Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al kız senden kıymetli mi?
ay bende havalara girdim
cessssss bak yine oldu seni beceriksiz seni....
gordum kııııııııııııııı
esın normalde bu saatte ewdemı oluyokı
kız valla öyle sandım maşallahı var hamiş manken falan sandım gülay ı
meryeeemmm koş ekledi tekrar
canım eşimimn belli bir görev saati yok sivil polis ne zaman ararlarsa o zaman gidiyor bazen hiç çağırmıyorlar bazen akşam 9 da işe gidiyor gece 1 de 2 de geliyor bazen tüm gün olmuyor hatta bazen şehir dışına gidiyor.allahtan hamileyim diye bu aralar göndermiyorlar
Kızlar biz kaçar kızımla
bize dua edin inşallah hayırlı haberlerle gelelim yanınıza
çok öptük sizleriii
a.e.o.
burdayim ama cikicam simdi bi merhaba diyim dedim valla cok ozledim hepinizi..
Melos kocam egitime gitti ondan girdim 2 dk sonra cikicam evi toplamam lazim savas alani gibi su anda herkes iyidir insallah melisten aliyorum haberlerinizi elmacim yeni haberlerini aldim cok sevindim biliyoduk zaten oglumuz aslan gibi duzgun beye devam edicekmissin.. Ben ayrintiliyi iptal ettirdim senden sonra pazartesi Recep Has bakicak hayirlisi insallah
bende diyorum ki bu kızın hiç karnı yok kıçını çekip koymuş... hamile değil galiba
çook güzellll
hmm anladım kuzummm pekı senın aılen yada esının aılesı burdamı
canım eşimimn belli bir görev saati yok sivil polis ne zaman ararlarsa o zaman gidiyor bazen hiç çağırmıyorlar bazen akşam 9 da işe gidiyor gece 1 de 2 de geliyor bazen tüm gün olmuyor hatta bazen şehir dışına gidiyor.allahtan hamileyim diye bu aralar göndermiyorlar
Offff yemek yedim geldim Damla gitmiş
Neyse iyiymiş mutluymuş o yeter bize çok özledik onu emme kocası daha çok özlemiştir.
bende yemek yedim ama resmen patlayacam 5 dakika içinde bu ne ya ne bulursam yedim beee