2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben artık ne zamandır girmiyorsam mailleride kesmişler bende unuttum gitti tekrar üye olmaya çalıştımda hata verdi ordan anladım bende takip ederim artık

hülya hanım ablamın doktoruydu herkes çok tavsiye ediyor ama ben sevemedim bir türlü onu bahsettiğiniz hastane hangisi kızlar ben kaçırdım diğer konuyu

sende bendensin ben sabah akşam giriyorum..eşimde diyoki sabahtan akşama ne değişiyoki yeni ürünmü koyuyorlarki diyo....olsun almasam bile bakmak hoşuma gidiyo minik minik ya

sende bendensin ben sabah akşam giriyorum..eşimde diyoki sabahtan akşama ne değişiyoki yeni ürünmü koyuyorlarki diyo....olsun almasam bile bakmak hoşuma gidiyo minik minik ya

evet canım bende öyle hergün mutlaka girer bi bakarım bişey alamasakta. denk gelmesi lazım uygun şeylerin. ahhh o emzikleri nasıl kaçırdım hala ona yanarım.

internette bebiş kıyafetleri çok var hemde çok güzeller ama ben tam olarak güvenemiyorum dokunmadan alamıyorum yumuşak mı sert mi bilemiyorum yoksa hepsi birbirinden güzel.

aynen bende aldığım ürünlerin genellikle biocotton(antialerjik)olmasına dikkat ediyorum burdan pek anlayamıyorum nasıl olduğunu o yüzden memlekete gittikçe alıyorum kendime olsa hiç önemli değil ama bebişşşş diyince akan sular duruyor

evet canım bende öyle hergün mutlaka girer bi bakarım bişey alamasakta. denk gelmesi lazım uygun şeylerin. ahhh o emzikleri nasıl kaçırdım hala ona yanarım.

neyse madem takip edenler var indirimli ürünler olduğunda duyuru yaparlar di mi kızlar

slm kızlar,
çalıştığım için foruma giriyodum ama çok yorum yazamıyorum, ama bugün evdeyim doktordan rapor aldım 2 gün, resmen öylesine bi rahatsızlığım yok çok şükür, tetanoz için gitmiştim, aşı bitmiş rapor alıp çıktım..
bu arada evde olmakkk çok güzell, evde olanlar çok şanslı..

peki dört boyutlu yaptırmasak da sadece ayrıntılı yaptırsak yine organları vs her şeyi net gözükür mü yetrli olr mu yani

sen hasteneye sordum mu 2 sini bir yapıyolar mı diye benim gittiğim hastene ole yaptı..dört boyutlu anlamazlar çünkü ayrıntılıda ölçüm yapıyorlar kafatası,beyincik,beyin sıvısı,böbrek ölçümü,rahim damarları anlacan birsürü şey....

destuuurrrrrrrrr

biz geldiiikkkkkkk
nasılsınız kızlar, çok yazamam, acil çıkış yapabilirim her an, kaçak girişin gözünü seveyim be

nasılsınııızzzzzzzzz

tadını çıkar canancım sende evde olmanın.bazen evde olmakta çok sıkıcı çekilmez oluyor çalıştığın için öyle düşünüyorsun ama genede insan özgür oluyor evde oturmanın güzel tarafı da bu

ahh canancım basma yaramıza..... ne iyi etmişsin aslında 2 gün rapor ama sen onu 4 güne tamamlamışsın kanımca uyankılık etmişsinbende evimi çok özlüyorum evimden yaklaşık 600 km uzaklıkta olunca daha bi çok özlüyorum hamilelikten önce nerdeyse her hafftasonu gidiyodum ama artık gidemiyorum da

kesınlıkle oslemm lehale cesı gormedık baska kımdı ızmırlııı
hiiii gözünün önündekini görmemişsinnnnnnnn
melis,damla,ebru,hatice,ces,özlem quen vardı başkaaa :44:
aferinnn özgeme beeee zeki kuzum benimmm
kızlar birşey soracam hani amerika dan gelme bir pişik kremi vardı Damla da eşine aldırdı ismi ne idi hatırlayan var mı? arkdaşımın annesi amerika da ona aldıracağımda
desitin dicektim ama handem sölemişşş
yengesının annesı umreden gelecekmıste sarma sarıyorlarmıs canımmm.hamarat bzıım kızz
ne hamaratlığı yaa tembelim tembeellll artıkk inşallah şu azim geri gelir banaa birde bnm kocam iştahsız olduğundan dolmalar sarayım extra bişiler yapayım diyemorum yemior uyuz sıskaa ayyy birara bu yemek seçme olaylarını anlatırım ne çektiğimi anlarsınız

hehehe elin boş çıkmadın yani sağlık ocağından madem aşı yapmadınız bari bir rapor verin ordan abkimmi dedin

canım sizler unutulacak insanlarmısınız

sabahtan beri keyif yapıyorum, çalışmadan evde oturmanın bu kadar keyifli bi faliyet olduğunu bilmiyodum, ama şimdi evimi çok özlüyorum...

destuuurrrrrrrrr

biz geldiiikkkkkkk
nasılsınız kızlar, çok yazamam, acil çıkış yapabilirim her an, kaçak girişin gözünü seveyim be

nasılsınııızzzzzzzzz

hoşgeldin kuşummmm hala muhteşem yüzyılın etkisinden çıkamamışsınnn deturcuuu

buarada sabah sabah yazdıklarınla mahvetin len beniii ben ölee sevecen ton ton biri deilim sarılamam anca döverimm tememmi

ayrı yapılıyormuş birlikte değilmiş neyse dr ne derse onu yaparız artık sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…