• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

midemi kaynatıyo muz benim...aslında çok sewerim kendisini ama:16:

aç karnına tabii kötü tarafları oluyo. kabızda yapıyo. ama dedim ya aç karnına değil. hem anneler için sinir sistemini sakinleştiyormuş ve beynide rahatlatıyomuş. muzlu süt yap iç. hatta bal da koy atom olsun:66::66:

Hahaha kızlarr koşun koşun dinleyin ne anlatıcam.:53:Bacak bacak üstüne atmış oturuyorum.Hale'm tekmelemeye başladı.bende açtım badmi göbüşüme baktım.aman yarabbbbbb:52:
Dışardan görünüyor tekme hareketleri.yani karnım nasıl kıpırdadı bi görseniz.iki kere oldu bu şimdi.ilk defa gördüm:1:Siz hiç farkettinizmi dışardan baktığınızda karnınızdaki bariz tekme kımıldamalarını:66:

aç karnına tabii kötü tarafları oluyo. kabızda yapıyo. ama dedim ya aç karnına değil. hem anneler için sinir sistemini sakinleştiyormuş ve beynide rahatlatıyomuş. muzlu süt yap iç. hatta bal da koy atom olsun:66::66:

Sonra Aren Balın tadını aldımı hoptek hoptek ....:60::60::60:

Hahaha kızlarr koşun koşun dinleyin ne anlatıcam.:53:Bacak bacak üstüne atmış oturuyorum.Hale'm tekmelemeye başladı.bende açtım badmi göbüşüme baktım.aman yarabbbbbb:52:
Dışardan görünüyor tekme hareketleri.yani karnım nasıl kıpırdadı bi görseniz.iki kere oldu bu şimdi.ilk defa gördüm:1:Siz hiç farkettinizmi dışardan baktığınızda karnınızdaki bariz tekme kımıldamalarını:66:

yaaa o kadar eblli oluyo mu yaa... ben açtım mı karnımı yada elimi koydum mu, kaçıyo benimki sanki...:16:

aynen ben işte yaaa

65.5 ile başşladım hamileliğime şimdi 65 kiloyum tabi arada 58e kadar düştüğümü sölemiyimmm:9:

konuşma lenn sennn sıska insan o 7 kilo göbekte top gibi duruordur kesin

iyiy iyi keyfi yerinde orkana araba park yatak falan aldılar dün iyiler yani maşallah:nazar:

sen sor ben sana anlatayımm olum geçmişi okumak çok zor yaaa

melisim benim kollar ve yüzüm şişti.çok çirkin görünmeye başladı yani.doktor amcamız dedi fazla kilo almışsın die.yoksa şuan 54 kiloyum yani normalim bana göre

günaydın hanımlar.geçmişi okuyup geldim.geçmiş olsun kanşekeri.yeni atlattım şu öksürük vakasını ama bana ağır bedel oldu.2 hafta sürdü.geçmek bilmedi üztüne üstklük birde aşırı öksürmeden rahim ağzında incelme yaptı.dün doktor çok şükür her şey iyi dedi de bana doktorum balla 1 tatlı kaşığı zencefili karıştır ılık suyla iç dedi.öksürük turmaya başladığı anda ılık suyun yanında olsun dedi.birde öncesinde okadar çok ilaç içmiştim ki antibiyotik falan tık demedi vaalll.ilerletme canım çook geçmiş olsun...

midemi kaynatıyo muz benim...aslında çok sewerim kendisini ama:16:

bütün meyveleri deli gibi yiyorum ve çok seviyorum eşim bu çocuk sırf vitamin olarak mı doğacak diyor.

5 kilo meyve yerim akşamları sıkıntı olmaz valla birde bu aralar ananasa taktım (Fiyatı uygun ve var diye söylüyorum)

Selam kızlar,biz gene geldikkkk:21::21::21:

günaydın annelerrrrrrrrrrrrrrr........
biz bugün perinatologa gidicez, 2. düzey için... oğlumu görücem ay nasıl heyecanlıyım... sanki sevgilimle buluşucammmmm:16::16:
24 saattir kıpırdanıp duruyoo zaten oda...oda özlemiş beniii belliii:60::60:

Süper,hadi bakalım güzel haberlerle gelin pempişimmm:61:

Günaydın herkeslere, uykusuz geçen bir gecenin ardından, yarı kapalı gözlerle bilgisayar başındayım bve bitirmem gereken bir proje var. Allahım bana yardımet nolur.

Cesscim sana kolaylıklar diliyorum canımm:61:

ben uzun zamandır dışardan gözlemleyebiliyorum, süpper bi duygu hatta eşime de göstertyorum bazen de o bakmaktan sıkılıyo ne zaman hoplucak diye. ben film gibi açıp göbişi izliyorum, kociş de üşütçen diye kızıyo, yazın bakarsın doya doya diyo.

Sonra Aren Balın tadını aldımı hoptek hoptek ....:60::60::60:

:emir_bebek:

Selam kızlar,biz gene geldikkkk:21::21::21:

Süper,hadi bakalım güzel haberlerle gelin pempişimmm:61:

Cesscim sana kolaylıklar diliyorum canımm:61:

hoşgeldin canımcım, sagol canım sizlerin sayesinde herşey daha da kolay çok şükür. iyi ki varsınız, valla yoklugunuzu düşünemiyorum bile nasıl geçerdi bu hamilelik yahu.

elvincim ben de atlaya zıplaya gidiyorum...geçmiş hala içimde yaradır
ama hatırladıklarım..

ben dün oğlumu gördüm
elmacımın çağını da çok iyiiiii
melis dün güne gitti.
gülay dün melankoliye bağlandı..
pempşin ayrıntılısı var bugün
ben bugün dizimin üstüne düştüm.
özgenin kocası süprizler yapmaya devam ediyorrr
daha kim kaldı lennnnnnnnnnnnnn
herkes bomba gibi yaniiiiiiiii

Gözün aydın Meloş
Elmacım tekrar gözün aydın
Melis yedin di mi lop lop
Veee melankoliiiiiii
Bugün benim de ayrıntılım var Pembiş
Bişeyin yok di mi Meloş
Oh oh ne güzellll

Böyle iyi oluyomuş meloş, hepsine aynı anda yroum da yapabiliyorum hem:52:

Gözün aydın Meloş
Elmacım tekrar gözün aydın
Melis yedin di mi lop lop
Veee melankoliiiiiii
Bugün benim de ayrıntılım var Pembiş
Bişeyin yok di mi Meloş
Oh oh ne güzellll

Böyle iyi oluyomuş meloş, hepsine aynı anda yroum da yapabiliyorum hem:52:

kızım o kadar geçmişten yoruldun bari bir kıyak yapayım dedim.seni seviyiiiiii ben....
bişe olmadı inşallah sanırsam...

bütün meyveleri deli gibi yiyorum ve çok seviyorum eşim bu çocuk sırf vitamin olarak mı doğacak diyor.

5 kilo meyve yerim akşamları sıkıntı olmaz valla birde bu aralar ananasa taktım (Fiyatı uygun ve var diye söylüyorum)

çokta faydalıymış ananas, hem ödemde attıryomuş...bende yerim arada canım ama asitli ya, gece olmuyo iştee,midem hemen hopluyooo

Canım Düzgün bey tekrar ayrıntılı yapmaya gerek görmedi.Hatta ben kendisine aynen şu ifadeyi kullandım "Düzgün bey siz gerek görürseniz amniyosentez yaptırabilirim" Düzgün bey ise "Sağlıklı bir bebeğe neden amniyosentez yapıp hayatını riske atalım " oldu yani adam istese avucuna düşmüştüm istediği gibi yolardı beni ama vicdanlı olmak başka birşey kendisini saygı ile eğilerek alkışlıyorum :81:.Ve aynen senin dediğin gibi Düzgün bey nereye ben oraya adam beni dün ayağa kalkıp karşıladı tokalaştı buyur edip oturttu keza eşimide.Hıh başka yerde yüzümüze bakmamışlardı kibirli şeyler.:47:Yoğunluğu yüzünden Düzgün beyden vazgeçmiştim ama şimdi çok pişmanım :78:

Bu arada herkeze günaydın.Benim için kaygılanan dua eden arkadaşlarım sizleri çok seviyorum.Bu gün içim neşe dolu çokkkkkk mutluyum çokkkkkk :62:

çok sevindim senin ve bebeğin adına allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sana ve hepimize gözün aydın:70::70: , bu arada herkeze günaydın benhenüz açabildim yoğunum biraz geçmişe bir göz atayım dedim

ay ben 2 sayfa okuyana kadar geride kalıorum hep yawww
benim kilo şaibeli doktoruma göre 52 kilodan 58 e çıktım bana göre 48 den 58 e çıktım doktor ilk 1 ayı saymıo saolsun:42::42:
yani 20 haftada :6 kg diyorlar:1:

Canım Düzgün bey tekrar ayrıntılı yapmaya gerek görmedi.Hatta ben kendisine aynen şu ifadeyi kullandım "Düzgün bey siz gerek görürseniz amniyosentez yaptırabilirim" Düzgün bey ise "Sağlıklı bir bebeğe neden amniyosentez yapıp hayatını riske atalım " oldu yani adam istese avucuna düşmüştüm istediği gibi yolardı beni ama vicdanlı olmak başka birşey kendisini saygı ile eğilerek alkışlıyorum :81:.Ve aynen senin dediğin gibi Düzgün bey nereye ben oraya adam beni dün ayağa kalkıp karşıladı tokalaştı buyur edip oturttu keza eşimide.Hıh başka yerde yüzümüze bakmamışlardı kibirli şeyler.:47:Yoğunluğu yüzünden Düzgün beyden vazgeçmiştim ama şimdi çok pişmanım :78:

Bu arada herkeze günaydın.Benim için kaygılanan dua eden arkadaşlarım sizleri çok seviyorum.Bu gün içim neşe dolu çokkkkkk mutluyum çokkkkkk :62:

Elmaaa çokk sevindim canımmm:32::32::32::32:
Mutluluğun heppp daim olsun ve bir daha böyle dengesiz doktorlarla karşılaşmayalım hiçbirimiz inşallah:61:
Seni ve bebişini seviyoruz:69:

Back