• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy buzdolabının kapağına yapıştığını görmek isterdim canım.Ne güzelllll:16:henüz randevu almadık ama önümüzdeki hafta olur muhtemelen.Sonra bende artık kapılaramı yapışırım duvarlaramı bilemem artık:1:
Bu arada netmi görüntü.mesela eşinle aranızda konuşuyormusunuz ay sana benziyor yok bana benziyor diye:1:
Maşallah yakışıklı oğlunuza :34:

Canım bu arada msj kutun dolmuş senin.özelden yazmıştım ama gelmiyor.

Oğlum aynı anası diyip diyip okşuyo vallahi Haticecim ya,( ismini yanlış hatırlamadım de mi bu arada)
hatta benim Elmacık kemiklerim baya çıkıktır da elmacıkları aynı benmisim. ama doktor da bana benzetti biliyomusun, kafasının kemik yapısı, yuvarlaklığı bana benziyomus. Allahım saglikla dogmasini nasip etsin de, ben hem eşime hem bana benzesin istiyorum. özellikle gözlerini ve kıvrak zekasını babasından alsın, çok hazır cevaptır eşim, bu konuda da babasına çeksin istiyorum. ben bana böyle laf edildiginde mal mal kalırım çoğu zaman öyle olsun istmeiyorum. eşime özel ders verdirtçem ogluma bu konuda.
mesaj kutumu heman bosaltayım ben :)

Çok tatlı bu Merme yaaaaaaa, benim de kuzenimnin adı MErve Gülaycım, ben de Merme derim ona:) çok güzel bir isim bence, ismiyle büyüsün inşallah.

ayy ayy ayyyyyy:nazar:
çok güzelll canım.maşallah güzel bebişineee.nasılda huzurlu nasılda rahat öyle.öpüyorum minik yanaklarından :16:

SAĞOL CANIM...
sen bide ağzını açıp kapatışını görsen bayılırsın, kuş gibi kızım.. pek uyuşuk az örseleyince hareket ediyo benim kızım...
bide babası göbişi sarsıyodu arada anlamak için, baktı olmuyo bıraktı artık ilgilenmiyo...

ya aslında dün benim bi resmimi çekti eşim boydan be biraz üstten cıbıl eklicem ama sonra silemezsem fena olur. ondan ekleyemiyorum.. :9::9:

cANIM GELMENİ bekliyodum ben de. Çok büyük geçmiş olsun, Allah ne seni ne bebegini ne de esini bir daha vicdansız doktoru geçtim, vicdansız insanlarla bile karsilastirmasin. yasatigin stres yetti bile sana, biz bu kadar üzülmüsken senin ne halde oldugunu dusunemiyorum bile, ama gecti hepsi çok çok şükür. bundan sonra bebeginin ve hamileliginin keyfini çıkar. Allah kötü gün göstermesin size hiç.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tekrar geçmiş olsun ve gözün aydın canım...içini ferah tut sen nekadar mutlu olursan bebişinde okadar mutlu olur kendine dikkat et.sektör artık para peşinde başka bişey değil bunların yatacak yeri yok:47::47:

Allah bozmasın canım neşeni, daim olsun. Ben yazışmalarınıza işim gereği çok katılamasamda aklım hep burda. Siz mutlu olunca bende oluyorum, eminim herkes oluyordur.

cnm hoşgeldin gözünaydın hepimiz senin adına çok mutlu olduk allah bidaha öyle üzüntüler yaşatmasın bebişinide sanada sağlık versin:emir_bebek::nazar:

bebeğim sizler geçmişi okumayan tayfa olduğunuzdan ben kendim çalıp kendim oynuo gibiyim bak şimdi sana güzzel bişi anlatayım ELMAAAAAA sen de oku hani bnm arkadaş düzgünde doğurdu ya mart sonunda ctesi doğurdu pazarda hastanede kaldı ptesi çıkış yaptı düzgün bey pazar sabahın köründe arkadaşımın yanına uğramış ya nasıl diyee hangi dr yapar bunu yapmıorlar kardeşim paramı aldı doğurttum bugünde pazar ne rahatımı bozayım diorlar ama bu adam geldi ben şahidim hatta ben gelmişim o çıkmışkaçırmışım kaldı ki ben daha önce gördüm düzgünü arkadaşımın muayenesinde haa birde doğuma girerken arkadaşımın annesinin elinde foto mak görüor kadınla gözgöze geliorlar hmen önlüğünün cebini açıor kadında oraya makinayı atıor ve foto çektiorlar içerde kim yapar bunu da dimi ebnde sizin dr unuzu çok destekliorum allah başınızdan eksik etmesin

dün gülay hayatımı kaydırmıştı bugünde sen saadetcim yaaa allah yardımcın olsun ve çektiğiniz sıkıntıların mükafatını vresin en kısa zamanda inşallah

cescimmm çokkk geçmiş olsun canım ya sen hepimizden önde gittiğin için bizden önce yaşayıp bize yazıorsun ne yazıkki biz saana yardım edemioruz yaa tek yapılacak geçsin inşallahh demek :70:

elmaaaa aşırı sevindik güzel haber alınca canımmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu ama bizde 2. düze ayrıntılı ultrason gibi bir forum uz dedik hepimiz bişisi yoktur yavrunun die:1:

Çok sağolun kızlar hepinizin yanımızda olduğunu bilmek güç verdi bize.Böylelikle bir kötü olayı daha aştık.Rabbim kimseye yaşatmasın.

Melis im senin Düzgün beyle ilgili yazdıklarını çok net hatırlıyorumda biz o ara bir Gülfem furyasına kapılmıştık malesef çok araştırmak çok korumacı olmak insana bazı hatalara sebebiyet veriyor.Ben dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldum.Daha iyisini bulayım derken Böyle iyi bir doktoru kaçırıyordum ki Rabbim hatamdan döndürdü.

canım birara bende de olmuştu hava değişimi,bahar,poelnler vs..hani küçükken perebron diye bi şurup içerdik bana dr.onu verdi birkaç doktora sordum hiçbir zararı yok dediler sadece 1 kez içtim boğazımın kuruluğunuda aldı çok şükür öksürğümüde bir daha içmedim bile tvsiye ederim

işe yarar mı acaba bugünde geçmezse deniyim...
ondan değil kasık fığı felan olucam korkuyorum.bebek varken bu kadar öksürük olurmu...
şimdi yok mesela arada nöbet gibi geliyor...

bebeğim sizler geçmişi okumayan tayfa olduğunuzdan ben kendim çalıp kendim oynuo gibiyim bak şimdi sana güzzel bişi anlatayım ELMAAAAAA sen de oku hani bnm arkadaş düzgünde doğurdu ya mart sonunda ctesi doğurdu pazarda hastanede kaldı ptesi çıkış yaptı düzgün bey pazar sabahın köründe arkadaşımın yanına uğramış ya nasıl diyee hangi dr yapar bunu yapmıorlar kardeşim paramı aldı doğurttum bugünde pazar ne rahatımı bozayım diorlar ama bu adam geldi ben şahidim hatta ben gelmişim o çıkmışkaçırmışım kaldı ki ben daha önce gördüm düzgünü arkadaşımın muayenesinde haa birde doğuma girerken arkadaşımın annesinin elinde foto mak görüor kadınla gözgöze geliorlar hmen önlüğünün cebini açıor kadında oraya makinayı atıor ve foto çektiorlar içerde kim yapar bunu da dimi ebnde sizin dr unuzu çok destekliorum allah başınızdan eksik etmesin

dün gülay hayatımı kaydırmıştı bugünde sen saadetcim yaaa allah yardımcın olsun ve çektiğiniz sıkıntıların mükafatını vresin en kısa zamanda inşallah

cescimmm çokkk geçmiş olsun canım ya sen hepimizden önde gittiğin için bizden önce yaşayıp bize yazıorsun ne yazıkki biz saana yardım edemioruz yaa tek yapılacak geçsin inşallahh demek :70:

geçmişi okumamıştım saadetin yazı ile göz yaşlarımı tutamadım yüce rabbim bebeklerimize herşeyin en güzelini verecek eminim bundan ben halimize çok şükür diyelim ayyy durmuo şırıltı hem kendime gülüom hem ağlıom duygusallığın dibine vurmuşuz biz yaaa:59:

Oğlum aynı anası diyip diyip okşuyo vallahi Haticecim ya,( ismini yanlış hatırlamadım de mi bu arada)
hatta benim Elmacık kemiklerim baya çıkıktır da elmacıkları aynı benmisim. ama doktor da bana benzetti biliyomusun, kafasının kemik yapısı, yuvarlaklığı bana benziyomus. Allahım saglikla dogmasini nasip etsin de, ben hem eşime hem bana benzesin istiyorum. özellikle gözlerini ve kıvrak zekasını babasından alsın, çok hazır cevaptır eşim, bu konuda da babasına çeksin istiyorum. ben bana böyle laf edildiginde mal mal kalırım çoğu zaman öyle olsun istmeiyorum. eşime özel ders verdirtçem ogluma bu konuda.
mesaj kutumu heman bosaltayım ben :)

Canım doğru hatırlıyorsun ismimi:34:Demek başladınız kime benziyor kulislerine hmmm:1:
bende hep eşime benzesin istiyorum.mesela gözleri.ahh ahh yemyeşil üzüm üzüm gözleri vardır benim Leo'mun.aynı dediğin gibi zekasınıda babasından alsın lütfen.Ama çenesi bana benzesin çınn çınn dırr dırr hep konuşsun.çünkü babamız pek az konuşur:1:Şaka bir yana tabi önce sağlıklı olsun gerisi latife:34:
Ne güzel bebeğinizi görmeniz.içiniz rahatlamıştır biraz.zira bu merak biz anne babaları pek meşgul etmekte:1:
Hadi bakalım darısı başımıza.inş haftaya bende görücem bebişimiii olleyyyyy:16:

Çok tatlı bu Merme yaaaaaaa, benim de kuzenimnin adı MErve Gülaycım, ben de Merme derim ona:) çok güzel bir isim bence, ismiyle büyüsün inşallah.

Canım doğru hatırlıyorsun ismimi:34:Demek başladınız kime benziyor kulislerine hmmm:1:
bende hep eşime benzesin istiyorum.mesela gözleri.ahh ahh yemyeşil üzüm üzüm gözleri vardır benim Leo'mun.aynı dediğin gibi zekasınıda babasından alsın lütfen.Ama çenesi bana benzesin çınn çınn dırr dırr hep konuşsun.çünkü babamız pek az konuşur:1:Şaka bir yana tabi önce sağlıklı olsun gerisi latife:34:
Ne güzel bebeğinizi görmeniz.içiniz rahatlamıştır biraz.zira bu merak biz anne babaları pek meşgul etmekte:1:

Melis Damla dan haber alıyormusun nasılmış çifte kumrucuklar.Bu arada 2.düzey için ne yaptı nereye gidecek söyledimi.Onuda merak ediyorum
damla iyi bir dr adı verdi sanırım nişantaşında bir dr a gitcek önümüzde ki hafta çirfte kumrular mutltular orkana yatak araba falan aldırlar dün onurun ne zaman gideceği belli deil ama daha iyi artlarda bir gemiye yolluorlarmış:nazar: doğumada gönderceklermiş ölee mutlulular yani :nazar::nazar: şimdiden onur gitcek bunalımına girdi bende ona kızdım sonuçta vtemmuza kadar hiç göremicektin böle güzel bişi oldu onur yanında falan dedim öle yani keyfi çok yerinde aklı hep sendeydi dün derin bir nefes aldı ama asla utkuya gitmicek ona emin
Melis gelmedi daha sabahtan beridir yok, tembellik etti, uyuyor galiba.

Ana gelmiş burdaymış ayol , e pardon Melisim sana tembellik ediyo deidigm iciiiiiiin.
aşkolsunnnnn ilk işim yatak toplamadan buraya gelmek olduu:9: hamile kaldığımdan beri çok tembelim yaaa ufff
Olsun canım , bişi yapamasanız bile, buraya yazıp sizle payaşmak iyi geliyo. tek sıkıntımız sırt agrisi olsun napalim.

o da doğru ama geçsin sıkıntın yaaa olmasın ağrı çalışmasan uykusuzluğu bir şekil totolre edersin ama çalışıorsun ya vücut direncini kırmasından korkarım

Anam yerim ben bunu çok tatlı çıkmış.:nazar: :nazar:Benim oğlanın resimleride vardı da babası hevesle iş yerine götürdü özellikle bamyasını panoya asacakmış :52:

YAAA erkek bebeğin pipisi o kadar belli oluyor mu ki çok merak ediyorum ultrason görüntüsünü :23::23:

ya resim eklicem ama silebilirmiyiz hemen :44:

sen bide benim 2 yaşımdaki yiğenimin söyleyişini duysan, isme aşık olursun..
MEEEEERME :9::9::9::9:

o yerim ben onu, 2 yaş tam böyle hoplatmalık zıplatmalık, benim yegen de tam 2 yasinda ama hamiş oldugum icin kucagima bile alamıyorum bırak hoplatmayı. karşıdan karşıdan seviyorum kuzumu.Allah saglikli ömürler versin.

Saime hanımın makinesinin çözünürlüğü çok iyi canım, o kadar net görüceksin ki herşeyini şaşırıcaksın. bir de çok tatlı dilli, mesela sana 1 kere anlatıyo, sonra dönüyo bir de aynı şeyleri eşine anlatıyo tek tek. konuşmaktan anlatmaktan hiç gocunmaz. önceden yaptırdıgın testleri de götür sen yanında tamam mı.

Son düzenleme:
o yerim ben onu, 2 yaş tam böyle hoplatmalık zıplatmalık, benim yegen de tam 2 yasinda ama hamiş oldugum icin kucagima bile alamıyorum bırak hoplatmayı. karşıdan karşıdan seviyorum kuzumu.Allah saglikli ömürler versin.

Saime hanımın makinesinin çözünürlüğü çok iyi canım, o kadar net görüceksin ki herşeyini şaşırıcaksın. bir de çok tatlı dilli, mesela sana 1 kere anlatıyo, sonra dönüyo bir de aynı şeyleri eşine anlatıyo tek tek. konuşmaktan anlatmaktan hiç gocunmaz. önceden yaptırdıgın testleri de götür sen yanında tamam mı.

Tamam canım dediğin gibi testlerimide götüreyim yanımda.heycan bastı valla.Yarın misafirimiz geliyo bugünden biraz hazırlık yapmalıyım.yoksa şeytan diyor hemen ara al rendevuyu, düş yola:1:
o kadar meraktayım yani:34:neyse sakin olayım ben en iyisi.tekrar teşekkürler canım ilgin ve tavsiyelerin için:34:

o da doğru ama geçsin sıkıntın yaaa olmasın ağrı çalışmasan uykusuzluğu bir şekil totolre edersin ama çalışıorsun ya vücut direncini kırmasından korkarım

Ah Melisim canım benim ya, sen beni dert etme. mimarlar alışıktır uykusuzluğa, 72 saat uyumadan okula gidip sınava girdigimi bilirim ben. onun ötesinde, cumartesi pazar çalışmıyorum ya o zamand inlenirim sen beni merak edip de kendini üzme lütfen. olmadı alırım iznimi evde otururum beya. hamile degil miyim, patlat ordan 1 haftalık rapor derim doktora:) napalım, o kadar da nazımız olsun şirketimize. hiç olmadı sanki sanki de.:1: migrenden dolayı gelmedigim günleri saysam yıllık iznimi aşar.

ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa:59::59::59:

cnm bende hala muallaktayım yeni doğan tetanozu diye bişi çıktı son yıllarda ondan korunmak için yapıyorlar aşıyı bebeğe bir zararı kesinlikle yokmuş ben bebişim için ne kadar acırsa acısın yaptırayım diyorum ama sağlık ocağı harici bir yerde birde özel doktorlar söylemiyor sağlık ocaklarında yapıyorlar

günaydın kızlar nasılsınız bugün? uyuyamayanlar için inşallah biran önce durumunuz düzelir ağrılarınız kalmaz mışıl mışıl uyursunuz sizde.grip olan arkadaşımıza da geçmiş olsun. canım tetanoz aşısı çok ağrılı bir aşı değil korkmadan yaptırabilirsiniz.sonuçta yaptırmak zorundasınız.psikolojik olarak ağrınız olabilir gayet rahat olun.ben aşı vurulurken çok hissetmedim tabi kollar tombikleşti:60: ondan çok hissetmedim galiba.

.

valla ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kucağıma alamadım yiğenimi yerde filan sarılıyorum..
pek hoplatmalık zıplatmalık değil benim yiğen 16 kilo, biraz tombik, tam yemelik yani...
ay canım çekti :27::27::27:

ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa:59::59::59:

geçmiş olsun cnm karnının üzerine düşmediysen bişey olmaz cnm korkma ama dizin için bişey diyemicem istersen bi doktora çık ağrı yapabilir kemik sonuçta

Back