Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gece çok sırt ağrım oldu karnım davul gibi oldu.sizde de sırt ağrısı oluyor mu?bir de alt karında ufacık top varmış gibi sizde de öyle mi?korkuyorum bir şey olur mu?
canım korma benimde belim ağrıyor göbişimde küçük portakal var sanki![]()
çok kötü bir gece geçirdim.oturarak uyuyabildim.sabahın 5 ine kadar cebelleştim.sonra uyuyabildim.şu an işteyim nasıl akşam oılacak bilmiyorum.midem de bulanıyor.bir şey yemek istemiyorum
çok kötü bir gece geçirdim.oturarak uyuyabildim.sabahın 5 ine kadar cebelleştim.sonra uyuyabildim.şu an işteyim nasıl akşam oılacak bilmiyorum.midem de bulanıyor.bir şey yemek istemiyorum
senin rahatsızlığın nedir? geçmiş olsun.
ben fraksiparine 0.6 mg. vuruyorum her akşam. zor tabi, ama mecburuz napalım. benim göbekte yer kalmayınca bacaklara geçtim ama benim bacaklarım daha çok acıdı. sanırım kasa ya da sinirlere gelebiliyo o yüzden. iğneyi yaparken mümkün olduğunca 30 derecelik açıyla vurmayta çalış ve sonra kuvvetlice bastır, sakın oğuşturma daha çok morarır.
Bende bugün bitermi acaba diyorum işten çıkıp eve gittiğim an gelirmi acaba??Bende bulantılarla uğraşıyorum çubuk kraker yedim kahvaltı olarak biraz bastırıyor dene istersen..
canım tuzlu cubuk yada cizi yee iyi geliyor istersen işten izin all rahatsız oluyorsan benimde belim ağrıyor saha cok sabahları(
izin almam biraz zor canım.artık akşama kadar çekecez.tuzlu çubuk gidip alacam bakalım inşallah geçer.
aslında bulantıların olması da güzel bebişin kendini hissetiriyor bide diyolar daha iyi tutulduğuna işaretmiş![]()
inşallah canım.henüz kalp atışını duymadım.bakalım hayırlısı yarın neler olacak.doktor ne diycek çok merak ediyorum.:44:
yarın belli olur canım 7 haftayı bitirmişsin bende bu akşam gidicem ilk defa bakalım kesemiz görünecekmi?? gelişmeleri yaz
eve geldim cnm yatıyorum telden giriyorum yrn tekrar kntrl var.öyle kanamam oldu ki gitti bebiş diyerek gittiimm Allaha şükür iyiymiiş
benim yumoşum da 13 eylülde geliyor inşallah:)
canım tuzlu cubuk yada cizi yee iyi geliyor istersen işten izin all rahatsız oluyorsan benimde belim ağrıyor saha cok sabahları(
yumurtlama dönemiyle hesap yaptımda az evvel ne zaman hamile kalmış olabilirim diye. sanırım yılbaşı ve sonraki 2 gün içinde olabilir. çünkü 14 ocakta test yaptım evde negatif çıktı. 19 ocakta tekrar yaptım pozitif çıktı ve 25 ocaktada ilk doktor randevumuz vardı kesemizi gördük. bu doğrultuda daha 1 aylık hamileyim. sanırım eylül değil ekimin ilk haftası bebiş gelicek o zaman. kızlar doğrumu hesapladım.![]()