2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oooo meloş gel gel kaynatıyoruz bizde..:3::3::3:
ne kaynatıyonuz bakim
merhaba canım yogun calısan tatlı annemız bız ıyıyz sen naıslınn
ben de iyiyim çalışıyorum
hoşgeldin canım.

aynen öyle canım, jakuzi var benim dogum yapcagim hastanenin suit odasında :) bir de misafirin gelcegi yerle, anne ve bebegin yattıgı yer ayrı, o sebeple ben orayı tercih edicem zannedersem. temmuzda ameliyatımı da öyle bir odada olmustum iyi oluyo kafa dinlemek açısından misafir varken. jakuzi trişkadan zaten, dogum yaptıktan sonra kalkıp da jauzi keyfi yapçak halimiz illa ki olmaz heralde.
saol tatlım

kimsecikler bizi merak etmemiş sanırım...doktor kontrolüm vardı..
ben yine de anlatayım...
geçmişe bakmadım.
bebeğimiz çok tatlı oynuyordu...her şey yolunda ve 291 gr olmuş benim minik oğlum
ayrıntılı ultrasyon için pazartesiye gün aldık..saat 1,30-2,30 arası
ve hiç bir ücret talep edilmedi şaşırdım şoklardayım

ne kaynatıyonuz bakim

saol tatlım

ben yine de anlatayım...
geçmişe bakmadım.
bebeğimiz çok tatlı oynuyordu...her şey yolunda ve 291 gr olmuş benim minik oğlum
walla tam yazıyordum ttalım senın yazını gordum...oooo masallh oglusuna yaa :nazar::nazar:
nasıl ucret talep etmedılerkııı:53:

ne kaynatıyonuz bakim

saol tatlım

ben yine de anlatayım...
geçmişe bakmadım.

sorsaydın keşke cnm yoksa söylemiolar ücretini inşallah almazlar tabi de

aynen bendeee salatalık delisi oldum artık tuzlamadan yiyorum ama malum tuz sıkıntı yaratabiliyor ya neden domates,marul,lahana filan değilde salatalık bende onu anlamaya çalışıyorum yemediğim gün boşluk hissediyorum:D

geçenler bir ablam salatalığın içinde depresyona iyi gelen bir madde olduğunu söyledi hatta geçen sene bir arkdaşı salatalık yüzünden doktora gitmiş ben çok yiyorum nedir bu diye depreson demiş.

bizimki hamilelikten dolayı olduğu için sıkıntı değil canım biz herşeyi fazla tüketiyoruz zaten kusana kadar neyse artık çıktı gönül rahatlığı ile söyleyebilirm bende erik hastasıyımdır hep aşererdim zaten hamile olmadan öncede hatat bir sene bunların zamanı ne kadar az 1 ay içinde bitiyor ben bunlara doyamıyorum diye ağlamıştım eşimde o gün anlamış benin değişik ve garip insan olduğumu hep anlatır :60::60:

iş yogunlugundan sadece son mesajlara bakıp onlara yorum yapıyorum görmemişim datlum kusura bakma, yerim ben senin bana selam veren oğlunuuu.

mühım degıl canımm kolay gelsın ......bende ewı temızlemye baslamalıyım ama nasıl yaa hıc canım cekmıyo fakat heryer batmıs wazıyettee:97:

selam kızlar biz geldik bugün oğluşumu görmeye gitcez:16::16: bakalım minik erkekim nasıl büyümüş mü!ayrıntılıya da gircem inşallah bir sorun çıkmaz:26::26:nasılsınız bebişleriniz nasıl??:54::54: meloşşşş kocaman olmuş şehzademiz:66::66: maşallah:nazar::nazar:

valla doğum her hastaneye göre değişiyo sanırım ama çok pahalıymış. benim gittiğim hastanede özel kadın doğum hastanesi ama sgk dan dolayı 400 demişti dokturum normal doğuma. sezeryanda 425 ve bu epidural fiyatı :44:

kızlar hani demiştim ya haseki hastenesi topçular semt polikliniğine gidicem.kontrol için.
hatırlarsanız kadreşimin çeyiz serilmesi esnasında çok yorulmuştum akşam da sancım olmuştu...
bir de pıt pıtları pek duymuyor endişeleniyordum.....
işte gittim doktora biraz önce...
dr.mustafa yıldırım
sanki özel hastanedeki gibi yarım saat ilgileniyor bakıyor sorular soruyor.erkek diye çekinmiştim ama ultrasona bakarken bana bile dönmüyor.ekrana bakıyor midesi güzel.omuriliği iyi.kalbi güzel.idrar kesesi güzel.tek tek bakarkende saydı... birde cinsiyetini söylediler mi dedi.evet dedim bide biz bakalım dedi...
kız dedi..... :8:
bide bana gösterdi bak erkek olsaydı şurası şöyle olucaktı dedi.... :9:
sonra hangi doktora gittiğimi sordu.. hangi ilaçları kullanıyorsun dedi...
sadece demir ilacı dedim....
vitamin vermedi mi doktorun dedi....
elevit verdi...
birde eğer almak istersen sigorta karşılamaz ama captafer diye bir ilaç var o aldığın demir hapı ve elevitin emilimini %100 yapar.dedi
istersen 30tl civarında bişi dedi....

yani ben çok memnun kaldım kızlar..para felanda vermedim.eczaneye gidince muayne ücreti vericem herhalde 4 tl felan...
bu arada kan tahlillerin yapıldımı dedi...
yapıldı dedim.şimdiye kadar yapılmuş tüm testleri götürmüştüm zaten....
onlara da baktıııı....
3 hafta sonra yine gel dedi...
herşey çok güzel dedi...:32:

işte böyleee......:nazar::nazar::nazar:

[/QUOTE]

yeme canım sen normal bir çift olsunlar dimi canım....

suit odada jakuzi yok herşey altından canım bebişin kordonunu bilem altın makasla kesiyorlar yaaaa... benim oğlum ağzında altın kaşıkla doğacak ulennnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

Görmemişin oğlu olmuş kordonunu altın makasla kestirmiş :9::9::9::9:

ne kaynatıyonuz bakim

saol tatlım

ben yine de anlatayım...
geçmişe bakmadım.

olur mu öyle şey kızzzzzzz...
biz senin gelmeni bekliyorduk :82:
benimkini dürtmesek oynamaz, kuş gibi ağzını açışı çok komikti ama..
biraz uyuşuk bi kız olacak galiba, kaynanasından çok çekecek :9::9::9::9:

Mehtapcım biz hizmetçi istiyoruz kızıma :9::9::9::9:

valla doğum her hastaneye göre değişiyo sanırım ama çok pahalıymış. benim gittiğim hastanede özel kadın doğum hastanesi ama sgk dan dolayı 400 demişti dokturum normal doğuma. sezeryanda 425 ve bu epidural fiyatı :44:

tek ben değilmişim yaşasın oleyyyyyyyyyyyy
salatalıkta tek olman mumkunmu ahanda yıne tuzladım bıtaneee:52::52:
karanfilim öncelikle merhaba
araya girip bişi sormak istiyorum sana
senle aynı doktora gidiyoruz bi ara okumuştum.
senin bebeğin hemen gösterdimi cinsiyetini
bana sadece doktorum tahmin yaptı tutarmı sence

merhaba....sendemı nısaya asıye hanıma gıdıyorsun kı..ben 16haftalıkken gttım erkege benzıyo dedı net bısey soylemdı walla cuma gunu tekrr gıdecegım baklaım kesın bısey dermı..sana nezamn tahmın yaptıkı

merhaba hanımlar nasılsınız bugün dr. kontrolumuz var bizimde cümbür cemaat gidiyoruz bugün kızımı görmeye doğaç ne dicek bakalım kardeşini görünce merak ediyorum şu ana kadar yeni doğan bebeklerin yüzüne bakmadı evde kardeşini çok seviyor karnıma elini koyup kouşuyor görünce değişirmiki :18:

Back