ben de öyle duymuştum ama her geçen hafta önceki haftayı arar oldum, artık geceleri de bulantı ve kokularla uyanıyorum ve uyuyamıyorum, 10. hafta bitiyor ve en şiddetli hafta bu hafta oldu, sanırım yarın rapor alcam çünkü işyerinde bu halde kazık gibi otur otur dayanamıyorum, milletin üstüne kuscam artık o kadar yani...
ben de öyle duymuştum ama her geçen hafta önceki haftayı arar oldum, artık geceleri de bulantı ve kokularla uyanıyorum ve uyuyamıyorum, 10. hafta bitiyor ve en şiddetli hafta bu hafta oldu, sanırım yarın rapor alcam çünkü işyerinde bu halde kazık gibi otur otur dayanamıyorum, milletin üstüne kuscam artık o kadar yani...
ay canım çok üzüldümama napcaksın işte herkesin bünyesi farklı herkes farklı atlatıor malesef. benim ablam şurda 15 gün sonra doğuracak toplasan 4 kere kusmuşlugu yok kızın bazısı ise mutfaga bile giremiyor en ufak kokudan rahatsız oluor bünye işte
ben giremiyorum işte...kaldırmıyo içim...ewin bi ucundan kokuları alabiliyorum. gece kocişe sırtımı dönüyorum. nefesi bile fena ediyo adamın beni...
malesef o dert bendede var bırak nefesini yanağımı öpse çıkdırırıyorum resmen. Bide gelde anlat niye böyle yapıosun dio insan ne desemde anlasa dio ama anlatamıosun işte
malesef o dert bendede var bırak nefesini yanağımı öpse çıkdırırıyorum resmen. bide gelde anlat niye böyle yapıosun dio insan ne desemde anlasa dio ama anlatamıosun işte
sat la hesap yapınca 26 eylül çıkıyor. yumurtlama dönemine görede ekimin ilk haftası. bende ekim gibi hisediyorum. çünkü evde yapılan testler ortalama 20 günlükken sonuç veriyormuş. ilk test negatif çıktı. 4 gün arayla yaptığım için testi 20 günlükken pozitif çıktı
bugün 7 haftalık olduk bızdee
ama bışey sorucam size
şimdi ultrasona göre benım doğum tarıhım 18 eylul ve ultrasona göre bugün 7 haftalıgım
son adet tarıhıme göre 7.bucuk haftalık hatta 8 bıle oluyor
ama ultrasonda bebek ölçümüne göre oluyor sonuçlar bende ulstrason takvımıyle hareket edıyorum
:97:
merhaba kızlar
ben de bebeğimi sizin gibi eylülde bekliyorum.
Görümcelerim yüzünden çok stres yaşıyorum. Bana sürekli sözlü saldırıyorlar ve eşime telefon açıp beni şikayet edip duruyorlar. Ne zaman onların ismi geçse titremeye başlıyorum ve kalbim hızlı hızlı atıyor. Bebeğime birşey olacak diye çok endişeliyim. Bu stres acaba bebeğime zarar verir mi? Nolursunuz yardım edin.
Selamlar
Merhaba Kızlar
Ben de bebeğimi sizin gibi eylülde bekliyorum.
Görümcelerim yüzünden çok stres yaşıyorum. Bana sürekli sözlü saldırıyorlar ve eşime telefon açıp beni şikayet edip duruyorlar. Ne zaman onların ismi geçse titremeye başlıyorum ve kalbim hızlı hızlı atıyor. Bebeğime birşey olacak diye çok endişeliyim. Bu stres acaba bebeğime zarar verir mi? Nolursunuz yardım edin.
Selamlar
slm kızlar?????????
iki haftadır giremedim siteye internetde bir sorun vardı!!!!!
baya bir kabarmış sayfamızmaşallah
bende gecen hafta bebişimiilk kez gördüm ve kalp atışınıda duydum bebişkomun....
bizimkisi sadece iki hafta geriden geliyor yani yarın normal 10haftalıkolması gerekirken 8haftalık olacak.
saglıklı olsundaGERİDEN GELSİN BEBEGİM BENİM
malesef o dert bendede var bırak nefesini yanağımı öpse çıkdırırıyorum resmen. bide gelde anlat niye böyle yapıosun dio insan ne desemde anlasa dio ama anlatamıosun işte
günaydınlar ve iyi haftalar hepinize kızlar..
umarım bu hafta hepimiz için güzel geçer.
kızlar bende kaç gündür vücutta çok elektrik var nereye dokunsam çatır çatır elektrik çarpıyor.var mı sizde de?
Maşallah maşallah bezelyeye
Benim de geriden geliyo,ne tembelmiş bu bebişler yaaaaa
sanırım bu dert cogumuzda var........bende aynı durumdayım,eşim sarılır sarılma derim öper öpme derim
isteyerek olmuyor hormonlar yapıyor malesef :103:
Benim birde gazım cok oluyor cok kötü bir durum genelde akşamları oluyor,sizlerinde oluyormu???
gaz problemi benim de akşamları oluyor hatta gece.çıldıracak gibi oluyorum uyuyamıyorum.sırt ağrısı da ekleniyor bi görsen halimi.sabah hepsi bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?