- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
elam
düzgen bey e görünecekmisin bugün yoksa sadece ayrıntılı için mi gideceksin
Önce Düzgün beyi görücem şimdi onunla konuşmadan başka bir doktoru görmek istemiyorum.Hatta artık başka doktor istemiyorum desem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elam
düzgen bey e görünecekmisin bugün yoksa sadece ayrıntılı için mi gideceksin
kızlar biz kızımla bıcıbıcımızı yapalım hazırlanalımmm sonrada güne gidelimm yiyelim içelimmm haydaaaöperim hepiniziii
![]()
kocaeli özel konak hastahanesi , muayeneye gittiğimde kadının birinin elinde gördüm albümü, kocası bebek filan öyle güzel pozlar çekmişler ki..
bebeğin başaşağı hali bile var![]()
önce düzgün beyi görücem şimdi onunla konuşmadan başka bir doktoru görmek istemiyorum.hatta artık başka doktor istemiyorum desem.
kızlar biz kızımla bıcıbıcımızı yapalım hazırlanalımmm sonrada güne gidelimm yiyelim içelimmm haydaaaöperim hepiniziii
![]()
canım ben hasta yatış bölümüne bizzat sordum
NORMAL DOĞUM, 1 gece yatış, refakatçi dahil ve 17 Adet fotoğraf albümü(bebek babası ve senin doğumdan sonraki haliniz)
750,00 TL
SEZERYAN DOĞUM, 2 gece yatış, refakatçi dahil ve 17 Adet fotoğraf albümü(bebek babası ve senin doğumdan sonraki haliniz)
950,00 TL
gülayyyy
sen ciddimisin bebek albümü ve araba konusunda, şaka mı bu..:26::44:
araba degil kuzum baba babaaaa:) ay sabah sabah çok güldürdün beniiiiiiiiii![]()
fink fink gezen bi sen varsın kız.. otur bi evinde aaaaaaaaaaa
şaka şak biz gezemiyoruz sen gez tabii![]()
ya ben zaten hiçç çok zayıf olmadım hep etli butluydum ama şimdi eti budu aşıorumm yavaş yavaşşş uffbence baldırda popişde azıcık kalın olacak. ne o öyle kuru tahta gibi..
böyle ne giysen yakışıyo valla![]()
yaa çok üzüldüm yaa malesef kadınlara iş hayatında böle bir zorluk var hatta bunun amerikada bri deyimizde var bişi basamak altı diye o merdivenin altında kalıp eziliorsun evleniorsun çocukların oluor çünkü diye işveren hep sana 2. sınıf gözüyle bakıor ama sakin olmak zorundasın lütfennsekerim ben tekstil firmasinda calisiyorum.Fabrika degil,uluslararasi bir firma.Bizde zamlar ocak ve nisan da,terfilerle ve sene 1 mayista buyuk ikramiye-kar payi verilir.Bazi durumlarda temmuzda da terfi alanlar oluyor.Ama zam olayi gecen sene malum kriz nedeniyle alamadim,ondan once hamileyim diye beklettiler.Cok dertliyim iki gundur,hirsimdan olucem.Allahtan siz varsiniz.![]()
Önce Düzgün beyi görücem şimdi onunla konuşmadan başka bir doktoru görmek istemiyorum.Hatta artık başka doktor istemiyorum desem.
oooo afıyet bal seker olsun melıss yaraasın sahılımızeee
ciddimizin , peki doğum yapan tanıdıkların var mı, memnunlarmı?
araba degil kuzum baba babaaaa:) ay sabah sabah çok güldürdün beniiiiiiiiii![]()
napsın kız masraflar çoğalınca bişeyler beleş gelse diye bekliyo insan
evet hatta bizim yerimize birer tane dinozor yesin Melis, de mi Gülaycımcımcımcım.günlerdeki dinozorlar daha lezzetli olur.
pufidik pufidik dinazorlardan da yesin.. tatlı dinazorlardanda yesin. bulgurlu kıvırcıklı dinazorlardan da yesin...
yesin yesin çatlasın![]()
![]()
anlarım canım... Kız bide doğum ücretlerini sorsana neymiş resim falan varmı? Neler yapıyorlar
muhabbet almıs yurumus walla ben gıremıyorum araya kımsede benı gormuyoyr zaten ewımı temızleyeyım barııı:97:
canım benımde ogunb hıcbırseyım yoktu gece kolumda kasılma oldu. ertesı gun kolumn ust kısmında kasılmaa vawdı bugun ıyıce yukarda kasılma var grcıyor yani ama benden kan almadılar yaaa nedeeennn.gercı bn hastanede yaptırmıstm 2 hafta once ama saglık ocagı bılmıyorkı neden yapalım demıyorlar sorumsuz seylerr![]()
üst kattaki ev sahibim normal doğum yaptı bu hastahanede gayet memnundu. hem bu hastahane artık doğum hastahanesi gibi oldu. tüm techizata sahipmişler.
napsın kız masraflar çoğalınca bişeyler beleş gelse diye bekliyo insan
ayyy öldüm gülmekten, kendim için araştırmasamda katılıyorum gülayım masraflar aldı başını gidiyor.
pufidik pufidik dinazorlardan da yesin.. tatlı dinazorlardanda yesin. bulgurlu kıvırcıklı dinazorlardan da yesin...
yesin yesin çatlasın![]()
afiyet olsun![]()