2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar herkese..
Herkesin günü güzel geçer umarım..
Tatlı bebeklere bol bol öpücükler
sagol tatlım sanada güzel bı gün olur inş...
günaydın ve hatta tünaydın annecikler ve bebişleri...inşallah herkes için herşey yolundadır ben 10 günlük bir rapor arasından sonra yine döndüm yarı kapalı cezaevime:Dsizlerde durumlar nasıl bu arada face de dolaşırken aklıma geldi ordan sizleri nasıl bulabilirim???:49:

günaydınnnn walla burradakı cogu kısı eklı zaten facede bırbırıne

melis damla ne yaptı ayrıntılı ultrason işini

Utku beye gitmekten vazgeçmişti ama son durumu bende bilmiyorum.
Bu arada dün işyerinde bir arkadaşımla konuşuyordum benim JFK ya gittiğimi duyunca sordu hangi doktor diye UTKU bey dedim.Onun eşi 4 yıl önce 6 aylık hamileyken vefat etti.Utku beyi duyunca yorum yaptı ama buradasöyleyemem sonuçta kimseyi karalamak bana düşmez.O koskoca doktor siz anladınız herhal
:68:

kızlarrr beni de eklesenize facebooka yaaa o kadar yazdım dün kimse görmedi sanırım isimlerinizi bilsem ben eklicem de bern yazıyurm siz ekleyin beni nevra özfırat akbaba :3::3:

MERHABALAR kızlar ve minikler

herkes iyidir umarım...geçmişe ancak akşam bakabilirim

Ben daha evvel sormuştum fakat Düzgün bey fiyatları bilmiyor.Muhasebeye sormam gerek ama Düzgün bey 1.000 gibi bir rakam demişti normal doğum bense şöyle duydum.
NORMAL DOĞUM : 1200,00 TL + 200,00 TL suit oda farkı isteğe bağlı
SEZERYAN : 1800,00 TL 2000,00 TL
Tam fiyat için bu gün sorarım merak etme
[/QUOTE]

suit oda ne beaaaa, allah sizi top etmesin.. :9::9::9:
jakuzi mi varmış oda da acaba :44:

ben dün akşam farkettim çalışmazsam evde resmen fil gibi olurmuşum o evdeki 5 saatte neler yiyorum tahmin edemezsiniz. heee ben birde salatalığa taktım soyup tuzlayıp yiyorum gecede 4 tane falan..

eşimde bu oğlan sırf pipi doğmasın diyor :52:

anaaaaaaaam bizimkilerin ortak bi yönü çıktı dünür bence salatalık tutkunuyum bu aralar..
pipi olayına gelince salatalık yiyince oluşan bişeyse ben yemesem iyi olacak senin oğlan için..:9::9::9:

ben dün akşam farkettim çalışmazsam evde resmen fil gibi olurmuşum o evdeki 5 saatte neler yiyorum tahmin edemezsiniz. heee ben birde salatalığa taktım soyup tuzlayıp yiyorum gecede 4 tane falan..

aynen bendeee salatalık delisi oldum artık tuzlamadan yiyorum ama malum tuz sıkıntı yaratabiliyor ya neden domates,marul,lahana filan değilde salatalık bende onu anlamaya çalışıyorum yemediğim gün boşluk hissediyorum:D

:1::1::1::1:bende ona taktım ama tuz cok yememk ıcın yemmeye calısyorumm

MERHABALAR kızlar ve minikler

herkes iyidir umarım...geçmişe ancak akşam bakabilirim

hoşgeldin canım.

aynen öyle canım, jakuzi var benim dogum yapcagim hastanenin suit odasında :) bir de misafirin gelcegi yerle, anne ve bebegin yattıgı yer ayrı, o sebeple ben orayı tercih edicem zannedersem. temmuzda ameliyatımı da öyle bir odada olmustum iyi oluyo kafa dinlemek açısından misafir varken. jakuzi trişkadan zaten, dogum yaptıktan sonra kalkıp da jauzi keyfi yapçak halimiz illa ki olmaz heralde.

Utku beye gitmekten vazgeçmişti ama son durumu bende bilmiyorum.
Bu arada dün işyerinde bir arkadaşımla konuşuyordum benim JFK ya gittiğimi duyunca sordu hangi doktor diye UTKU bey dedim.Onun eşi 4 yıl önce 6 aylık hamileyken vefat etti.Utku beyi duyunca yorum yaptı ama buradasöyleyemem sonuçta kimseyi karalamak bana düşmez.O koskoca doktor siz anladınız herhal
:68:

Utku bey in eşimi vefat etmiş hamileyken allahım ne kadar acı

HIYARIN FAYDALARI
1. Hıyar, günlük ihtiyacınız olan birçok vitamini içerir. Tek bir hıyarda Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B5, Vitamin B6, Folik Asit, Vitamin C, Kalsiyum, Demir, Mağnezyum, Fosfor, Potasyum ve Çinko ihtiva eder.

2. Öğleden sonra yurgunluk mu hissettiniz? Kahveyi, çayı, soğuk içecekleri bir taraf bırakın ve bir hıyar yiyin. Hıyar iyi bir B vitaminler ve Karbohidratlar kaynağıdır ve yediğinizde saatler sürecek yorgunluğunuzu kısa bir sürede ortadan kaldırır.

3. Banyo veya duştan sonra aynanızın buğulanmasından şikayetçi misiniz? Bir hıyar dilimini alıp aynayı ovun. Hem buğulanma yok olacak hem de pırıldayan bir aynaya ve nefis bir kokuya sahip olacaksınız.

4. Haşereler bahçenizi veya saksı bitkilerinizi mahvediyor mu? Bahçeniz için bir aluminyum tabağa (ya da aluminyum folyoya) hıyar dilimlerini koyup, ortada bir yere yerleştirin. Saksılarınıza ise birkaç dilimi toprağın üzerine yine aluminyum tabak veya folyo ile yerleştirin. Bütün mevsim haşerelerden kurtulacaksınız. Hıyardaki kimyasallar aluminyum ile etkileşerek insanların algılayamadığı ama haşereleri deli eden bir koku yayar ve onların ortadan kaybolmalarına neden olur.

5. Bayanlar, sokağa çıkmadan önce veya denize-havuza girmeden önce bir süreliğine selülitlerinizden kurtulmak ister misiniz? Sorunlu bölgelerinizi birkaç dakika süreyle hıyar dilimleriyle ovun. Hıyardaki fitokimyasallar derinizdeki kollajenlerin gerilmesini sağlar, dış tabakayı sıkılaştırarak selülitlerin görüntüsünü azaltır. Aynı şekilde kırışıklıklara da iyi gelir (özellikle de göz civarındaki).

6. "Akşamdan kalma" sorununuzdan veya kötü bir baş ağrısından kurtulmak ister misiniz? Yatağa girmeden önce birkaç dilim hıyar yiyin ve ertesi sabah dipdiri, baş ağrısız kalkın. Hıyar, vücudun kaybetmiş olduğu gerekli besinleri takviye edici yeterli miktarda şeker, B vitaminleri ve elektrolitleri ihtiva ettiği için yediğiniz birkaç dilim sorunlarınızı hemen yok eder.

7. Özellikle diyet yapanlar, açlık dürtünüzü ortadan kaldırmak mı istiyorsunuz? Hıyar yiyin.

8. Evinizde ayakkabı boyanız mı kalmadı? Taze kesilmiş bir hıyar ile ayakkabınızı ovalayın. İçerdiği kimyasallar ayakkabınıza hem harika görünen bir parlaklık verir hem de deriyi su geçirmez hale getirir.

9. Evinizde bir kapı, pencere ya da benzer bir şey gıcırtı mı yapıyor? Bir dilim hıyarı alıp gıcırtı yapan yerlere sürtün (tabii sürtünme yapan yerlere, menteşenin dışına değil!!) gıcırtı gidecektir.

10. Kendinizi gergin, bitkin mi hissediyorsunuz (özellikle ders çalışan öğrenciler, yeni bebek sahibi olmuş anneler ve diğer herkes) ? Bir tas kaynar suyun içine bir bütün hıyarı ince dilimler halinde keserek koyun. Tası da bulunduğunuz odada uygun bir yere koyun. Hıyardaki kimyasallar ve diğer besinler kaynar suyun içine girince tepki gösterirler ve suyun buharı ile birlikte bulunduğunuz odaya yayılarak nefis bir aroma yayarlar. Bu aroma sizlerin tüm gerginliğini alarak sakin kişiliğinize dönmenizi sağlayacaktır. Özellikle öğrenciler bunu denemelidir.

11. Yemek yediniz (örneğin kebap) ve ağzınızdan kötü koku yayıyorsunuz. Bir hıyar dilimini alıp dilinizle damağınıza yerleştirin ve en az 30 saniye öyle tutun. Ağzınızda kötü kokulara neden olan bakterilerin fitokimyasallar sayesinde ölmesi nedeniyle bu sorundan kurtulmuş olacaksınız. (Soğan-sarmısak kokusu konusunda bir bilgi yok. Bunu da siz deneyin ve sonucu görün.)

12. Evyelerinizi, lavabolarınızı çevreye zarar vermeyecek bir şekilde temizlemek ister misiniz? Bir dilim hıyarı alıp temizlemek istediğiniz yeri ovun. Sadece yılların birikimi lekeleri kirleri temizlemekle kalmaz, ayrıca güzel bir parlaklık verir temizlediğiniz yere. Bunun yanında elleriniz de o temizlik malzemelerin verdiği zararlardan kurtulmuş olur.

13. Kalemle yazarken bir hata yaptınız ve hatayı silmek istiyorsunuz. Hıyar kabuğunu alıp yavaş ve nazikçe silmek istediğiniz yazıya sürtün. Boya kalemlerinde ve keçe kalem yazılarında da oldukça yararlı. (Bilirsiniz bazen çocuklarımız duvarlara yazılar yazar, resimler yaparlar. Onlarda da deneyebilirsiniz.)

Hahaha aaa bende öyle her akam hıyar yiyorum tuza bana,bana :52:

Ben daha evvel sormuştum fakat Düzgün bey fiyatları bilmiyor.Muhasebeye sormam gerek ama Düzgün bey 1.000 gibi bir rakam demişti normal doğum bense şöyle duydum.
NORMAL DOĞUM : 1200,00 TL + 200,00 TL suit oda farkı isteğe bağlı
SEZERYAN : 1800,00 TL 2000,00 TL
Tam fiyat için bu gün sorarım merak etme

anaaaaaaaam bizimkilerin ortak bi yönü çıktı dünür bence salatalık tutkunuyum bu aralar..
pipi olayına gelince salatalık yiyince oluşan bişeyse ben yemesem iyi olacak senin oğlan için..:9::9::9:[/QUOTE]

yeme canım sen normal bir çift olsunlar dimi canım....

suit odada jakuzi yok herşey altından canım bebişin kordonunu bilem altın makasla kesiyorlar yaaaa... benim oğlum ağzında altın kaşıkla doğacak ulennnnnnnnnnnnn

Back