2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldinnnnn,tebrik ederim şimdiden:)

çok sevindim canım allah nazarlardan saklasın

kızlar bana dua edin yarın sabah dr gidecem.kalp atışınına bakacaz allahın izniyle..çok heyecanlıyım

Hadi gözün aydınnnnnn
Dedim ben dedim bişey olmaz maşallah miniğe..
Ufff ben de mide bulantm geçsin diye devamlı hamurişi ve tuzlu şeyler yiyorum,bi düzelsin bulantıların kesicem,yoksa patates olucam:18:
evet canım allaha çok şükür herkes güzel haberler alır inş.
iyi sevindim ayşegül senin adına bundan sonra devam edersin aynı doktora doğumlar özel balıkesir de oluyor galiba gerçi sneinkisi zaten orda duruyor konuştunuz mu hiç fiyatlardan falan
evet konuştuk ben zor doğum yaptığım için riske atma dedi sezeryan önerdi bebeğim tehlikeye girmişti ilk doğumda kafası biraz zarar gördü vakumla çekilirken riske atma dedi dr. 300lira dedi sezeryana 24 saat arayabilirsin dedi bide çok yakın bize hastane dediğim gibi canım muayene ücretleri her gittiğimizdemi ödüyorum yoksa kontroller ücretsizmi nasıl durum ben sormayı unuttum

cok saol canım sizlerin sayesinde üzüntülerimiz paylastıkca azalıyo unutulmaz o acı hüzün hep içimizde olacak ama inş bigün rabbim saglıklı bebişler nasip ederse o yaraları sararız..desteginiz iyi geliyo.

kızlar ben dün bursadaydım ve nerdeydim hemen söyleyim size kkdan 2008 haziran anneleriyle siznle başladığımız gibi başladığımız ve sonuna ulaştığımız yolculukta bebeişleri büyütüp bir araya getirdik dün bu 2. buluşup tanışmamızdı geçen seneye göre baya büyümüş miniklerimiz kısmet olursa sizlerlede ilerde bebişler ve bizler buluşup tanışırız çocuklarda arkadaş olur

öyle herhalde baksana:)) sağol canıımmm çok sağoll Allah bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallahh

özlemim.çok sevindim.için rahat etti bebişi görünce dimi

nuur sen nasıl oldun.biraz toparlanmışsındır. inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız

ya 8+1 haftalık oldum.doktora beyaz akıntı devam ediyor. benimbir sorun mu var acaba.bir gitsem görsem de içim rahat etse artık.bilgisi olan var mı bu konuda

inşalllah canıımmm güüp güpleri duyupp sende çok mutlu olacaksın Allahın izniyle..

iki gündür internete giremedigim için yazılanları okuyordum önce epey üzüldüm bebeklerini kaybeden arkadaşlar için sonra rahatsızlandıgını daha sonra hastanede oldugunu okuyunca yüregim agzımda yazılanları takip ettim çok şükür binlerce kez maşallah iyiymişsiniz nasıl sevindim anlatamam çok geçmiş olsun

ahh canımmm sormaa ömrümden ömürler gitti inann.. en son çok kanamam oldu dr arayacak onu bekliyorum bi yandanda eşim işte onunla konuşuyoruz telde.. herşey bitmiş gibi bi konuşmaydı kesin kayybettik artık diye düşünüyorduk...
milyonlarca kez şükürleer olsun ki Allahım onu bize bağışladıı.. ama bugüne kadar ömrümden kaç yıl gitti bilemem çok zor günlerdi ama geçti inşallaah canımmm sağolasın Allah razı olsun

canım çok sağol. benim k.rengi olduğu akıntımın sorun yok ve bildiğim kadarıyla hamilelikte akıntı normal ama için rahat etmesi için dr. ara bi sor istersen canım ama bence bi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…