güüüm güümm güümm güümmmmvee bebişimin kalbişii minniciik kalbişi atmaya başlarrr Allahıma binlerce kez şükür..
kızlarr çok mutluyum çok güsel bi duygu ..
dr. bu bebek düşecek bi bebeğe benzemiyor herşeyi güsel dedi.gelişimi uyumlu dedi.
6.5 mm olmuş mercimeğimm.
Hadi gözün aydınnnn
Bak minişe bak neler yaptı etti,duydurdu kalp atışını sonunda
Annesini korkuttu o kadar
ahh ahh hiiç sorma canıımmm yüreğimi ağzıma getirdii.. ama bu sayede cuma günü değil bugün duydumm rahatladımm:))
Ben de geçen cuma duymuşum kalp atışlarını,dr.15gün sonra yine gel demişti,o mutluluk gazıyla valla 3 ay sonra gel dese hiç umrumda olmazdı,öyle mutlu oluyor insan
Maşallah miniklere
güüüm güümm güümm güümmmmvee bebişimin kalbişii minniciik kalbişi atmaya başlarrr Allahıma binlerce kez şükür..
dr. bu bebek düşecek bi bebeğe benzemiyor herşeyi güsel dedi.gelişimi uyumlu dedi.
ohh maşallah 41 kereeehadi inşallah kanaman da kesilir artık sen de rahatlarsın, bebişin keyfi zaten yerindeymiş çok şükür
sağol canııımmm benimde keyfiim yerine geldi çook şüküüürrr
merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve allahım izin ederse bende eylül annelerinden olcam çok heyecanlı tedirgin ve mutluyum çok karışık duygular içindeyim ve şu 9 ayın biran önce bitmesini çok istiyorum bebişimi kucağıma almayı.allahım herkese nasip eder inş.sağlıklı ve hayırlı evlatlar....
gelmez mi be canım kaç gündür büyük stres yaşadın. Sen yine kendini fazla yorma dinlenmeye devam et bol bol o kadar kanaman oldu vücudun yorgun düşmüştür.Bide bol bol su iç.
Bu linkte var canım.
anne karnında yaşama yolculuk izle & anne karnında yaşama yolculuk full izle
Ama bazı bölümleri tam izlenmiyor..
Daha iyisini arıyorum.
Öslemim tebrikler arkadaşım gözünaydın
hadi gözünaydın çok güzel şeyler söylemiş doktorun.inş.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
tamam canımmm çokk sağol cidden öyle ama bütün yorgunluğum bittii bu gün çook şükür
hadi gözünaydın çok güzel şeyler söylemiş doktorun.inş.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
tamam canımmm çokk sağol cidden öyle ama bütün yorgunluğum bittii bu gün çook şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?