2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gece çok sırt ağrım oldu karnım davul gibi oldu.sizde de sırt ağrısı oluyor mu?bir de alt karında ufacık top varmış gibi sizde de öyle mi?korkuyorum bir şey olur mu?

kızlar gece çok sırt ağrım oldu karnım davul gibi oldu.sizde de sırt ağrısı oluyor mu?bir de alt karında ufacık top varmış gibi sizde de öyle mi?korkuyorum bir şey olur mu?

canım korma benimde belim ağrıyor göbişimde küçük portakal var sanki :1:

canım korma benimde belim ağrıyor göbişimde küçük portakal var sanki :1:

çok kötü bir gece geçirdim.oturarak uyuyabildim.sabahın 5 ine kadar cebelleştim.sonra uyuyabildim.şu an işteyim nasıl akşam oılacak bilmiyorum.midem de bulanıyor.bir şey yemek istemiyorum

çok kötü bir gece geçirdim.oturarak uyuyabildim.sabahın 5 ine kadar cebelleştim.sonra uyuyabildim.şu an işteyim nasıl akşam oılacak bilmiyorum.midem de bulanıyor.bir şey yemek istemiyorum

Bende bugün bitermi acaba diyorum işten çıkıp eve gittiğim an gelirmi acaba??Bende bulantılarla uğraşıyorum çubuk kraker yedim kahvaltı olarak biraz bastırıyor dene istersen..

canım tuzlu cubuk yada cizi yee iyi geliyor istersen işten izin all rahatsız oluyorsan benimde belim ağrıyor saha cok sabahları :((

senin rahatsızlığın nedir? geçmiş olsun.
ben fraksiparine 0.6 mg. vuruyorum her akşam. zor tabi, ama mecburuz napalım. benim göbekte yer kalmayınca bacaklara geçtim ama benim bacaklarım daha çok acıdı. sanırım kasa ya da sinirlere gelebiliyo o yüzden. iğneyi yaparken mümkün olduğunca 30 derecelik açıyla vurmayta çalış ve sonra kuvvetlice bastır, sakın oğuşturma daha çok morarır.

benim kanımdada pıhtılaşma var
ilk hamileliğimde bişey yoktu ikincisinde çıktı
en çok acıyan yer bacakmış zaten
bende fragmin 0.2 kullanıyorum
allah yardımcımız olsun

Bende bugün bitermi acaba diyorum işten çıkıp eve gittiğim an gelirmi acaba??Bende bulantılarla uğraşıyorum çubuk kraker yedim kahvaltı olarak biraz bastırıyor dene istersen..

yani hemen akşam olsa gitsem yatsam.minoş büyüdükçe mide bulantılarım daha da artıyor vücudum bitkinleşiyor.belirtiler büyüdükçe geçmesi gerekmiyor mu ?yarın dr konrolüm var gitsem de rahatlasam.

canım tuzlu cubuk yada cizi yee iyi geliyor istersen işten izin all rahatsız oluyorsan benimde belim ağrıyor saha cok sabahları :((

izin almam biraz zor canım.artık akşama kadar çekecez.tuzlu çubuk gidip alacam bakalım inşallah geçer.

izin almam biraz zor canım.artık akşama kadar çekecez.tuzlu çubuk gidip alacam bakalım inşallah geçer.

aslında bulantıların olması da güzel bebişin kendini hissetiriyor bide diyolar daha iyi tutulduğuna işaretmiş :34:

aslında bulantıların olması da güzel bebişin kendini hissetiriyor bide diyolar daha iyi tutulduğuna işaretmiş :34:

inşallah canım.henüz kalp atışını duymadım.bakalım hayırlısı yarın neler olacak.doktor ne diycek çok merak ediyorum.:44:

inşallah canım.henüz kalp atışını duymadım.bakalım hayırlısı yarın neler olacak.doktor ne diycek çok merak ediyorum.:44:

yarın belli olur canım 7 haftayı bitirmişsin bende bu akşam gidicem ilk defa bakalım kesemiz görünecekmi?? gelişmeleri yaz

yumurtlama dönemiyle hesap yaptımda az evvel ne zaman hamile kalmış olabilirim diye. sanırım yılbaşı ve sonraki 2 gün içinde olabilir. çünkü 14 ocakta test yaptım evde negatif çıktı. 19 ocakta tekrar yaptım pozitif çıktı ve 25 ocaktada ilk doktor randevumuz vardı kesemizi gördük. bu doğrultuda daha 1 aylık hamileyim. sanırım eylül değil ekimin ilk haftası bebiş gelicek o zaman. kızlar doğrumu hesapladım. :emir_bebek:

yarın belli olur canım 7 haftayı bitirmişsin bende bu akşam gidicem ilk defa bakalım kesemiz görünecekmi?? gelişmeleri yaz

hayırlısı olsun canım.merak etme görünür.allah yardımcımız olsun ne olacak ne bitecek diye strese giriyoruz.ben üniversite hastanesinde özle muayne oluyorum yalnız yine de sıra bekliyorum ancak yarın öğlede muayne olabilirim.

Herkese günaydın! Sağlıklı ve güzel haberlerin olduğu bir hafta diliyorum hepimize:)

benim yumoşum da 13 eylülde geliyor inşallah:)

Benim doğumgünüm!:)

Ben de bu sabah bel ağrısıyla uyandım, yüzümü yıkarken tekrar doğrulmak çok acı verici oldu. Normal sanırım...

yumurtlama dönemiyle hesap yaptımda az evvel ne zaman hamile kalmış olabilirim diye. sanırım yılbaşı ve sonraki 2 gün içinde olabilir. çünkü 14 ocakta test yaptım evde negatif çıktı. 19 ocakta tekrar yaptım pozitif çıktı ve 25 ocaktada ilk doktor randevumuz vardı kesemizi gördük. bu doğrultuda daha 1 aylık hamileyim. sanırım eylül değil ekimin ilk haftası bebiş gelicek o zaman. kızlar doğrumu hesapladım. :emir_bebek:

Doğum günü hesaplayıcıları var internette, SAT'ına göre hesaplıyorlar, ordan neden hesaplamıyorsun?

sat la hesap yapınca 26 eylül çıkıyor. yumurtlama dönemine görede ekimin ilk haftası. bende ekim gibi hisediyorum. çünkü evde yapılan testler ortalama 20 günlükken sonuç veriyormuş. ilk test negatif çıktı. 4 gün arayla yaptığım için testi 20 günlükken pozitif çıktı

Back