- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
damla iyi bir dr adı verdi sanırım nişantaşında bir dr a gitcek önümüzde ki hafta çirfte kumrular mutltular orkana yatak araba falan aldırlar dün onurun ne zaman gideceği belli deil ama daha iyi artlarda bir gemiye yolluorlarmış doğumada gönderceklermiş ölee mutlulular yani şimdiden onur gitcek bunalımına girdi bende ona kızdım sonuçta vtemmuza kadar hiç göremicektin böle güzel bişi oldu onur yanında falan dedim öle yani keyfi çok yerinde aklı hep sendeydi dün derin bir nefes aldı ama asla utkuya gitmicek ona emin
aşkolsunnnnn ilk işim yatak toplamadan buraya gelmek olduu hamile kaldığımdan beri çok tembelim yaaa ufff
o da doğru ama geçsin sıkıntın yaaa olmasın ağrı çalışmasan uykusuzluğu bir şekil totolre edersin ama çalışıorsun ya vücut direncini kırmasından korkarım
Ah kıyamam ya evet şimdiden strese girmesin kocasının yanında olmanın tadını çıkarsın.Sonuçta güzel bir sürpriz onun için bak en tatlı anlarında yanında bebeğinin.Kesinlikle Utku ya gitmesin önceleri kimseyi etkilemek istemiyordum fakat şimdi çok kararlıyım arkadaşlarımın üzülmesini istemem.Çok selam söyle onu çok özledik.
YAAA erkek bebeğin pipisi o kadar belli oluyor mu ki çok merak ediyorum ultrason görüntüsünü
ya resim eklicem ama silebilirmiyiz hemen :44:
Hemde ne belli olmak Gülay cığım bildiğin minyatürü
Ben dün şok oldum bu kadar net görünce