• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

damla iyi bir dr adı verdi sanırım nişantaşında bir dr a gitcek önümüzde ki hafta çirfte kumrular mutltular orkana yatak araba falan aldırlar dün onurun ne zaman gideceği belli deil ama daha iyi artlarda bir gemiye yolluorlarmış:nazar: doğumada gönderceklermiş ölee mutlulular yani :nazar::nazar: şimdiden onur gitcek bunalımına girdi bende ona kızdım sonuçta vtemmuza kadar hiç göremicektin böle güzel bişi oldu onur yanında falan dedim öle yani keyfi çok yerinde aklı hep sendeydi dün derin bir nefes aldı ama asla utkuya gitmicek ona emin

aşkolsunnnnn ilk işim yatak toplamadan buraya gelmek olduu:9: hamile kaldığımdan beri çok tembelim yaaa ufff

o da doğru ama geçsin sıkıntın yaaa olmasın ağrı çalışmasan uykusuzluğu bir şekil totolre edersin ama çalışıorsun ya vücut direncini kırmasından korkarım

Ah kıyamam ya evet şimdiden strese girmesin kocasının yanında olmanın tadını çıkarsın.Sonuçta güzel bir sürpriz onun için bak en tatlı anlarında yanında bebeğinin.Kesinlikle Utku ya gitmesin önceleri kimseyi etkilemek istemiyordum fakat şimdi çok kararlıyım arkadaşlarımın üzülmesini istemem.Çok selam söyle onu çok özledik.

YAAA erkek bebeğin pipisi o kadar belli oluyor mu ki çok merak ediyorum ultrason görüntüsünü :23::23:

ya resim eklicem ama silebilirmiyiz hemen :44:

Hemde ne belli olmak Gülay cığım bildiğin minyatürü :9:
Ben dün şok oldum bu kadar net görünce :53:

ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa:59::59::59:

meloşumm geçmiş olsun ağrın sızın var mı?çok şiddetli düşmediyse bişey olmaz bence.eşimin anneannesi kayınvaldeme hamileyken pencere silerken 2.kattan düşmüş bişey olmamış.çok kafana takma ağrıların yoksa canım

YAAA erkek bebeğin pipisi o kadar belli oluyor mu ki çok merak ediyorum ultrason görüntüsünü :23::23:

ya resim eklicem ama silebilirmiyiz hemen :44:

Gülaycım böyle bebegin oturdugunu düsün, tam alttan görüntü aldıklarında, torbası ve pipisi o kadar net belli oluyo ki. bir örnek koyuyorum hemen:

$boy-ultrasound.jpg aynen böyle işte.

Tamam canım dediğin gibi testlerimide götüreyim yanımda.heycan bastı valla.Yarın misafirimiz geliyo bugünden biraz hazırlık yapmalıyım.yoksa şeytan diyor hemen ara al rendevuyu, düş yola:1:
o kadar meraktayım yani:34:neyse sakin olayım ben en iyisi.tekrar teşekkürler canım ilgin ve tavsiyelerin için:34:

Reca edeirm, her konua yanındayım. sen dogumu Egede mi yapçan bu arada canım ya?

ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa:59::59::59:

ayyy canım benim,,, korkmaz bi yerine bişey oldu mu?
ağrın sızın yoksa bişey yoktur canım..
eskiden çok çocuklu kadınlar hamile kalınca düşsün diye yüksek yerlerden zıplarlarmış, atlarlarmış filan ama düşmezmiş. annem anlatırdı.. millet neler yapıyo hiç bişey olmaz inşaallah yiğenimize.. :71::71::71:

cevap veriorum siyah beyaz reimlerde söylemesem ayırt edemezsin ama ultrasonda görünce anlıosun resmen :1:

Benimki resimde de bariz belli oluyor :52:

Geçmiş olsun canım korkma bişiy olmaz fakat dizin kötüyse onu bir göster.:34:

valla ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kucağıma alamadım yiğenimi yerde filan sarılıyorum..
pek hoplatmalık zıplatmalık değil benim yiğen 16 kilo, biraz tombik, tam yemelik yani...
ay canım çekti :27::27::27:

Maşallah ona, bi dogurayım bi koluma kendiminkini, bi kolma da duruyu alcam oraya buraya parka gidicem valla. hop hop hoplatçam ikisini de.

korkma canım nolur bişi olmaz. sakarlıklarımız artçak biraz, ben de merdivende düştüm dün. yere değmedim ama korkuluklara asıldım kaldım, kuş gibi çırpındı kaldı yüregim ya düşseydim yuvarlansaydım bebegime bişe olsaydı diye. elimde kagıt vardı, resmi evrak, buruş burulş yapmışım onu stresten sonra farkettim. Allah korusun hepimizi.

meloşumm geçmiş olsun ağrın sızın var mı?çok şiddetli düşmediyse bişey olmaz bence.eşimin anneannesi kayınvaldeme hamileyken pencere silerken 2.kattan düşmüş bişey olmamış.çok kafana takma ağrıların yoksa canım

saol ttalım ağrım yok....takmiyim dimi kafama ya

Gülaycım böyle bebegin oturdugunu düsün, tam alttan görüntü aldıklarında, torbası ve pipisi o kadar net belli oluyo ki. bir örnek koyuyorum hemen:

Eki Görüntüle 185936 aynen böyle işte.

Reca edeirm, her konua yanındayım. sen dogumu Egede mi yapçan bu arada canım ya?

Ahaaaaa bir pipi daha ay erkek olmak böyle birşey herşey meydanda :27:

Çok sağolun kızlar hepinizin yanımızda olduğunu bilmek güç verdi bize.Böylelikle bir kötü olayı daha aştık.Rabbim kimseye yaşatmasın.

Melis im senin Düzgün beyle ilgili yazdıklarını çok net hatırlıyorumda biz o ara bir Gülfem furyasına kapılmıştık malesef çok araştırmak çok korumacı olmak insana bazı hatalara sebebiyet veriyor.Ben dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldum.Daha iyisini bulayım derken Böyle iyi bir doktoru kaçırıyordum ki Rabbim hatamdan döndürdü.
neyse her şerde bir hayır varmış ay bulafı bugün 2. defa kullanıorum cuk oturuor hemde ne güzell
geçmişi okumamıştım saadetin yazı ile göz yaşlarımı tutamadım yüce rabbim bebeklerimize herşeyin en güzelini verecek eminim bundan ben halimize çok şükür diyelim ayyy durmuo şırıltı hem kendime gülüom hem ağlıom duygusallığın dibine vurmuşuz biz yaaa:59:
yaa benide dün gülay koparttıı sıpa gece rüyama bile girdi bugünde saadet tuz biber ekti
Anam yerim ben bunu çok tatlı çıkmış.:nazar: :nazar:Benim oğlanın resimleride vardı da babası hevesle iş yerine götürdü özellikle bamyasını panoya asacakmış :52:
:60::60::60::60::60:

geçmiş olsun dkaat et ama korkma karna çookk baskı olmadıkçabir sorun olmaz onlar su içinde karnının üstüne bile düşebilirsin ama düşme tabi sen yinede dikkattt ett leennnnn ayrıca evrakcanımaa allah allah yaa

işe yarar mı acaba bugünde geçmezse deniyim...
ondan değil kasık fığı felan olucam korkuyorum.bebek varken bu kadar öksürük olurmu...
şimdi yok mesela arada nöbet gibi geliyor...[/QUTE]

denemeni öneririm bende işe yaradı ilaç konusunda biraz ürküyoruz bende hala direniyorum antibyotik içmemek için ama bazen ilaç içmemek çocuğa daha çok zarar verebiliyor.

ayyy canım benim,,, korkmaz bi yerine bişey oldu mu?
ağrın sızın yoksa bişey yoktur canım..
eskiden çok çocuklu kadınlar hamile kalınca düşsün diye yüksek yerlerden zıplarlarmış, atlarlarmış filan ama düşmezmiş. annem anlatırdı.. millet neler yapıyo hiç bişey olmaz inşaallah yiğenimize.. :71::71::71:

Benimki resimde de bariz belli oluyor :52:

Geçmiş olsun canım korkma bişiy olmaz fakat dizin kötüyse onu bir göster.:34:

Maşallah ona, bi dogurayım bi koluma kendiminkini, bi kolma da duruyu alcam oraya buraya parka gidicem valla. hop hop hoplatçam ikisini de.

korkma canım nolur bişi olmaz. sakarlıklarımız artçak biraz, ben de merdivende düştüm dün. yere değmedim ama korkuluklara asıldım kaldım, kuş gibi çırpındı kaldı yüregim ya düşseydim yuvarlansaydım bebegime bişe olsaydı diye. elimde kagıt vardı, resmi evrak, buruş burulş yapmışım onu stresten sonra farkettim. Allah korusun hepimizi.

neyse her şerde bir hayır varmış ay bulafı bugün 2. defa kullanıorum cuk oturuor hemde ne güzell

yaa benide dün gülay koparttıı sıpa gece rüyama bile girdi bugünde saadet tuz biber ekti

:60::60::60::60::60:

geçmiş olsun dkaat et ama korkma karna çookk baskı olmadıkçabir sorun olmaz onlar su içinde karnının üstüne bile düşebilirsin ama düşme tabi sen yinede dikkattt ett leennnnn ayrıca evrakcanımaa allah allah yaa

ay kızlar saolun rahatladım biraz yüreğim ağzıma geldi patronum çok doğurduğu için bişey olmaz özür dile bebeğinden olsun bitsin diyor....

Eki Görüntüle 185936 aynen böyle işte.

Tüm kontroller testler bu zamana kadar ege deydi canım ama doğum için özel hastane araştırıyoruz.daha netleştiremedik.Özellikle eşimin kuzeninin yani doktorumun tavsiyelerini bekliyoruz.oda henüz bişey söylemedi yani.doğumdan bu kadar korkarken egede yapmayı düşünemiyorum:52:
herkes çok övüyor methediyor ama bilmiyorum.yok yok orda yapamam ben:50:

ay kızlar saolun rahatladım biraz yüreğim ağzıma geldi patronum çok doğurduğu için bişey olmaz özür dile bebeğinden olsun bitsin diyor....

ÖYLE KURU ÖZÜR olmaz, bir gezdireyim geleyim de sen de, izin versin sana bugunluk, kafa izni :)

selamün aleküm k.k güzel anneleri gününüzün guzel huzurlu gecmesı dılegiyle göbişlere baktımda anam ben oğlanda 7 aylıkken bu kadardı eşimde dıyo bu ne kadar buyuk :17: kocaman karnımız var eeeee gece kalkıp ben kek yıycem acıktım dersek yersek olacağı bu dımı :9: sabah erken yemekden önce tartılıyorum 56 kg 7 gm gelıyom anam :27: 50 le kaldım 4 ay kılo verdım bulantılardan sonra bı almaya başladık sormayın bu bebeğim bıraz uburmu olucak ne :9:bıde bieş sorucam bendemı var halsızlık ev işlerıyle aram yok sallım soplum bı karı deyılım sanırım :) uyuşuyum sizde ben gıbımısınız ELAM sonuçlarını sevındım bacım hayırlı olsun :16:

Tüm kontroller testler bu zamana kadar ege deydi canım ama doğum için özel hastane araştırıyoruz.daha netleştiremedik.Özellikle eşimin kuzeninin yani doktorumun tavsiyelerini bekliyoruz.oda henüz bişey söylemedi yani.doğumdan bu kadar korkarken egede yapmayı düşünemiyorum:52:
herkes çok övüyor methediyor ama bilmiyorum.yok yok orda yapamam ben:50:

bak SATlarımız da aynı, gel beraber yapalım Ege Saglik'ta, ne dersin baccım? ben orda yapçam Allah izin verirse. başka hastanede yapmayı hiç düşünmüyorum. ne şikayetim olursa Ege sagliga gidiyorum kendimi bildim bileli. ameliyat mameliyat bissürü şey oldum ord, hiç bi zaman sıkıntım olmadı. kendim de orda doğmuşum zati :)

Back