Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasak değil şekerler ama şöyle bi durum var, çıkınca bebeğinizi emzirceksiniz, hamilelikte bile en sağlıklı olan kısa ve ojesiz tırnak... elinizle parmağınızla memeye destek olacaksınız. bi arkadaşımdan duymuştumda mantıklı geldi hakikaten.
gittikçe psiko oluyorum galiba bende...
manikür yaptıran var mı aranızda? ben onuda bıraktım meselaaa....
Benim erken doğum riskim olduğu için 7.ayımda çantam kesin hazır olacak.
Hepimiz hazırlıklı olmalıyız :)
yasak değil şekerler ama şöyle bi durum var, çıkınca bebeğinizi emzirceksiniz, hamilelikte bile en sağlıklı olan kısa ve ojesiz tırnak... elinizle parmağınızla memeye destek olacaksınız. bi arkadaşımdan duymuştumda mantıklı geldi hakikaten.
gittikçe psiko oluyorum galiba bende...
manikür yaptıran var mı aranızda? ben onuda bıraktım meselaaa....
çok iyi almışsınız.
indirimleri kampanyaları kaçırmamak lazım.
ama ben korkuyorum erkenden almaya.
bu benim 3. gebeliğim ve ilk kez anne olacağım.
katılıyorummm sana canımmm banada ters walla ben ogluusmla karsılayacagım mısafrlerı inş...ama yatagımdada saten mawılı bı takımım wardı ceyızde zaten yenı ewlı oldugum ıcın hıc kullanmadım onu kullanırım yınede suslu dursun yatakkk
pembe limango kidste bebechocolat ürünleri %30 indirimli, alcaksan kaçırma baaaaak.
ben valla alıştım ne zmn öğürsemm altta şırıl şırıl gidior henüz hapşurma aşamasında deilim ama daha 2 gün önce buzdolabının önünde öğürünce hoppp battımAy Damlaaaa çok yaşa sen, ben de ne zamandır sölicem sölicem utanıyorum, ilk sen söyledin diye söylemiyorum, zaten söylücektim ama ben de altıma kaçırıyorummmm, hapşurmaktan korkar oldum. yolda yürürken gelirse eger, bi duruyorum ayakta bacak bacak üstüne atar gibi yapıp kıstırıyorum öyle hapşuruyorum yoksa kaçıyo vvalla. çok kötü bişiiiiiiii.
bnde dün gece diğer ay annelerine baktım ilginç isimler bulup erkek annelerine nerebilirmiyim diyede çoğu ayın anneleri ilk başta ki panoları boşlamış bulamadım düzgün isimerkek anneleri isim ne düşünüyosunuz? ben kız olsa düşündümde erkek ismi bulamıyorum
cnm cım ben tipini çok beğendim geçen seferde söleiiştim ama 1 2 yıl bile uzun iyice araştır yorumlarada güven bende yorumlara güveniorum açıkcası hepsiburadaki yorumlar yanisaolun canım bizde iyiyiz. erkenden kalktık bugün. uyku tutmadı halbuki bugünlerin tadını çıkarmam bol bol uyumam lazım ama ayyy kızlar benim beğendiğim park yatak indirime girmiş hepsi buradada. ne diyosunuz güzel mi yaaa 182ye düşmüş
Eki Görüntüle 186771
yaa ben hep doğuma gidenlerin topiclerini okuorum oje sürüorlar ben planlı sezeryanı becerebilirsem sürücem yaa byeaz sürücem flormar 319 rengi vardır ya onu çok lüzumluysa elimi silsinlerde ayaklardaki çıkartılmasın yaaaakizlar cok alakasiz bisi sorucam dalga gecmeyin sakin..Doguma giderken oje surebilir miyiz yoksa cikarttiriyorlar mi? hani ameliyatlarda cikarttirirlar ya dogumda cikarttiriyolar mi bilginiz var mi?
lohusa yatağı ne yaaa lithiumda yazmıştı çok hoşuma gitmiştide bizde hiçöle şeyler yokk uffkızlaaarrr
bu konu konuşulmuşmuydu bilmiyorum ama, lohusa yataklarınız için değişik fikriniz var mı?
zaten bizlerin aileleri bizi yatırmazlar şahsen bnmkiler yatırmaz o nerde bu nerde bu nolcakk aa ne yatıorsunn diye diye delirtirler bniAllah yatırmadığı sürece ben de yatmam valla, o ne öyle ayol, yat yat, lohusasın sen yat, hamilesin sen yat. her bahanede yatırıyolar zaten. kalkarım ben de dayanamami kurtluyumdur zaten boyle konularda. içim kaynar benim. oğlumla ilgilenirim kimseye bırakmam.
benim saten sade bir takımım var doğumdan sonra kullanırım diyip hiç kullanmadığım bir takımdı.sezeryan düşündüğüm için gerekli olcak bana hemde bu da yetmez ama hiç kullanmadıklarım var zaten onlarla idare etcem
ben bi tane aldım bile çizgili vişne çürüğü bi body.. çok tembelim cicişlerin fotosunu koymadım di mi yaaa... akşama söz valaa koycammmm
neresiymiş ki bu dediğin yer?
benimde öyle kullanmadığım bir sürü şeyler var....benim çeyiz benim kızıda evlendirir.allah nasip eder de kız doğururdam...
benim kaynana yılmaza da çeyiz verdi...nezaman kullanacaksak.....yer bulamıyorum koymaya..fazlası zarar işte sevalcim
Gunaydin Kizlar ve Beyler
Cok sukur haftasonu geliyorrrCmtsi gunu doktora gidicem,bakalim minik kizimi gorucegim insallah.
Bu alta kacirma mevzuundan acile gittim ben arkadaslarAltima kacirdigimi anlamadim,suyum geldi sandim.Isyerime yakin bir hastaneydi benim doktorun haberi yok allahtan ,rezalet!
Dun gece bir ruya gordum,ruyamda renkli yumurtalar var ben kiriyorum.Sarisi renkli yani.Yegenimle beraber.Biraz endiselendim tam bir muneccimimdir ben ruya konusunda.Baktim ruya tabirinde ailenize yeni bir birey ,bebek gelicek diyorr.Ruyalarim biraz geridende gelse yine cikti:) .
Herkese iyi cumalar dilerim...
http://kids................./home/index.php
sen ne kadar aldın body'yi? ben de aldım uzun kollu body, 22 Tl idi, bu sitede indirimli hali 22 diyo, pahalı geldi bana.indirimli hali 22 tl diyo benim aldığım body'ye.
Allah Allah websitesi linkleri bi garip çıkıyo
k i d s . l i m a n g o . c o m . t r
harf aralarında bosluk bıraktım sen birleştir.
benimkide 22 canım indirim vardı sana dediğim o fiyonk bebede... kadife tulumlarda vardı aklım kaldı, 30 küsürdü.. 3-6 lardan alıyım bari onlardan kışa denk gelsin minişim giysin sıcak sıcakkkk....
ben valla alıştım ne zmn öğürsemm altta şırıl şırıl gidior henüz hapşurma aşamasında deilim ama daha 2 gün önce buzdolabının önünde öğürünce hoppp battım
bnde dün gece diğer ay annelerine baktım ilginç isimler bulup erkek annelerine nerebilirmiyim diyede çoğu ayın anneleri ilk başta ki panoları boşlamış bulamadım düzgün isim
cnm cım ben tipini çok beğendim geçen seferde söleiiştim ama 1 2 yıl bile uzun iyice araştır yorumlarada güven bende yorumlara güveniorum açıkcası hepsiburadaki yorumlar yani
yaa ben hep doğuma gidenlerin topiclerini okuorum oje sürüorlar ben planlı sezeryanı becerebilirsem sürücem yaa byeaz sürücem flormar 319 rengi vardır ya onu çok lüzumluysa elimi silsinlerde ayaklardaki çıkartılmasın yaaaa
lohusa yatağı ne yaaa lithiumda yazmıştı çok hoşuma gitmiştide bizde hiçöle şeyler yokk uff
zaten bizlerin aileleri bizi yatırmazlar şahsen bnmkiler yatırmaz o nerde bu nerde bu nolcakk aa ne yatıorsunn diye diye delirtirler bni
yaa eylül soğukta olmaz rahat olurmu seval bendede saten bir takım var ilk gece yaymıştık 1 gece uyuyamamıştık ya kayıyorr terletior diye
birde sanırım bende öle geleni yatakta karşılayamam hiç böle bişi görmedm ben kayınvalidem ne yatıosun diye sataşır annem bu ne bee der hepsi birbrinden kıldır ahh ahh bir naz yapamıciimmm
Geçmiş olsun canım o kadar yoğunmu idrar kaçırman var.
Hamilelikte olurmuş malesef kızımda yaşamadım fakat bu gebeliğimde bende öksürüp,hapşırırken azcık kaçıyor.Normalmiş aslında ama ben çok utanıyorum birde iğrendim kendimden.Sürekli kendimi temiz tutmaya çalışıyorum.
Konu açılmışken varmı başka bu dertten muzdarip ben doktoruma söylemedim söylemelimiyim acaba
Hamilelikte olurmuş malesef kızımda yaşamadım fakat bu gebeliğimde bende öksürüp,hapşırırken azcık kaçıyor.Normalmiş aslında ama ben çok utanıyorum birde iğrendim kendimden.Sürekli kendimi temiz tutmaya çalışıyorum.
Konu açılmışken varmı başka bu dertten muzdarip ben doktoruma söylemedim söylemelimiyim acaba
Ces,Damla,Melis ooo yanlız değilmişim ohhhh bende kendimden iğrenmiştim vallahi.
Neyse şimdi eskisi kadar utanmıyorum
iğrenme bacım iğrenme. ben işe gelirken yanımda yedek çamaşırla geliyom artık napiyim. nezman ne olcağı belli olmaz. iç çamaşır yıkamaktan gına geldi zaten. balkona da asmam ben onları, arka odada sürekli don kuruyo leğenlerde :)