yapılcak dediler ama bakalım doktorcuğum ne diyecek...:nazar:

pembişçim saldırıya uğradık, inci meloş özge ceza aldılar, 2 mayısa kadar yoklarmış, geçmiş olsun bu arada inşallah sorunsuz geçer aşı yeri. oğluna da maşallaaaaaaah.

Biz faceden görüşüyoruz canım.
Şu an ziyaretçi olarak okuyorlar:)

kızlar iyisiniz de miiiiiiiiiiii, sizi çok seviyoruz biz,

bugün ne yazdıysam arada kaynattınız küstüm size ağustosta doğurucam :63::63::63::63::63:

yok canım kaynamadı, ben tarak fırça hariç gerisini al derim. fırça plastik kıl gibi geldi bana. chicconun dogal kıldan olanı vardı onu al, pahalı bişi degil. tarakıyla setti o da. varsa bak bakalım hepsinburdadan.

Ağlıycam sinirimden ya bu nedir
Ben şikayet ettim fakat Aytenin bir mesajını ettim uslubu iğrençti
şimdi bizim huzurumuzu neden kaçırıyorlar bu kadar basitmi biri geldi ortalığı karıştırdı olan bizim kızlara oldu
Üstelik uyarı almadan direk uzaklaşma offfff
:84:

Ayten de ceza almış kızlar....

Cess kızlar da bizi seviyormuş:1:
Elmaa üzülmeyecekmişsin kuzum Damla diyor,3 güne kadar döneriz diyor:)

Kızlarr şimdi bu ayten77 denen kişi kaldı ki kendisi kişimidr nedir bilmioruz çünkü biz eylül anneleri olarak grek yüzyüze gerek telefonla gerekte facebook üzerinden görüşerek birbirimizce bir güven ortamı oluşturmuş anne adaylarıyız o yüzden o sanal kişiliğin ne olduğu üzerine bir yorum yapamıyorum!!!

2.si bu forumda eskiler kk pro kart alacak kadar forumla içiçe olanlar var sonuçta forum adabında savunma yapma şansı verilir biz geçmişte girdiğimiz forumlardan da bunu gördük öncelikle yardımızı istiyorum nerden ulaşılıyor bu yöneticilere altta bu forumun yöneticisi şu şu dur dior ona mı mesaj atmak lazıım??

Back