• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi şeyler olacak canım korkma, belki de diger doktorun baska bisi gordu de kist dedi onu da bilemezsin, bakarsın bu doktor hiçbişicigi yok der. Allah hayırlı haberlerle dönmeni naspi etsin.

ah canım ya eve dönseydin hemen keske, napçaksın şimdi, var mı işyerinde degistirmelik kıyafetin?

Var var hallettim ama psikolojik olarak hala çöküntü içindeyim...Gerçi şimdi unnado do smokin gördüm offf oğluşuma alasım varrr çok tatlılarrrrr...:46:

kivim cns23 sevbor Larissya dmlonr+ ces1234+ FATOSB0 GLYMRK+ esra1980 AYSEN74 sevgilisevgim exporter

1 tane de ziyaretçizimiz varmış hayırlı cumalar herkeslere..

ohhhh maşallah kuzucuğuma büyümüşte mutfaklara mı girermiş.melisim çok sevindim:70::70:
herkeslere günaydınlar
geçmişi okudum ve işte burdayım..
herkeslere nasıllar bakalım.:70:

gÜNAYDIN CANIM, BİZ İYİYİZ SEN NASILSIN?

Hoşgeldin sevgi pıtırcığı, hadi edin güzelce kahvaltınızı da baslayalım sohbete.

:64::64:

günaydın damla, nasıl geçiyor günlerin, eşin hafta sonumu gidiyor?

harika geciyor kivim hersey yolunda cok sukur..O kadar iyi geldi ki esimin gelmesi inanamazsiniz yuzumde guller aciyor resmen. Bol bol alisveris yaptik oglumuza neredeyse herseyi hazir artik..:nazar: gidis tarihi netlesmedi henuz ama hafta sonu buyuk ihtimalle beraberiz pazartesi detayli ultrason var terslik olmazsa beraber gorucez oglumuzu ..
Sabah işe gelirken otobüste üstüme kustum çok mutsuzummmm:69:

ay canim yaa oluyo iste hamilelikte.. Ben de gecen gun altima kacirdim:9: evdeydim neyse ki ama gulsem mi aglasam mi bilemedim hapsurunca batirdim ustumu :9:

Son düzenleme:
kivim cns23 sevbor larissya dmlonr+ ces1234+ fatosb0 glymrk+ esra1980 aysen74 sevgilisevgim exporter

1 tane de ziyaretçizimiz varmış hayırlı cumalar herkeslere..

sana da hayırı cumalar canım, inşallah su gibi geçer günümüz.

Günaydın kızlarrrrrr

herkes iyi maşallah ben bugün yoğunum biraz klasik cuma öperim gözlerinizden ve göbüşlerinizden.

günaydın canım, kolay gelsin sana, arada uğra.:34:

Sabah işe gelirken otobüste üstüme kustum çok mutsuzummmm:69:
üzülme hamileyiz biz doğal bunlar, bulantın geçtimi canım, varmı yedek bişilerin, izin al istersen.

bi hafta sonu daha bitti.bugün 4te randevum var işalh bu kistler geçmiştir bütün gece abuk subuk rüyalar gördüm gerçi öğreneli 15 gün oldu 6-7,aya kadar yok olur dedi dr.bakalım kazım bey ne dicek Allah'ım iyi şeyler söylesin ya moralim bozuk haftalar geçirmek istemiyorum :(
sıkma canını lütfen kist ile doğuran bir arkadaşım var, hiçde sorun yaşamadı, senin de belki geçmiş yada yanlış görülmüş olabilir, geçmiş olsun canım, ama üzülme lütfen.

harika geciyor kivim hersey yolunda cok sukur..O kadar iyi geldi ki esimin gelmesi inanamazsiniz yuzumde guller aciyor resmen. Bol bol alisveris yaptik oglumuza neredeyse herseyi hazir artik..:nazar:
ay canim yaa oluyo iste hamilelikte.. Ben de gecen gun altima kacirdim:9: evdeydim neyse ki ama gulsem mi aglasam mi bilemedim hapsurunca batirdim ustumu :9:

Ay Damlaaaa çok yaşa sen, ben de ne zamandır sölicem sölicem utanıyorum, ilk sen söyledin diye söylemiyorum, zaten söylücektim ama ben de altıma kaçırıyorummmm, hapşurmaktan korkar oldum. yolda yürürken gelirse eger, bi duruyorum ayakta bacak bacak üstüne atar gibi yapıp kıstırıyorum öyle hapşuruyorum yoksa kaçıyo vvalla. çok kötü bişiiiiiiii.

bak bu daha başıma gelmedi ama gerçekten ilk üçe girer bir hareket:1: yapıcak bişi yok tombiklerimiz için herşey feda:nazar:

ben çok iyiyim bugünnnn:nazar::nazar:
hiç iş yapasaım yok yahuuuuuuuuu
damlacım merhaba:80:eğitimi ev de yapsananıza

benim de yok ama gelir gelmez başladım çiziktirmeye mecburen. akşamüstüne rahatlıyım da tembellik yapabileyim diye :)

ohhhh maşallah kuzucuğuma büyümüşte mutfaklara mı girermiş.melisim çok sevindim:70::70:

maşallah pempiş oğulcuğuna:nazar::nazar:

herkeslere günaydınlar
geçmişi okudum ve işte burdayım..
herkeslere nasıllar bakalım.:70:

sanada günaydın canım, ve hayırlı cumalar, hayırlı işler, biz iyiyiz sen nasılsın,

harika geciyor kivim hersey yolunda cok sukur..O kadar iyi geldi ki esimin gelmesi inanamazsiniz yuzumde guller aciyor resmen. Bol bol alisveris yaptik oglumuza neredeyse herseyi hazir artik..:nazar: gidis tarihi netlesmedi henuz ama hafta sonu buyuk ihtimalle beraberiz pazartesi detayli ultrason var terslik olmazsa beraber gorucez oglumuzu ..
ayy çok sevindim, eşinle bir başka oluyor değilmi tatlı heyecan, Allah bozmasın canım mutluluğunuzu.:nazar:

ay burda bi yatak olsa kafamı koymadan uyumaya başlarım herhalde. kızlar toplu uyuma eylemi yapsak nasıl olur.. :93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
evdeki bacılar benim yerimede uyuyun... :93::93::93:

benim de yok ama gelir gelmez başladım çiziktirmeye mecburen. akşamüstüne rahatlıyım da tembellik yapabileyim diye :)
evet birazdan ben de başlayacağım da şeyy ben acıktım yahuuuuu ne yesem diye düşünüyorum
sanada günaydın canım, ve hayırlı cumalar, hayırlı işler, biz iyiyiz sen nasılsın,

ay burda bi yatak olsa kafamı koymadan uyumaya başlarım herhalde. kızlar toplu uyuma eylemi yapsak nasıl olur.. :93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
evdeki bacılar benim yerimede uyuyun... :93::93::93:

saol kivim iyiyim.bugün eksik işlerimi ve masamı toplayacağım da nasıl

gülay bana uyar nerde ve nezman yapıcaz bu eylemiii yatakları kim alıcak

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
ben de kısmetse eylül annesi adayıyım.
20.haftamızdayız.
hepimize güzel bir hamilelik ve sağ salim bebeklerimizi kucaklayacağımız günler diliyorum.

Herkese merhaba,
ben de kısmetse eylül annesi adayıyım.
20.haftamızdayız.
hepimize güzel bir hamilelik ve sağ salim bebeklerimizi kucaklayacağımız günler diliyorum.
hoşgeldin canım..hayırlı olsun hamileliğin:nazar::nazar:
günaydıııın biz geldik fındğımlaaa nasılsınızzzz kızlarr umarım bıdışlarda sizde iyisinizdir :3:

fındığımız ve annesine günaydınnnnnnnnnnnn

Back