2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

masaalh canım sanada oglusunadaa.....kılonada tabıkıyok yaww 20 cok almzsın oakdr

pendik şifa hastanesi cnm yaa kendini acıbadem sanıolar

2 haftada 2.5 kilo alan biri oldugumdan dolayı kilo artışını yadırgamadım canımcım. Maşallah sana.

Oğluna da bin kere maşallah, hep saglikla gider, saglikla dogar insallah.

çok geçm,ş olsun gitsin geri gelmesin o günler insan sağlığının kıymetini hastalıkta anlıyo o yüzden önce sağlık...

bu hikaye çok tanıdık geldi mutlu oldum birden..
benim çocukluğum paşada geçti, 2 oda bi salon bi evimiz vardı (kira), ev öyle bi rutubetliydi ki 5 yaşında romatizma oldum, duvarlardan su akardı resmen, evden akrep çıktı daha ne olsun..
banyosu yoktu, tuvalette yıkanırdık.
ev kibrit kutusu gibiydi, kışın yer yatağı serilir, annem babam 2 ablam aynı yatakya yatardık. yorganın altından gizlice izlerdik televizyonu..
balkonda çekirdek yer, komşularla muhabbet eder, ramazanda herkes birbirine giderdi.hiç yanlız kalmazdık.Ablalarımla arkadaş gibiydik.
sonra daha güzel bi eve taşındık, depremden 1-2 yıl önceydi, ama o evde o kadar huzurumuz olmadı nedense, büyümüştük, sorumluluklarımız artmıştı,daha zordu herşey yani.

ayyyyyyy... neyse bu böyle gider roman gibi...
bakmayın siz bana herşeyde kötü değildi tabi..

üzme kendini bende bu gün tetenoz aşımı olmaya gittim o sırada kilo kontrolüde yapıldı bende bir ayda 3 kilo almışım anlıcan herkesde bu aylarda hızlı kilo alımı oldu

dikkat et canım 20 kilo olucan diye bişi yok... un,tuz,şeker,çay,kahve,kola,hazır gıdalar, mümkün olduğunca yok...
bunun yerine bol bol taze sebze,meyve,yoğurt,süt,ayran,peynir,kepekli ekmek,tüm yeşillikler,tatlı yerine bile meyva sadece diyorlar.birde sütlü tatlılar...
2 tane ceviz günde,yada badem 4 tane,
fazla yemeyin heee.....
ve bol bol su...
olmasın çatlaklar fazla kilolar...

ne güzel bebeğinde sağlıklıymış

çok geçmiş olsun cess, bende okulda voleybol oynarken sağ kol liflerimi gerdirdim, 1 hafta yattım, ameliyat olmadım kopmadığı için, ama o bile yetti ne denli acılar çektim.

slm hanımlar oğlumun ismi ya haktan olacak yada nasuh 2 isim arasında gidip geliyoruz eşimle.siz hangisini beğendiniz???lütfen fikrinizi almak istiyorum......haktan mı ?? Nasuh mu??

aslında farklı isimler düşünebilirsin ama tercih tabi ikisi arasında en güzeli haktan diyebilirim.

herkesden bi roman çıkar elbet rabbim sağlık versin hepimize yakınlarımıza arkadaslar melis yok ıyımı nerde merak ettım

yaaa benmde bu ara cok ıstahım acıldı doymuyorumm bennnn ne yapacagım yaaaaaaaaaaaa

haktan Allahtan gelen,Allah ın verdiği
nasuh nasihatçi,öğütçü,temiz halis demek zaten nasuhu tek kullanınca hoş gelmiyor yorumlarınız için teşekkürler.diğer hanımlar ne dicek bakalım

yaaa benmde bu ara cok ıstahım acıldı doymuyorumm bennnn ne yapacagım yaaaaaaaaaaaa

yanında atıştırmalık ama taze güzel şeyler taşı...
yoğurt,yada bir elma,yada sevdiğin bişi...
ama kalorili ve çacuğuna yaramıycak şeylerden mümkün olduğunca uzak dur...
bu sadece kilo olur de vede yeme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…