Ayyy buzdolabının kapağına yapıştığını görmek isterdim canım.Ne güzelllllhenüz randevu almadık ama önümüzdeki hafta olur muhtemelen.Sonra bende artık kapılaramı yapışırım duvarlaramı bilemem artık
Bu arada netmi görüntü.mesela eşinle aranızda konuşuyormusunuz ay sana benziyor yok bana benziyor diye
Maşallah yakışıklı oğlunuza
Canım bu arada msj kutun dolmuş senin.özelden yazmıştım ama gelmiyor.
Oğlum aynı anası diyip diyip okşuyo vallahi Haticecim ya,( ismini yanlış hatırlamadım de mi bu arada)
hatta benim Elmacık kemiklerim baya çıkıktır da elmacıkları aynı benmisim. ama doktor da bana benzetti biliyomusun, kafasının kemik yapısı, yuvarlaklığı bana benziyomus. Allahım saglikla dogmasini nasip etsin de, ben hem eşime hem bana benzesin istiyorum. özellikle gözlerini ve kıvrak zekasını babasından alsın, çok hazır cevaptır eşim, bu konuda da babasına çeksin istiyorum. ben bana böyle laf edildiginde mal mal kalırım çoğu zaman öyle olsun istmeiyorum. eşime özel ders verdirtçem ogluma bu konuda.
mesaj kutumu heman bosaltayım ben :)
Çok tatlı bu Merme yaaaaaaa, benim de kuzenimnin adı MErve Gülaycım, ben de Merme derim ona:) çok güzel bir isim bence, ismiyle büyüsün inşallah.