2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de öyle duymuştum ama her geçen hafta önceki haftayı arar oldum, artık geceleri de bulantı ve kokularla uyanıyorum ve uyuyamıyorum, 10. hafta bitiyor ve en şiddetli hafta bu hafta oldu, sanırım yarın rapor alcam çünkü işyerinde bu halde kazık gibi otur otur dayanamıyorum, milletin üstüne kuscam artık o kadar yani...

ay canım çok üzüldüm :14:ama napcaksın işte herkesin bünyesi farklı herkes farklı atlatıor malesef. benim ablam şurda 15 gün sonra doğuracak toplasan 4 kere kusmuşlugu yok kızın bazısı ise mutfaga bile giremiyor en ufak kokudan rahatsız oluor bünye işte:49:

ben de öyle duymuştum ama her geçen hafta önceki haftayı arar oldum, artık geceleri de bulantı ve kokularla uyanıyorum ve uyuyamıyorum, 10. hafta bitiyor ve en şiddetli hafta bu hafta oldu, sanırım yarın rapor alcam çünkü işyerinde bu halde kazık gibi otur otur dayanamıyorum, milletin üstüne kuscam artık o kadar yani...

Bende 10.haftadayım azalır sanıyodum ama gittikçe artıyor bulantılar ne yesem çıkıyor en kötüsüde hiç su içemiyorum çok susamama rağmen,doktorun verdiği bulantı ilaçlarıda hiç bir işe yaramadı iş yerinde bunu yaşamak berbat bişi sürekli lavaboya koşan bi tipim bitsin artık bu bulantılarr..

ay canım çok üzüldüm :14:ama napcaksın işte herkesin bünyesi farklı herkes farklı atlatıor malesef. benim ablam şurda 15 gün sonra doğuracak toplasan 4 kere kusmuşlugu yok kızın bazısı ise mutfaga bile giremiyor en ufak kokudan rahatsız oluor bünye işte:49:

ben giremiyorum işte...kaldırmıyo içim...ewin bi ucundan kokuları alabiliyorum. gece kocişe sırtımı dönüyorum. nefesi bile fena ediyo adamın beni...

ben giremiyorum işte...kaldırmıyo içim...ewin bi ucundan kokuları alabiliyorum. gece kocişe sırtımı dönüyorum. nefesi bile fena ediyo adamın beni...

malesef o dert bendede var bırak nefesini yanağımı öpse çıkdırırıyorum resmen. bide gelde anlat niye böyle yapıosun dio insan ne desemde anlasa dio ama anlatamıosun işte:69:

malesef o dert bendede var bırak nefesini yanağımı öpse çıkdırırıyorum resmen. Bide gelde anlat niye böyle yapıosun dio insan ne desemde anlasa dio ama anlatamıosun işte:69:

bizde de aynı problem var.sarılmak dahi istemiyorum kızıyor anlatamıyorsun da :16:

malesef o dert bendede var bırak nefesini yanağımı öpse çıkdırırıyorum resmen. bide gelde anlat niye böyle yapıosun dio insan ne desemde anlasa dio ama anlatamıosun işte:69:

sabah tafra yaptı zaten öptürmedim diyee...ama kokuyoooo...öle söleyincede kızıyo, sen kokuyosun diyo banaa:60::60:

sat la hesap yapınca 26 eylül çıkıyor. yumurtlama dönemine görede ekimin ilk haftası. bende ekim gibi hisediyorum. çünkü evde yapılan testler ortalama 20 günlükken sonuç veriyormuş. ilk test negatif çıktı. 4 gün arayla yaptığım için testi 20 günlükken pozitif çıktı

Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanması gerekiyor. Böylece yeni yumurtanın oluşmaya başlaması baz alınıyor, döllenme ya da yumurtlama değil.

bugün 7 haftalık olduk bızdee :69:
ama bışey sorucam size
şimdi ultrasona göre benım doğum tarıhım 18 eylul ve ultrasona göre bugün 7 haftalıgım
son adet tarıhıme göre 7.bucuk haftalık hatta 8 bıle oluyor
ama ultrasonda bebek ölçümüne göre oluyor sonuçlar bende ulstrason takvımıyle hareket edıyorum
:97:

bugün 7 haftalık olduk bızdee :69:
ama bışey sorucam size
şimdi ultrasona göre benım doğum tarıhım 18 eylul ve ultrasona göre bugün 7 haftalıgım
son adet tarıhıme göre 7.bucuk haftalık hatta 8 bıle oluyor
ama ultrasonda bebek ölçümüne göre oluyor sonuçlar bende ulstrason takvımıyle hareket edıyorum
:97:

bizde 4-5 gün geriden geliyoruz canım ama sat her zaman baz alınıyor... takip için.

bulantı ve kusma şikayeti olan arkadaşlara allahtan acil şifalar diliyorumda. bende bunların hiç biri yok. hayatıma aynen dewam ediyorum bazennn adet olcakmışım gibi hafif sancım oluyor. bu durumum normalmidir. hamile olan illa kusucak midesi bulanıcak diye bi kaide yok dimi

Merhaba Kızlar

Ben de bebeğimi sizin gibi eylülde bekliyorum.
Görümcelerim yüzünden çok stres yaşıyorum. Bana sürekli sözlü saldırıyorlar ve eşime telefon açıp beni şikayet edip duruyorlar. Ne zaman onların ismi geçse titremeye başlıyorum ve kalbim hızlı hızlı atıyor. Bebeğime birşey olacak diye çok endişeliyim. Bu stres acaba bebeğime zarar verir mi? Nolursunuz yardım edin.

Selamlar

merhaba kızlar

ben de bebeğimi sizin gibi eylülde bekliyorum.
Görümcelerim yüzünden çok stres yaşıyorum. Bana sürekli sözlü saldırıyorlar ve eşime telefon açıp beni şikayet edip duruyorlar. Ne zaman onların ismi geçse titremeye başlıyorum ve kalbim hızlı hızlı atıyor. Bebeğime birşey olacak diye çok endişeliyim. Bu stres acaba bebeğime zarar verir mi? Nolursunuz yardım edin.

Selamlar

aaa neden böyle yapıyorlar ki bence hiç kafana takma.bebeğin daha önemli.eşin sana yardımcı olması lazım.onlarla konuşup dur demesi lazım.sen boşver onları

Merhaba Kızlar

Ben de bebeğimi sizin gibi eylülde bekliyorum.

Selamlar

merhaba canım.baskaları icin ne kendını nede bebısını uzmege gerek yok.takmamaya calıs.dua et tatlım Allah buyuk.cvp vere bılıyorsan cvp ver cunkı cvp vermegınce dusunup dusunup sınır oluyorsundur emınım oledır.
esının senın yanında olması lazım bence esınle acık acık konus.bebısını dusun suan.kendını uzme .

hafta sonu deli gibi uyudum inanılmaz bir ağırlık var üstümde birde grip oldum ilaç almadan geçmiyor malesef alamıyorum limon portakal içmekten bir hal oldum bu gün yemek yemek istemedim miğden tuaf kusucakmışım gibi ama kusamıyorum da ne yapacam ben ??

slm kızlar?????????

iki haftadır giremedim siteye internetde bir sorun vardı!!!!!
baya bir kabarmış sayfamız :53: maşallah

bende gecen hafta bebişimi:emir_bebek: ilk kez gördüm ve kalp atışınıda duydum bebişkomun....

bizimkisi sadece iki hafta geriden geliyor yani yarın normal 10haftalık:49: olması gerekirken 8haftalık:49: olacak.
saglıklı olsunda :66:GERİDEN GELSİN BEBEGİM :nazar::nazar::nazar:BENİM

Maşallah maşallah bezelyeye:nazar:
Benim de geriden geliyo,ne tembelmiş bu bebişler yaaaaa:1:

sanırım bu dert cogumuzda var........bende aynı durumdayım,eşim sarılır sarılma derim öper öpme derim
isteyerek olmuyor hormonlar yapıyor malesef :103:

benim birde gazım cok oluyor cok kötü bir durum genelde akşamları oluyor,sizlerinde oluyormu???:28:

günaydınlar ve iyi haftalar hepinize kızlar..
umarım bu hafta hepimiz için güzel geçer.

kızlar bende kaç gündür vücutta çok elektrik var nereye dokunsam çatır çatır elektrik çarpıyor.var mı sizde de?

ya evet bendede var .dün eşimiçarptım :52:ama niyeki acaba ,sebebini bilmiyorum :37:

sanırım bu dert cogumuzda var........bende aynı durumdayım,eşim sarılır sarılma derim öper öpme derim
isteyerek olmuyor hormonlar yapıyor malesef :103:

Benim birde gazım cok oluyor cok kötü bir durum genelde akşamları oluyor,sizlerinde oluyormu???:28:

gaz problemi benim de akşamları oluyor hatta gece.çıldıracak gibi oluyorum uyuyamıyorum.sırt ağrısı da ekleniyor bi görsen halimi.sabah hepsi bitiyor

gaz problemi benim de akşamları oluyor hatta gece.çıldıracak gibi oluyorum uyuyamıyorum.sırt ağrısı da ekleniyor bi görsen halimi.sabah hepsi bitiyor

bendede öle canım yaaa...şişiyorum resmen. bide çok sık çişe kalkıyorum ben...iki damla bile olsa rahatsız ediyorrr

Back