ayy bu ne hiç böylesini görmemiştim bizim doktorda ultrasondan en ince ayrıntısına kadar gösterdi ama alttan pek bi güzel olmuş maşallahhh baya da büyükmüş heee
ben bizimkinin adını muhteşem koydum, muhteşeminde muhteşemi varmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bu ne hiç böylesini görmemiştim bizim doktorda ultrasondan en ince ayrıntısına kadar gösterdi ama alttan pek bi güzel olmuş maşallahhh baya da büyükmüş heee
bak SATlarımız da aynı, gel beraber yapalım Ege Saglik'ta, ne dersin baccım? ben orda yapçam Allah izin verirse. başka hastanede yapmayı hiç düşünmüyorum. ne şikayetim olursa Ege sagliga gidiyorum kendimi bildim bileli. ameliyat mameliyat bissürü şey oldum ord, hiç bi zaman sıkıntım olmadı. kendim de orda doğmuşum zati :)
ahahahah güzel demiş ama ces daha güzel demişay kızlar saolun rahatladım biraz yüreğim ağzıma geldi patronum çok doğurduğu için bişey olmaz özür dile bebeğinden olsun bitsin diyor....
selamün aleküm k.k güzel anneleri gününüzün guzel huzurlu gecmesı dılegiyle göbişlere baktımda anam ben oğlanda 7 aylıkken bu kadardı eşimde dıyo bu ne kadar buyuk kocaman karnımız var eeeee gece kalkıp ben kek yıycem acıktım dersek yersek olacağı bu dımı sabah erken yemekden önce tartılıyorum 56 kg 7 gm gelıyom anam 50 le kaldım 4 ay kılo verdım bulantılardan sonra bı almaya başladık sormayın bu bebeğim bıraz uburmu olucak ne bıde bieş sorucam bendemı var halsızlık ev işlerıyle aram yok sallım soplum bı karı deyılım sanırım :) uyuşuyum sizde ben gıbımısınız ELAM sonuçlarını sevındım bacım hayırlı olsun
offf vallahi vakit geçmiyor kızlar yaaa... deliriciiiimmmm...
ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa
3te ayrıntılı mı olcak senin pembişçim?
sen adını sölemişmiydin hiç? sen de ben gibi sölemeyenlerden misin?
~ Yere Düşme Nedeniyle Yaralanma
Yere düşmek, hamilelikte görülen küçük yaralanmaların en çok rastlanan nedenidir. Neyse ki, yere düşme genellikle bebekte veya annede ciddi yaralanmalara neden olmaz. Bebek, onu çevreleyen amniyotik sıvının koruyucu minder görevi yapması ile yaralanmalara karşı korunur. Rahminiz ve karın duvarınızda biraz koruma sağlar.
Eğer Düşerseniz. Düşerseniz, doktoru nuzla iletişim kurun; sizi muayene etmek is teyebilir. Muayene edilirseniz ve bebeğini zin kalp atışı kontrol edilirse kendinizi gü vende hissedebilirsiniz. Bebeğin hareket et mesi, düştükten sonra size güven verebilir.
Karındaki küçük yaralanmalar, genel yöntemlerle tedavi edilir, hamile olma.sanız bile. Ancak, mümkünse röntgen ışınlarından kaçının.
Ultrason değerlendirmesi önem taşıyabi lir. Bu, semptomlarınızın ve yaralanmanızın şiddetine göre kişisel bazda değerlendirilir.
Düşmekten Kaçınmak İçin Dikkatli Olun. Dengenizin ve hareket kabiliyeti nizin hamileliğiniz ilerledikçe değiştiğini unutmayın. Kışın park yerleri ve kaldı rımlar ıslak veya buzlu olduğunda dikkat li olun. Birçok hamile kadın merdivenler den düşebilir; her zaman tırabzanı kulla nın. İyi aydınlatılmış yerlerde yürüyün ve kaldırımdan yürümeye dikkat edin.
Kilo aldıkça biraz daha yavaş hareket edin; normalde olduğu kadar hızlı hareket edemezsiniz. Dengenizdeki değişimle, baş dönmesi de yaşayabilirsiniz, düşmekten ka çınmak için tedbirli davranmak önemlidir.
Düştükten Sonra Dikkat Edilmesi Gereken Belirtiler. Bazı belirtiler düş tükten sonra sizi bir probleme karşı uyarabilirler:
� Kanama
� Vajinadan sıvı gelmesi, zarların yırtıl dığım gösterir
� Şiddetli karın ağrısı
Plasentamn yırtılması, düşme veya yaralanma ne deniyle oluşabilecek en ciddi durumlardan biridir. Plasentanın yırtılması ile plasenta rahimden erken ayrılır. Diğer bir önemli yaralanma kemik kırılması veya sizi kımıldayamaz duruma getiren bir yaralan madır.
ahahaha ne güzel canım yaa kendi doğduğun hastanede doğurcan demekkipeki fiyat falan aldınmı cesim.nedir durumlarValla ege sağlığı hiç duymamıştım ben.malum daha birbuçuk senedir izmirdeyim.orayada bir bakayım.olurmu olur.bakarsın aynı hastanede doğururuz bebişlerimizi
peki sen normal doğummu düşünüyorsun sezeryan falanmı.ben nekadar korksamda normal olsun istiyorum ama hayırlısı bakalım
sahi canım fiyat konusunda bilgi verirsen çok sevinirim.fikir olsun benim için.çünkü artık netleştimek lazım bazı şeyleri
adımı kullanmıyorum ama facete ekledi kızlar beni...
3te ayrıntılı olucak, Fuat akercana gidicem bu sefer, onun dalıymış bu. nasıl heyacan var, an çok oğlumu görücem yaaaa...maymun kime benziyo acaba? kıpır kıpır teyzesi yaaaaaaaa
hep ağlatıyo mutluluktan beniiiii
hıhıhı hep öyle der zaten...düştükten sonra kaç iş hallettim...allah korusun bebiklerimiziÖYLE KURU ÖZÜR olmaz, bir gezdireyim geleyim de sen de, izin versin sana bugunluk, kafa izni :)
melisim seni sevesim geldi bugün yaaaaa.gerçi herzaman seviyorumda bugün böyle mıncıklayasım geldiahahahah güzel demiş ama ces daha güzel demiş
bende aynı durumdayımmmm doymuorummm doyamıorum eyvah eyvahhh sanırım biz senle bir açıldık pir açıldık
~ Yere Düşme Nedeniyle Yaralanma
Yere düşmek, hamilelikte görülen küçük yaralanmaların en çok rastlanan nedenidir. Neyse ki, yere düşme genellikle bebekte veya annede ciddi yaralanmalara neden olmaz. Bebek, onu çevreleyen amniyotik sıvının koruyucu minder görevi yapması ile yaralanmalara karşı korunur. Rahminiz ve karın duvarınızda biraz koruma sağlar.
Eğer Düşerseniz. Düşerseniz, doktoru nuzla iletişim kurun; sizi muayene etmek is teyebilir. Muayene edilirseniz ve bebeğini zin kalp atışı kontrol edilirse kendinizi gü vende hissedebilirsiniz. Bebeğin hareket et mesi, düştükten sonra size güven verebilir.
Karındaki küçük yaralanmalar, genel yöntemlerle tedavi edilir, hamile olma.sanız bile. Ancak, mümkünse röntgen ışınlarından kaçının.
Ultrason değerlendirmesi önem taşıyabi lir. Bu, semptomlarınızın ve yaralanmanızın şiddetine göre kişisel bazda değerlendirilir.
Düşmekten Kaçınmak İçin Dikkatli Olun. Dengenizin ve hareket kabiliyeti nizin hamileliğiniz ilerledikçe değiştiğini unutmayın. Kışın park yerleri ve kaldı rımlar ıslak veya buzlu olduğunda dikkat li olun. Birçok hamile kadın merdivenler den düşebilir; her zaman tırabzanı kulla nın. İyi aydınlatılmış yerlerde yürüyün ve kaldırımdan yürümeye dikkat edin.
Kilo aldıkça biraz daha yavaş hareket edin; normalde olduğu kadar hızlı hareket edemezsiniz. Dengenizdeki değişimle, baş dönmesi de yaşayabilirsiniz, düşmekten ka çınmak için tedbirli davranmak önemlidir.
Düştükten Sonra Dikkat Edilmesi Gereken Belirtiler. Bazı belirtiler düş tükten sonra sizi bir probleme karşı uyarabilirler:
• Kanama
• Vajinadan sıvı gelmesi, zarların yırtıl dığım gösterir
• Şiddetli karın ağrısı
Plasentamn yırtılması, düşme veya yaralanma ne deniyle oluşabilecek en ciddi durumlardan biridir. Plasentanın yırtılması ile plasenta rahimden erken ayrılır. Diğer bir önemli yaralanma kemik kırılması veya sizi kımıldayamaz duruma getiren bir yaralan madır.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz.
Bebeğini iyice incele doy çok tatlı ya
Ayyy oku oku bitmedi beeee vazgeçtim
cescim çokkkk geçmiş olsun bu kemik ağrıları hepimizde olacak ne yazık ki içimizdeki adamlar resmen bizi uzatıyorlar....
Meloş daha dikkat lütfen ayrıca yeri silen arkadaşada söyle hamile var burada haber versin sana ben söyledim valla amerikada olsan tazminat alırsın yerler ıslak yazısı koymadıkları için
sonra bütün arkdaşlara merhabaaaa
adımı kullanmıyorum ama facete ekledi kızlar beni...
3te ayrıntılı olucak, Fuat akercana gidicem bu sefer, onun dalıymış bu. nasıl heyacan var, an çok oğlumu görücem yaaaa...maymun kime benziyo acaba? kıpır kıpır teyzesi yaaaaaaaa
hep ağlatıyo mutluluktan beniiiii
hıhıhı hep öyle der zaten...düştükten sonra kaç iş hallettim...allah korusun bebiklerimizi
benim sıpa uyandı bacakları kasıklarımdaymışş...başladı kasıklara basmaya
ne demek google sağolsun....hıhıhı hep öyle der zaten...düştükten sonra kaç iş hallettim...allah korusun bebiklerimizi
melisim seni sevesim geldi bugün yaaaaa.gerçi herzaman seviyorumda bugün böyle mıncıklayasım geldi
iyice rahatlattın pazartesi ayrıntılıya gireceğim zaten...çok saol tatlım
benim sıpa uyandı bacakları kasıklarımdaymışş...başladı kasıklara basmaya
Kızlar kaçar kilo aldınız?
Benim 20 haftalık 59 dokuzdan 66 kg olmuşum
maşallah maşallah inşallah net bir biçimde görürsünüzherşeyini, yüzünü özelikle. Allah başka gözyaşı göstermesin.
oy oy ben o ayakları öperriiiiiiiim.