Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iğrenme bacım iğrenme. ben işe gelirken yanımda yedek çamaşırla geliyom artık napiyim. nezman ne olcağı belli olmaz. iç çamaşır yıkamaktan gına geldi zaten. balkona da asmam ben onları, arka odada sürekli don kuruyo leğenlerde :)
ben valla alıştım ne zmn öğürsemm altta şırıl şırıl gidior henüz hapşurma aşamasında deilim ama daha 2 gün önce buzdolabının önünde öğürünce hoppp battım
bnde dün gece diğer ay annelerine baktım ilginç isimler bulup erkek annelerine nerebilirmiyim diyede çoğu ayın anneleri ilk başta ki panoları boşlamış bulamadım düzgün isim
cnm cım ben tipini çok beğendim geçen seferde söleiiştim ama 1 2 yıl bile uzun iyice araştır yorumlarada güven bende yorumlara güveniorum açıkcası hepsiburadaki yorumlar yani
yaa ben hep doğuma gidenlerin topiclerini okuorum oje sürüorlar ben planlı sezeryanı becerebilirsem sürücem yaa byeaz sürücem flormar 319 rengi vardır ya onu çok lüzumluysa elimi silsinlerde ayaklardaki çıkartılmasın yaaaa
lohusa yatağı ne yaaa lithiumda yazmıştı çok hoşuma gitmiştide bizde hiçöle şeyler yokk uff
zaten bizlerin aileleri bizi yatırmazlar şahsen bnmkiler yatırmaz o nerde bu nerde bu nolcakk aa ne yatıorsunn diye diye delirtirler bni
yaa eylül soğukta olmaz rahat olurmu seval bendede saten bir takım var ilk gece yaymıştık 1 gece uyuyamamıştık ya kayıyorr terletior diye
birde sanırım bende öle geleni yatakta karşılayamam hiç böle bişi görmedm ben kayınvalidem ne yatıosun diye sataşır annem bu ne bee der hepsi birbrinden kıldır ahh ahh bir naz yapamıciimmm
günaydın kızlarr bizz geldikk
kocacım işe gitti bugün ben de geldim hemen
bu kaçırmalar ne zaman başlıyo acaba kızlar ilkkez duydum hamilelikte alta kaçırma olabileceğini
ya bu markanın yatak takımlarının fiyatlarına baktın mı sen, ben unutmusum, mavi bi takım var çok güzel ama fiyatını bilmiyorum, hatrındaysa sölesene bana. herşeyleri o kadar güzel o kadar yumuşak ki ama accık pahalı. accık degil baya pahalı aslında.
bu kaçırmalar ne zaman başlıyo acaba kızlar ilkkez duydum hamilelikte alta kaçırma olabileceğini
Sorma ya don yetişmiyor benimde.
Birde ben hep gstring ve tanga giyerdim
şimdi pambıklı don alıyom habire
banyo takımları vardı 40-50 civarı, hoş takım dediğim bildiğimiz kappişonlu havlu işte
başkada fiyat aklımda yok ama hello babyde ilk gördüm ben bunları orası oldukça pahalıydı bu markada...
ben nevresim takımımı taçtan alıcam karra verdim valla, yorganımızıda alıcaz, 2. ürün %50 !!!
Winnie New Born Baby bu birinci seçenek
Funny buda ikinci seçenek
fikrinizi söyleyin kızlarda kurtalayım bu çileden bennnnn
banyo takımları vardı 40-50 civarı, hoş takım dediğim bildiğimiz kappişonlu havlu işte
başkada fiyat aklımda yok ama hello babyde ilk gördüm ben bunları orası oldukça pahalıydı bu markada...
ben nevresim takımımı taçtan alıcam karra verdim valla, yorganımızıda alıcaz, 2. ürün %50 !!!
Winnie New Born Baby bu birinci seçenek
Funny buda ikinci seçenek
fikrinizi söyleyin kızlarda kurtalayım bu çileden bennnnn
hosgeldınn tatlımmm...walla damla ıtıraf edınce herkes dokuluwerdıı tum eylul annelerıı altını ıslatıyooo
bence winnie li olan, pek yatak yan koruması almıcak mısın?
bence winnie li olan, pek yatak yan koruması almıcak mısın?
bu facebookta kim kimdir bi liste yapalım yauuu ben bakıyorum şimdi herkeş karıştı..
ya ben sewmiorum yanlıkları yaa... hiç almak aklımın ucuna gelmedi durum böyle olunca... zaten park yatakta gerek olmaz sanki.... başka yatak almıcam kiiii...
hem yatak masmavi, winnie li daha iyi olur sanki bencede
günaydınnn cnm
bende geçenlerde bir düğünyemeğinde yedim içtim yedim içtim sonra oynamaya kaldırdılar zor gittim tuvalete yaaa düşünsenize üstümde elbiseyle altıma yaptıımı rezillik
idrar torbasında baskı oldugu icin, bi de hapşırıkın tazyikiyle şırrrrrrrrrrrrrrrrr. olcek napalım.
ay ben giyemem onlarrrrıııııı, hep pambıklı giyerdim hala da devam ediyorum.
İlk hamileliğimde bende yaşamamıştım fakat bunda yaşadım.
Rahim büyüdükçe artıyormuş wc ye gidince idrar torbasını iyice boşaltmak lazımmız nette gördüm hatta pozisyonu bile vardı
ya şu starda soframız diye yemek programı var yaaaa, ben o programa katılanlarda hiç eski mutfak görmedim şimdiye kadar. maşallah herkeste salon kadar mutfak, ful takım ankastre, dolaplar yepyeni, koca masalar, ada mutfaklar falan. hiç mi eski ve küçük mutfağı olan yok yaaaa, antepinden adanasına, edirnesinden tokatına kadar herkesin mutfaklar salon salomanje maşallah.