• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gordum kııııııııııııııı:21::21::21:

esın normalde bu saatte ewdemı oluyokı

canım eşimimn belli bir görev saati yok sivil polis ne zaman ararlarsa o zaman gidiyor bazen hiç çağırmıyorlar bazen akşam 9 da işe gidiyor gece 1 de 2 de geliyor bazen tüm gün olmuyor hatta bazen şehir dışına gidiyor.allahtan hamileyim diye bu aralar göndermiyorlar :59:

Kızlar biz kaçar kızımla
bize dua edin inşallah hayırlı haberlerle gelelim yanınıza
çok öptük sizleriii
a.e.o.

canım eşimimn belli bir görev saati yok sivil polis ne zaman ararlarsa o zaman gidiyor bazen hiç çağırmıyorlar bazen akşam 9 da işe gidiyor gece 1 de 2 de geliyor bazen tüm gün olmuyor hatta bazen şehir dışına gidiyor.allahtan hamileyim diye bu aralar göndermiyorlar :59:

hmm anladım kuzummm pekı senın aılen yada esının aılesı burdamı

burdayim ama cikicam simdi bi merhaba diyim dedim valla cok ozledim hepinizi..

Melos kocam egitime gitti ondan girdim 2 dk sonra cikicam evi toplamam lazim savas alani gibi su anda herkes iyidir insallah melisten aliyorum haberlerinizi elmacim yeni haberlerini aldim cok sevindim biliyoduk zaten oglumuz aslan gibi :nazar: duzgun beye devam edicekmissin.. Ben ayrintiliyi iptal ettirdim senden sonra pazartesi Recep Has bakicak hayirlisi insallah

Offff yemek yedim geldim Damla gitmiş :(
Neyse iyiymiş mutluymuş o yeter bize çok özledik onu emme kocası daha çok özlemiştir.:69:

selam kızlarrr durumla biz geldikkk :15: bugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah :69:

özgecim Allah kolaylık versin seninde eşininde durumu zormuş.eşin gittiği zaman yalnız kalmak özellikle geceleri zordur ne yapcan işte ekmek parası

Back