- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Utku bey in eşimi vefat etmiş hamileyken allahım ne kadar acı
Yok tatlım benim arkadaşımın eşi vefat etti 6 aylık hamileyken Utku beyin hastasıymış onlarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kaynatıyonuz bakimoooo meloş gel gel kaynatıyoruz bizde..![]()
ben de iyiyim çalışıyorummerhaba canım yogun calısan tatlı annemız bız ıyıyz sen naıslınn
saol tatlımhoşgeldin canım.
aynen öyle canım, jakuzi var benim dogum yapcagim hastanenin suit odasında :) bir de misafirin gelcegi yerle, anne ve bebegin yattıgı yer ayrı, o sebeple ben orayı tercih edicem zannedersem. temmuzda ameliyatımı da öyle bir odada olmustum iyi oluyo kafa dinlemek açısından misafir varken. jakuzi trişkadan zaten, dogum yaptıktan sonra kalkıp da jauzi keyfi yapçak halimiz illa ki olmaz heralde.
kızlarrr beni de eklesenize facebooka yaaa o kadar yazdım dün kimse görmedi sanırım isimlerinizi bilsem ben eklicem de bern yazıyurm siz ekleyin beni nevra özfırat akbaba![]()
walla tam yazıyordum ttalım senın yazını gordum...oooo masallh oglusuna yaane kaynatıyonuz bakim
ben de iyiyim çalışıyorum
saol tatlım
kimsecikler bizi merak etmemiş sanırım...doktor kontrolüm vardı..
ben yine de anlatayım...
geçmişe bakmadım.
bebeğimiz çok tatlı oynuyordu...her şey yolunda ve 291 gr olmuş benim minik oğlum
ayrıntılı ultrasyon için pazartesiye gün aldık..saat 1,30-2,30 arası
ve hiç bir ücret talep edilmedi şaşırdım şoklardayım
ne kaynatıyonuz bakim
saol tatlım
ben yine de anlatayım...
geçmişe bakmadım.
bebeğimiz çok tatlı oynuyordu...her şey yolunda ve 291 gr olmuş benim minik oğlum
aynen bendeee salatalık delisi oldum artık tuzlamadan yiyorum ama malum tuz sıkıntı yaratabiliyor ya neden domates,marul,lahana filan değilde salatalık bende onu anlamaya çalışıyorum yemediğim gün boşluk hissediyorum![]()
gel oglum cess teyzene selam werelım o bzıı gormeyecek:79::79:
Yok tatlım benim arkadaşımın eşi vefat etti 6 aylık hamileyken Utku beyin hastasıymış onlarda
bende ona taktım ama tuz cok yememk ıcın yemmeye calısyorumm
hosbuldum tatlımmm
iş yogunlugundan sadece son mesajlara bakıp onlara yorum yapıyorum görmemişim datlum kusura bakma, yerim ben senin bana selam veren oğlunuuu.
sorsaydın keşke cnm yoksa söylemiolar ücretini inşallah almazlar tabi de
ne kaynatıyonuz bakim
saol tatlım
ben yine de anlatayım...
geçmişe bakmadım.
sorsaydın keşke cnm yoksa söylemiolar ücretini inşallah almazlar tabi de
salatalıkta tek olman mumkunmu ahanda yıne tuzladım bıtaneeetek ben değilmişim yaşasın oleyyyyyyyyyyyy
karanfilim öncelikle merhaba
araya girip bişi sormak istiyorum sana
senle aynı doktora gidiyoruz bi ara okumuştum.
senin bebeğin hemen gösterdimi cinsiyetini
bana sadece doktorum tahmin yaptı tutarmı sence