• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yavrularımız için aldığımız herşeyi güzel mutlu günlerde kullanmak kısmet olur insallah

yasak değil şekerler ama şöyle bi durum var, çıkınca bebeğinizi emzirceksiniz, hamilelikte bile en sağlıklı olan kısa ve ojesiz tırnak... elinizle parmağınızla memeye destek olacaksınız. bi arkadaşımdan duymuştumda mantıklı geldi hakikaten.
gittikçe psiko oluyorum galiba bende...
manikür yaptıran var mı aranızda? ben onuda bıraktım meselaaa....

Ben yaptırdım manikür hatta şimdi yine yaptırmak istiyorum.
Çok güvenilir steril olması şart yoksa yaptırmam zaten.

Gunaydin Kizlar ve Beyler:3:
Cok sukur haftasonu geliyorrr:21:Cmtsi gunu doktora gidicem,bakalim minik kizimi gorucegim insallah.
Bu alta kacirma mevzuundan acile gittim ben arkadaslar:37:Altima kacirdigimi anlamadim,suyum geldi sandim.Isyerime yakin bir hastaneydi benim doktorun haberi yok allahtan ,rezalet!

Dun gece bir ruya gordum,ruyamda renkli yumurtalar var ben kiriyorum.Sarisi renkli yani.Yegenimle beraber.Biraz endiselendim tam bir muneccimimdir ben ruya konusunda.Baktim ruya tabirinde ailenize yeni bir birey ,bebek gelicek diyorr.Ruyalarim biraz geridende gelse yine cikti:) .

Herkese iyi cumalar dilerim...

yasak değil şekerler ama şöyle bi durum var, çıkınca bebeğinizi emzirceksiniz, hamilelikte bile en sağlıklı olan kısa ve ojesiz tırnak... elinizle parmağınızla memeye destek olacaksınız. bi arkadaşımdan duymuştumda mantıklı geldi hakikaten.
gittikçe psiko oluyorum galiba bende...
manikür yaptıran var mı aranızda? ben onuda bıraktım meselaaa....

ben hep kendim yapardım zaten devam da ediyorum yapmaya.

çok iyi almışsınız.
indirimleri kampanyaları kaçırmamak lazım.
ama ben korkuyorum erkenden almaya.
bu benim 3. gebeliğim ve ilk kez anne olacağım.

bana da etraftan hep alma alma dediler ama Allah korusun bebegime bisi olursa beni üzcek olan aldığım eşyalara bakıp ağlamak degil, zaten bebegimi kaybetmek yeteri kadar aco verici olur diye düsündüm, bir de olcagı varsa Allah korusunm her zaman olabilir dedim kendi kendime ve biran önce alıp taksitlerden kurtulmak istedik açıkcası o yuzden aldım. ama Almayanları da anlamıyo degilim sonucta, o da haklı bi görüş açısı.

:46::46::46::46::46:katılıyorummm sana canımmm banada ters walla ben ogluusmla karsılayacagım mısafrlerı inş...ama yatagımdada saten mawılı bı takımım wardı ceyızde zaten yenı ewlı oldugum ıcın hıc kullanmadım onu kullanırım yınede suslu dursun yatakkk

benim anacım kullanırım diye saten pikeli süslü püslü bir takım dikmişti banaama ben hiç kullanmadım onları yaycam yatağımada kadıncağazın gönlü olsun bekliyor yıllardır onları yaymamı :d yatmam ben darlanırım valla

Ay Damlaaaa çok yaşa sen, ben de ne zamandır sölicem sölicem utanıyorum, ilk sen söyledin diye söylemiyorum, zaten söylücektim ama ben de altıma kaçırıyorummmm, hapşurmaktan korkar oldum. yolda yürürken gelirse eger, bi duruyorum ayakta bacak bacak üstüne atar gibi yapıp kıstırıyorum öyle hapşuruyorum yoksa kaçıyo vvalla. çok kötü bişiiiiiiii.
ben valla alıştım ne zmn öğürsemm altta şırıl şırıl gidior henüz hapşurma aşamasında deilim ama daha 2 gün önce buzdolabının önünde öğürünce hoppp battım:8:
erkek anneleri isim ne düşünüyosunuz? ben kız olsa düşündümde erkek ismi bulamıyorum :43:
bnde dün gece diğer ay annelerine baktım ilginç isimler bulup erkek annelerine nerebilirmiyim diyede çoğu ayın anneleri ilk başta ki panoları boşlamış bulamadım düzgün isim
saolun canım bizde iyiyiz. erkenden kalktık bugün. uyku tutmadı halbuki bugünlerin tadını çıkarmam bol bol uyumam lazım ama :9: ayyy kızlar benim beğendiğim park yatak indirime girmiş hepsi buradada. ne diyosunuz güzel mi yaaa 182ye düşmüş

Eki Görüntüle 186771
cnm cım ben tipini çok beğendim geçen seferde söleiiştim ama 1 2 yıl bile uzun iyice araştır yorumlarada güven bende yorumlara güveniorum açıkcası hepsiburadaki yorumlar yani
kizlar cok alakasiz bisi sorucam dalga gecmeyin sakin..Doguma giderken oje surebilir miyiz yoksa cikarttiriyorlar mi? hani ameliyatlarda cikarttirirlar ya dogumda cikarttiriyolar mi bilginiz var mi?
yaa ben hep doğuma gidenlerin topiclerini okuorum oje sürüorlar ben planlı sezeryanı becerebilirsem sürücem yaa byeaz sürücem flormar 319 rengi vardır ya onu çok lüzumluysa elimi silsinlerde ayaklardaki çıkartılmasın yaaaa
kızlaaarrr
bu konu konuşulmuşmuydu bilmiyorum ama, lohusa yataklarınız için değişik fikriniz var mı? :28:
lohusa yatağı ne yaaa lithiumda yazmıştı çok hoşuma gitmiştide bizde hiçöle şeyler yokk uff

Allah yatırmadığı sürece ben de yatmam valla, o ne öyle ayol, yat yat, lohusasın sen yat, hamilesin sen yat. her bahanede yatırıyolar zaten. kalkarım ben de dayanamami kurtluyumdur zaten boyle konularda. içim kaynar benim. oğlumla ilgilenirim kimseye bırakmam.
zaten bizlerin aileleri bizi yatırmazlar şahsen bnmkiler yatırmaz o nerde bu nerde bu nolcakk aa ne yatıorsunn diye diye delirtirler bni:9:
benim saten sade bir takımım var doğumdan sonra kullanırım diyip hiç kullanmadığım bir takımdı.sezeryan düşündüğüm için gerekli olcak bana hemde bu da yetmez ama hiç kullanmadıklarım var zaten onlarla idare etcem

yaa eylül soğukta olmaz rahat olurmu seval bendede saten bir takım var ilk gece yaymıştık 1 gece uyuyamamıştık ya kayıyorr terletior diye

birde sanırım bende öle geleni yatakta karşılayamam hiç böle bişi görmedm ben kayınvalidem ne yatıosun diye sataşır annem bu ne bee der hepsi birbrinden kıldır ahh ahh bir naz yapamıciimmm

ben bi tane aldım bile çizgili vişne çürüğü bi body.. çok tembelim cicişlerin fotosunu koymadım di mi yaaa... akşama söz valaa koycammmm:16::16:
neresiymiş ki bu dediğin yer?

http://kids................./home/index.php

sen ne kadar aldın body'yi? ben de aldım uzun kollu body, 22 Tl idi, bu sitede indirimli hali 22 diyo, pahalı geldi bana.indirimli hali 22 tl diyo benim aldığım body'ye.
Allah Allah websitesi linkleri bi garip çıkıyo

k i d s . l i m a n g o . c o m . t r

harf aralarında bosluk bıraktım sen birleştir.

Son düzenleme:
benimde öyle kullanmadığım bir sürü şeyler var....benim çeyiz benim kızıda evlendirir.allah nasip eder de kız doğururdam...
benim kaynana yılmaza da çeyiz verdi...nezaman kullanacaksak.....yer bulamıyorum koymaya..fazlası zarar işte sevalcim

meloşum bende almaya niyetli değilim evde kullanamadıklarımı kullancam lohusalıkta.

Gunaydin Kizlar ve Beyler:3:
Cok sukur haftasonu geliyorrr:21:Cmtsi gunu doktora gidicem,bakalim minik kizimi gorucegim insallah.
Bu alta kacirma mevzuundan acile gittim ben arkadaslar:37:Altima kacirdigimi anlamadim,suyum geldi sandim.Isyerime yakin bir hastaneydi benim doktorun haberi yok allahtan ,rezalet!

Dun gece bir ruya gordum,ruyamda renkli yumurtalar var ben kiriyorum.Sarisi renkli yani.Yegenimle beraber.Biraz endiselendim tam bir muneccimimdir ben ruya konusunda.Baktim ruya tabirinde ailenize yeni bir birey ,bebek gelicek diyorr.Ruyalarim biraz geridende gelse yine cikti:) .

Herkese iyi cumalar dilerim...

Geçmiş olsun canım o kadar yoğunmu idrar kaçırman var.
Hamilelikte olurmuş malesef kızımda yaşamadım fakat bu gebeliğimde bende öksürüp,hapşırırken azcık kaçıyor.Normalmiş aslında ama ben çok utanıyorum :17: birde iğrendim kendimden.Sürekli kendimi temiz tutmaya çalışıyorum.
Konu açılmışken varmı başka bu dertten muzdarip ben doktoruma söylemedim söylemelimiyim acaba
:37:

http://kids................./home/index.php

sen ne kadar aldın body'yi? ben de aldım uzun kollu body, 22 Tl idi, bu sitede indirimli hali 22 diyo, pahalı geldi bana.indirimli hali 22 tl diyo benim aldığım body'ye.
Allah Allah websitesi linkleri bi garip çıkıyo

k i d s . l i m a n g o . c o m . t r

harf aralarında bosluk bıraktım sen birleştir.

benimkide 22 canım indirim vardı sana dediğim o fiyonk bebede... kadife tulumlarda vardı aklım kaldı, 30 küsürdü.. 3-6 lardan alıyım bari onlardan kışa denk gelsin minişim giysin sıcak sıcakkkk....

benimkide 22 canım indirim vardı sana dediğim o fiyonk bebede... kadife tulumlarda vardı aklım kaldı, 30 küsürdü.. 3-6 lardan alıyım bari onlardan kışa denk gelsin minişim giysin sıcak sıcakkkk....

ya bu markanın yatak takımlarının fiyatlarına baktın mı sen, ben unutmusum, mavi bi takım var çok güzel ama fiyatını bilmiyorum, hatrındaysa sölesene bana. herşeyleri o kadar güzel o kadar yumuşak ki ama accık pahalı. accık degil baya pahalı aslında.

ben valla alıştım ne zmn öğürsemm altta şırıl şırıl gidior henüz hapşurma aşamasında deilim ama daha 2 gün önce buzdolabının önünde öğürünce hoppp battım:8:

bnde dün gece diğer ay annelerine baktım ilginç isimler bulup erkek annelerine nerebilirmiyim diyede çoğu ayın anneleri ilk başta ki panoları boşlamış bulamadım düzgün isim

cnm cım ben tipini çok beğendim geçen seferde söleiiştim ama 1 2 yıl bile uzun iyice araştır yorumlarada güven bende yorumlara güveniorum açıkcası hepsiburadaki yorumlar yani

yaa ben hep doğuma gidenlerin topiclerini okuorum oje sürüorlar ben planlı sezeryanı becerebilirsem sürücem yaa byeaz sürücem flormar 319 rengi vardır ya onu çok lüzumluysa elimi silsinlerde ayaklardaki çıkartılmasın yaaaa

lohusa yatağı ne yaaa lithiumda yazmıştı çok hoşuma gitmiştide bizde hiçöle şeyler yokk uff

zaten bizlerin aileleri bizi yatırmazlar şahsen bnmkiler yatırmaz o nerde bu nerde bu nolcakk aa ne yatıorsunn diye diye delirtirler bni:9:

yaa eylül soğukta olmaz rahat olurmu seval bendede saten bir takım var ilk gece yaymıştık 1 gece uyuyamamıştık ya kayıyorr terletior diye

birde sanırım bende öle geleni yatakta karşılayamam hiç böle bişi görmedm ben kayınvalidem ne yatıosun diye sataşır annem bu ne bee der hepsi birbrinden kıldır ahh ahh bir naz yapamıciimmm

Hamilelikte olurmuş malesef kızımda yaşamadım fakat bu gebeliğimde bende öksürüp,hapşırırken azcık kaçıyor.Normalmiş aslında ama ben çok utanıyorum :17: birde iğrendim kendimden.Sürekli kendimi temiz tutmaya çalışıyorum.
Konu açılmışken varmı başka bu dertten muzdarip ben doktoruma söylemedim söylemelimiyim acaba

Ces,Damla,Melis ooo yanlız değilmişim ohhhh bende kendimden iğrenmiştim vallahi.:37:
Neyse şimdi eskisi kadar utanmıyorum :60:

Canim cok yogun degildi.Ama yeni amniyosentez olmustum ama amniyo sivisi bosalacak sandim.Sonra doktora gittigimde doktor altiniza kacirmissinizdir dedi ,birdaha olmadi

bende var malesef:17: çok fazla tutmamak gerek sık sık wc gitmek lazım yoksa durum vahim:17:

Ces,Damla,Melis ooo yanlız değilmişim ohhhh bende kendimden iğrenmiştim vallahi.:37:
Neyse şimdi eskisi kadar utanmıyorum :60:

iğrenme bacım iğrenme. ben işe gelirken yanımda yedek çamaşırla geliyom artık napiyim. nezman ne olcağı belli olmaz. iç çamaşır yıkamaktan gına geldi zaten. balkona da asmam ben onları, arka odada sürekli don kuruyo leğenlerde :)

Back