iyi akşamlar arkadaşlar
bugün detaylı ultrasona girdim :))
çok şükür herşeyimiz haftasında çıktı, oğluşum allahıma binlerce kere şükürler olsun sağlıklıymış..bu arada belim çok ağırıyordu, belde omurlardada problemim var zaten, dr bana dediki duruşu ters kafası sol kalçanın üstüne dayalı duruyor, ondan ağırıyordur dedi.. oğluşum için katlanıcam artık..
onun haricinde ben 3 kilo almışım bir ayda:2: valla utanıyorum kendimden :) sen 4 ay alma kiloyu gel bir ayda tosun ol.. zaten kalıplıyım, maşallah heralde 20 kilo alarak tamamlarım ben bu durumu
canım şu bel yastıkları war ya ondan kullasan olamzmmıı
eewttt walla artık dusunmemz gereken can war ıcımzde canımzınnn CANIIIIIIIIII
hosbuldum canım m nasılsınn
aaa ılk defa medıcınen bukdr uygun oldugunu duydum pekı kendı gttgn hastane neresydıkıı
iyi akşamlar arkadaşlar
çok şükür herşeyimiz haftasında çıktı, oğluşum allahıma binlerce kere şükürler olsun sağlıklıymış..bu arada belim çok ağırıyordu, belde omurlardada problemim var zaten, dr bana dediki duruşu ters kafası sol kalçanın üstüne dayalı duruyor, ondan ağırıyordur dedi.. oğluşum için katlanıcam artık..
onun haricinde ben 3 kilo almışım bir ayda:2: valla utanıyorum kendimden :) sen 4 ay alma kiloyu gel bir ayda tosun ol.. zaten kalıplıyım, maşallah heralde 20 kilo alarak tamamlarım ben bu durumu
Aman aman çok çektim canım sorma. fizik tedaviyi annem yapıyodu evde. canım çok acırdı dizimi oynatırken. ben anne yapma nolur yetek diye aglardim, annem yapmaya mecburum diye aglardi. ağlaya ağlaya tedavimi yaptı vallahi. Anaların hakkı ödenmiyo işte.
pendik şifa hastanesi cnm yaa kendini acıbadem sanıolar
çok geçm,ş olsun gitsin geri gelmesin o günler insan sağlığının kıymetini hastalıkta anlıyo o yüzden önce sağlık...
kızlar hepiniz ne kadar duygusal şeylerden bahsetmişsiniz çok hüüznlendim
gerçekden bebeğimin kaderi güzel olsun şansı bahtı açık sağlıklı olsun bişiyi olmasın varsın biz 3 kız kardeş büyüdük ne odamız ne belli yatagımız vardı gündüzleri çekyatta oturur akşam oldumu yataklarımız olurdu herşeyimiz kısıtlıydı ama huzurluyduk sokaklarda oynadık yeri geldi kavga ettik ama çocuktuk ve çocuklugumuzu yaşadık Alahıma bin şükr. durumuz iyi ama bende bebeğime oda almıcam gerek yok zamanı gelince olur beşik neyine yetmiyor herşeyi olsun istemiyorum ben yeteri olsun fazlası değil ki annesi babası gibi kıymetini bilsin elindekilerinin...
iyi akşamlar arkadaşlar
iyi akşamlar arkadaşlar
ayy pek fena, anlatmadım canım. üniversitede voleybol antremanında ters düştüm. Hani diz normalde arkaya kıvrılır ya benim ki düşünce öne kıvrıldı. Bağlar mağlar koptu, menisküs yırtıldı falan derken ameliyat oldum. 7 saatte bağladılar dizimin icini birbirine. Platinler yapay kaslar falan. 3 ay çift deynek 3 ay tek deynek gezdim. Annem götürdü getirdi üniversiteye. Annem çok komikti. Annem kısacık. Benim t cetvelini omzuna takıyodu, cetvelin ucu yollara sürtüyodu yürürken. Kanatlı karınca diyodum o hallerine. Ay kötü gümlerdi ama geçti gitti işte.
slm hanımlar oğlumun ismi ya haktan olacak yada nasuh 2 isim arasında gidip geliyoruz eşimle.siz hangisini beğendiniz???lütfen fikrinizi almak istiyorum......haktan mı ?? Nasuh mu??
acıbadem sanıyorlar hee medıcıne hospıtln nerdekı pekı
dikkat et canım 20 kilo olucan diye bişi yok... un,tuz,şeker,çay,kahve,kola,hazır gıdalar, mümkün olduğunca yok...
bunun yerine bol bol taze sebze,meyve,yoğurt,süt,ayran,peynir,kepekli ekmek,tüm yeşillikler,tatlı yerine bile meyva sadece diyorlar.birde sütlü tatlılar...
2 tane ceviz günde,yada badem 4 tane,
fazla yemeyin heee.....
ve bol bol su...
olmasın çatlaklar fazla kilolar...
ne güzel bebeğinde sağlıklıymış
herkesden bi roman çıkar elbet rabbim sağlık versin hepimize yakınlarımıza arkadaslar melis yok ıyımı nerde merak ettım
benim test yaptıracağım pendik şubesi sanırım birde bağcılarda şubesi var
herkesden bi roman çıkar elbet rabbim sağlık versin hepimize yakınlarımıza arkadaslar melis yok ıyımı nerde merak ettım
hmm bende bagcılar şubesını dıyorumm canımm
yaaa benmde bu ara cok ıstahım acıldı doymuyorumm bennnn ne yapacagım yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?