Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gece 4,30 da acıkarak uyandım..midem kazınıyordu sanki kalktım ballı süt yaptım içtim yattım..sabah 7,30 da güzel bi kahvaltı yaptım...işe geldim..9,30 da yine acıktım işyerinde yine kahvaltı yaptım...ben artık çok kilocuklar alırım bundan sonra benim açık olan iştahım daha bi canavara dönüşmüş bu aralar...
ohh yarasın bebişe. ye anacım napalım. benimde ağzım durmaz.
aynen ben işte yaaahe kız melis bu ne böyle yaaa bızım tarafta açıktımmı yüreğim bayıldı derler aynen oyle oluyorum popo aldı başını gıdıyo göğüsler tam kıvamında karın dersen hıç çekınme yok al işte ben burdayım dıyo
65.5 ile başşladım hamileliğime şimdi 65 kiloyum tabi arada 58e kadar düştüğümü sölemiyimmmKızlar kaçar kilo aldınız?
Benim 20 haftalık 59 dokuzdan 66 kg olmuşum
konuşma lenn sennn sıska insan o 7 kilo göbekte top gibi duruordur kesinbende artık doymak bilmiyorum dün doktorum fazla kilo almışsın dedi zaten moralim bozuldu böyle gidersem çok alırmışım doğuma kadar.artık daha dikkatli olmam lazımm 7 kiloya yakın aldım
iyiy iyi keyfi yerinde orkana araba park yatak falan aldılar dün iyiler yani maşallahmelis damla nasıl?
Şok Şok Şok!!!!!
4 aydır ilk kez geçmişi okumktan vazgeçtimmmmmmmmm! Yeminimi bozdum ağalarrrrrrrr!
Günaydın annecikler
hahahahahh ne oldu da vazgeçtinnnnnnnnn
günaydın elvincimm
Dün hiç giremedim, 3950den başladım sabah, oku oku oku bu saat oldu. Sonra da vazgeçtimmmmmMühim bişeyler oldu mu Meloş?
Al bizdende o kadar dün doktordayken Düzgün bey sordu cinsiyetini söylemişmiydim size diye bende evet erkek dedim.Oda doğru %100 erkek bak buda pipisi dedi.Bizimki hemen atladı fotosunu alabilirmiyiz diye bakıp,bakıp oooo baban yesin pipini deyip duruyor.Onlar için gurur,övünç kaynağı koca pipili oğulları :)
Gülayım Dünürüm allahım o ne kadar güzel bir kız öyle tam Rüzgar ıma göre. Eskiden hamamda görürmüş kaynanalar şimdi ana karnında....... bende çektireyim şöle vesikalık 7 mayıstan sonra
şimdi de öğle yemeğimi bekliyorum aç kurt gibiiiiiiii
Anlat bakalım Meliscoo neler oldu?sen sor ben sana anlatayımm olum geçmişi okumak çok zor yaaa
Evet oldu biz doktora gittik herşey harika çok mutluyum canım arkadaşım
geçen ay gittiğimizde Düzgün bey de ne demiştim dedi %75 pipili dedim neyse sonra inceliyor eşimde videoyaya alıyor ben dedimki taklamı atıyor ne yapıyor ADAMA LAF YOK takılıyor dedi bende adam mı dedim milyonda milyon adam dedi, sonra pipiyi gösterdi bak burda dedi benimki kahkalar atmaya başladı kamerayı falan unuttu ultrasonun içine düşüyordu hepsini kameradan gördüm birde yavrum gerindi orda ama babası pipi sevdasına doğru düzgün çekemedi
bide kız isterdi benimki
çok yedim ama açlık hissediyorum dimi hemen muz yiyorum. muz hem tok tutuyor hemde Muzun içeriğinde, bol miktarda folik asit, B6 vitamini, nişasta, potasyum ve şeker bulunur. Sütle birlikte yenilen muz, vücuda bol demir, kalsiyum ve vitamin verir.
Anlat bakalım Meliscoo neler oldu?
ohhhhhhhh, gözün aydın, önceki riskler gibi şeyler söylemedi di mi bu seferkli doktor?
ohhhh o muhabbeti bende sürdüreyim adanalı olarak. bizde sewmediklerine çükümü ye demeyi öğreticez. bana soruyolar cinsiyeti ne diye. bastıra bastıra eerrrrkek diyorum
CESSSS İm senin özel msj kutusu hala dolu sanırım:44:sabahtan yazdığım msj hala gelmemiş sana
ces ben sana geçmiş olsun dedim ama beni farketmedin mi sen
Bizimkide kız/erkek farketmez derdi.Pipiyi garantiledi hepsini unuttu oğlum,oğlum diye havalarda.