• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızım o kadar geçmişten yoruldun bari bir kıyak yapayım dedim.seni seviyiiiiii ben....
bişe olmadı inşallah sanırsam...
Sağol Meloşum bi tanesin:34:
ben uzun zamandır dışardan gözlemleyebiliyorum, süpper bi duygu hatta eşime de göstertyorum bazen de o bakmaktan sıkılıyo ne zaman hoplucak diye. ben film gibi açıp göbişi izliyorum, kociş de üşütçen diye kızıyo, yazın bakarsın doya doya diyo.
:emir_bebek:

Kızlar şimdi habire kalbinin atışını duyup mutlu oluyoruz, kıpırdıyo mutlu oluyoruz. Bunlar bizi en çok mutlu eden şeyler. Doğduktan sonra kalbini dinleyip dinleyip mutlu olmıcaz, ya da aha bacağını oynattı diyip eşimizi çağırmıcaz. Ne garip bişey bu hamilelik beyaaaaa...

elvincim ben de atlaya zıplaya gidiyorum...geçmiş hala içimde yaradır
ama hatırladıklarım..

ben dün oğlumu gördüm
elmacımın çağını da çok iyiiiii
melis dün güne gitti.
gülay dün melankoliye bağlandı..
pempşin ayrıntılısı var bugün
ben bugün dizimin üstüne düştüm.
özgenin kocası süprizler yapmaya devam ediyorrr
daha kim kaldı lennnnnnnnnnnnnn
herkes bomba gibi yaniiiiiiiii

Gündeme oturdum dün resmen, herkeşler beni teselli etmeye çalıştı.. çok seviyorum bu kızları yauu :71:

bütün meyveleri deli gibi yiyorum ve çok seviyorum eşim bu çocuk sırf vitamin olarak mı doğacak diyor.

5 kilo meyve yerim akşamları sıkıntı olmaz valla birde bu aralar ananasa taktım (Fiyatı uygun ve var diye söylüyorum)

damadım pembe yanaklı olur işte fena mı? :27::27:

Gündeme oturdum dün resmen, herkeşler beni teselli etmeye çalıştı.. çok seviyorum bu kızları yauu :71:

damadım pembe yanaklı olur işte fena mı? :27::27:

beni beni beni de seviyimisin....sen söyle yemekten sonra bakıcam e bennnnnnnnnnnn

Kızlar şimdi habire kalbinin atışını duyup mutlu oluyoruz, kıpırdıyo mutlu oluyoruz. Bunlar bizi en çok mutlu eden şeyler. Doğduktan sonra kalbini dinleyip dinleyip mutlu olmıcaz, ya da aha bacağını oynattı diyip eşimizi çağırmıcaz. Ne garip bişey bu hamilelik beyaaaaa...

ay olur mu öle şey, ben geceleri eşim çok sessiz uyudugunda kalkar nefes alıyo mu diye göğüs kafesinin hareketlerini takip ederim, heralde bebegin basindan ayrılamam uyurken nefes alıyo mu diye, bana da böyle geliyo ama, senin de dedigin gibi tekmeledi diye heyecanlanmıcagımız kesin:)

beni beni beni de seviyimisin....sen söyle yemekten sonra bakıcam e bennnnnnnnnnnn

MELOŞŞŞŞŞ seviyorum tabüüü.
dünürüm kıskanmasın..senide çooook seviyorum Mehtap , ayyyy birden hepinize sarılasım geldi.. şimdi tek tek isim vermim birinin ismini atlıycam sonra pinçik pinçik edecekler beni..

SEVİYORUM ÜLEYNNNNNN HEPİNİZİ :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

Sevgi kelebekleri ben de yemege cikiyorum, ogleden sonra görüşmek, sevgimizi haykırmak üzere.

günaydın hanımlar.geçmişi okuyup geldim.geçmiş olsun kanşekeri.yeni atlattım şu öksürük vakasını ama bana ağır bedel oldu.2 hafta sürdü.geçmek bilmedi üztüne üstklük birde aşırı öksürmeden rahim ağzında incelme yaptı.dün doktor çok şükür her şey iyi dedi de bana doktorum balla 1 tatlı kaşığı zencefili karıştır ılık suyla iç dedi.öksürük turmaya başladığı anda ılık suyun yanında olsun dedi.birde öncesinde okadar çok ilaç içmiştim ki antibiyotik falan tık demedi vaalll.ilerletme canım çook geçmiş olsun...

gerçekten mi? peki neden olduğunuda söyledimi öksürüğün...
hemen zencefil aldırıyım...
çok saol... :49:

Hahaha kızlarr koşun koşun dinleyin ne anlatıcam.:53:Bacak bacak üstüne atmış oturuyorum.Hale'm tekmelemeye başladı.bende açtım badmi göbüşüme baktım.aman yarabbbbbb:52:
Dışardan görünüyor tekme hareketleri.yani karnım nasıl kıpırdadı bi görseniz.iki kere oldu bu şimdi.ilk defa gördüm:1:Siz hiç farkettinizmi dışardan baktığınızda karnınızdaki bariz tekme kımıldamalarını:66:
yaasanırım bunu anlatan ilk kız annesisin erkek anneleri anlatıordu da maşallaahh:nazar:
melisim benim kollar ve yüzüm şişti.çok çirkin görünmeye başladı yani.doktor amcamız dedi fazla kilo almışsın die.yoksa şuan 54 kiloyum yani normalim bana göre
ben 54 kilo olsam manken olurdummm:9::9::9::9::9::9:
Gözün aydın Meloş
Elmacım tekrar gözün aydın
Melis yedin di mi lop lop
Veee melankoliiiiiii
Bugün benim de ayrıntılım var Pembiş
Bişeyin yok di mi Meloş
Oh oh ne güzellll

Böyle iyi oluyomuş meloş, hepsine aynı anda yroum da yapabiliyorum hem:52:
ohh yemekte llafmı götürdüm götürdümmm

evet yaa gerçi ben gerçekçi bir bünye olarak diorum ki madem şimdi böle hareketsizsin dopuncada uslu ol leenn diorummm

Kızlar 2-3 gündür göbeğime sabah-akşam vazelin sürüyorum.
Daha önce kakaolusunu falan ara ara kulanıyordum ama şimdi bildiğimiz yoğun kıvamlı vazelin.
Harika nemli tutuyor,bayıldım..
Bundan sonra hep vazelinle devam edeceğim.

Bir de aklıma bir fikir geldi.
Şimdi evde minik cam spreyli bir şişe var.
Eşimin de önerisiyle ben ona saf zeytinyağı koyacağım.
Ara ara göğüslerime spreyle sıkacağım.
Hem göğüslerim,hem de uçları nemli olur.

Ne dersiniz,mantıklı değil mi?

ay olur mu öle şey, ben geceleri eşim çok sessiz uyudugunda kalkar nefes alıyo mu diye göğüs kafesinin hareketlerini takip ederim, heralde bebegin basindan ayrılamam uyurken nefes alıyo mu diye, bana da böyle geliyo ama, senin de dedigin gibi tekmeledi diye heyecanlanmıcagımız kesin:)

:60::60::60: benden bi tane daha varmış... çocuğun ağzının içine bakarım herhalde...

kızlar bu gün çokkkk midem bulanıyor ne yapsam ki geçsin :53:
ay fatma geçmiş olsun cnm yaa ben malumm bu konudan çok çektim ama bulamadım bi kurtuluş yolu
MELOŞŞŞŞŞ seviyorum tabüüü.
dünürüm kıskanmasın..senide çooook seviyorum Mehtap , ayyyy birden hepinize sarılasım geldi.. şimdi tek tek isim vermim birinin ismini atlıycam sonra pinçik pinçik edecekler beni..

SEVİYORUM ÜLEYNNNNNN HEPİNİZİ :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

lenn bölee mıç mıççç sevgi böcüğü moduda olmuor beee topalan kendine gel dün sana ayzdıkalrımı okudunmu ben yazana kadar sen çıkmıştın ama

YAA bu aralar bendede var miğde bulantısı ve yanması bana şu aralar bir tek RENNİE tablet iyi geliyo.
:59::59::59:

hamile reflüsü deniyomuş buna. mide borusuna asit kaçıyomuş hamilelik dolayısıyla. bende reflü vardı. ilaç kullanıyodum bebek istediğim için bıraktım ilaç kullanmayı. hamile kaldım reflü geçti gittiii.

Back