• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gülayım Dünürüm allahım o ne kadar güzel bir kız öyle tam Rüzgar ıma göre. Eskiden hamamda görürmüş kaynanalar şimdi ana karnında....... bende çektireyim şöle vesikalık 7 mayıstan sonra

kızlar gece 4,30 da acıkarak uyandım..midem kazınıyordu sanki kalktım ballı süt yaptım içtim yattım..sabah 7,30 da güzel bi kahvaltı yaptım...işe geldim..9,30 da yine acıktım işyerinde yine kahvaltı yaptım...ben artık çok kilocuklar alırım bundan sonra benim açık olan iştahım daha bi canavara dönüşmüş bu aralar...

ohh yarasın bebişe. ye anacım napalım. benimde ağzım durmaz.

:1:he kız melis bu ne böyle yaaa bızım tarafta açıktımmı yüreğim bayıldı derler aynen oyle oluyorum popo aldı başını gıdıyo göğüsler tam kıvamında :9: karın dersen hıç çekınme yok al işte ben burdayım dıyo :9:
aynen ben işte yaaa
Kızlar kaçar kilo aldınız?
Benim 20 haftalık 59 dokuzdan 66 kg olmuşum
65.5 ile başşladım hamileliğime şimdi 65 kiloyum tabi arada 58e kadar düştüğümü sölemiyimmm:9:
bende artık doymak bilmiyorum:52::52: dün doktorum fazla kilo almışsın dedi zaten moralim bozuldu böyle gidersem çok alırmışım doğuma kadar.artık daha dikkatli olmam lazımm 7 kiloya yakın aldım :14:
konuşma lenn sennn sıska insan o 7 kilo göbekte top gibi duruordur kesin
melis damla nasıl?
iyiy iyi keyfi yerinde orkana araba park yatak falan aldılar dün iyiler yani maşallah:nazar:
Şok Şok Şok!!!!!:53::53::53:
4 aydır ilk kez geçmişi okumktan vazgeçtimmmmmmmmm! Yeminimi bozdum ağalarrrrrrrr!
Günaydın annecikler :49:

sen sor ben sana anlatayımm olum geçmişi okumak çok zor yaaa

Al bizdende o kadar dün doktordayken Düzgün bey sordu cinsiyetini söylemişmiydim size diye bende evet erkek dedim.Oda doğru %100 erkek bak buda pipisi dedi.Bizimki hemen atladı fotosunu alabilirmiyiz diye bakıp,bakıp oooo baban yesin pipini deyip duruyor.Onlar için gurur,övünç kaynağı koca pipili oğulları :)

geçen ay gittiğimizde Düzgün bey de ne demiştim dedi %75 pipili dedim neyse sonra inceliyor eşimde videoyaya alıyor ben dedimki taklamı atıyor ne yapıyor ADAMA LAF YOK takılıyor dedi bende adam mı dedim milyonda milyon adam dedi, sonra pipiyi gösterdi bak burda dedi benimki kahkalar atmaya başladı kamerayı falan unuttu ultrasonun içine düşüyordu hepsini kameradan gördüm birde yavrum gerindi orda ama babası pipi sevdasına doğru düzgün çekemedi :66::66:

bide kız isterdi benimki

CESSSS İm senin özel msj kutusu hala dolu sanırım:44:sabahtan yazdığım msj hala gelmemiş sana:34:

şimdi de öğle yemeğimi bekliyorum aç kurt gibiiiiiiii

çok yedim ama açlık hissediyorum dimi hemen muz yiyorum. muz hem tok tutuyor hemde Muzun içeriğinde, bol miktarda folik asit, B6 vitamini, nişasta, potasyum ve şeker bulunur. Sütle birlikte yenilen muz, vücuda bol demir, kalsiyum ve vitamin verir.

geçen ay gittiğimizde Düzgün bey de ne demiştim dedi %75 pipili dedim neyse sonra inceliyor eşimde videoyaya alıyor ben dedimki taklamı atıyor ne yapıyor ADAMA LAF YOK takılıyor dedi bende adam mı dedim milyonda milyon adam dedi, sonra pipiyi gösterdi bak burda dedi benimki kahkalar atmaya başladı kamerayı falan unuttu ultrasonun içine düşüyordu hepsini kameradan gördüm birde yavrum gerindi orda ama babası pipi sevdasına doğru düzgün çekemedi :66::66:

bide kız isterdi benimki

Bizimkide kız/erkek farketmez derdi.Pipiyi garantiledi hepsini unuttu oğlum,oğlum diye havalarda.

çok yedim ama açlık hissediyorum dimi hemen muz yiyorum. muz hem tok tutuyor hemde Muzun içeriğinde, bol miktarda folik asit, B6 vitamini, nişasta, potasyum ve şeker bulunur. Sütle birlikte yenilen muz, vücuda bol demir, kalsiyum ve vitamin verir.

midemi kaynatıyo muz benim...aslında çok sewerim kendisini ama:16:

ohhhh o muhabbeti bende sürdüreyim adanalı olarak. bizde sewmediklerine çükümü ye demeyi öğreticez. bana soruyolar cinsiyeti ne diye. bastıra bastıra eerrrrkek diyorum

bizimki yedirmeeezzz çok kıymetliii boynuna dolayıp taşıyolar başüstünde...alemler ya gülmekten ölüyorum ailecek biraraya geldiğimizde daha çocuk doğmadan neler ürettiler çocuğumun pipisi üzerinden...birde ben çok sinirleniyorum ama küfür öğreteceklermiş oğluma,adanalı erkeği küfürsüz olmazmış kullanmasada bilmeliymiş,sonra başkalarından mı duymalıymışşşş ki benim ailemde duyduğum tek küfür eşekoğlueşşektir o da çok nadir telaffuz edilir bizimkinin sevme şekli eşşoğlueşşek babası hariççç bende diyorum ki annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

CESSSS İm senin özel msj kutusu hala dolu sanırım:44:sabahtan yazdığım msj hala gelmemiş sana:34:

tamamdır canım sildim mesajları:)

ces ben sana geçmiş olsun dedim ama beni farketmedin mi sen

Farketmedim valla kuzum Mehtapım kusura bakma, proje arası okuyorum yazılanları, kafam döndü. çok sagol canım geçmiş olsun dileklerin icin. sırt agrisi feci, oynatıp rahatlatma imkanı da yok ya sırtı. aslında azcık ters mekik çeksem iyi gelir ama yüzüsytü yatamıyorum oğlum ezilir sonra, çekecez artık mecbur.

elvincim ben de atlaya zıplaya gidiyorum...geçmiş hala içimde yaradır
ama hatırladıklarım..

ben dün oğlumu gördüm
elmacımın çağını da çok iyiiiii
melis dün güne gitti.
gülay dün melankoliye bağlandı..
pempşin ayrıntılısı var bugün
ben bugün dizimin üstüne düştüm.
özgenin kocası süprizler yapmaya devam ediyorrr
daha kim kaldı lennnnnnnnnnnnnn
herkes bomba gibi yaniiiiiiiii

Back