Meloşcum
aslan parçan iyiymiş çok sevindim kuzum daha iyi olsunlar koca koca adam olsunlar
hepsinin damat olduğunu gelin olduklarınıda görelim inşallah
damattan önce pipi kesme töreni var atlamayalım lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meloşcum
aslan parçan iyiymiş çok sevindim kuzum daha iyi olsunlar koca koca adam olsunlar
hepsinin damat olduğunu gelin olduklarınıda görelim inşallah
salatalıkta tek olman mumkunmu ahanda yıne tuzladım bıtaneee
merhaba....sendemı nısaya asıye hanıma gıdıyorsun kı..ben 16haftalıkken gttım erkege benzıyo dedı net bısey soylemdı walla cuma gunu tekrr gıdecegım baklaım kesın bısey dermı..sana nezamn tahmın yaptıkı
cok haklısın cnm yası yok bunun kı bence arada az yas olması daha ıyı muhım olan bılıncı ebeweyn esınden yana muzdarıpsın ama inş dogac senı yormaz babacıgınn yardımına ıhtycn olmadan gecrrsn bu donemıkaranfilim kesin kıskanacak vede kıskanmanın yaşıda yok bence diyolarki biraz daha yaş koysaydınız araya değişmiyor o bence teyzemin 5 yaş arası çocukların en büyük kız hiç evcilik oynayıp kardeşine annelik yapmamış öpmemiş sevmemiş ne ilginç ya bi komşumun kızı liseye gidiyordu oğluda 3.5 yaşındaydı kıza bak 2dk diyolar banane banamı sordunuz doğururken diyordu yaşı yok dediğim gibi inş. en ucz şekliyle atlatırız kıskançlığı keşke eşimde yardımcı bi eş olsaydı tek derdim o benim çok tembeldir kendisi yastığını alıp gidenlerden sorunlardan bertaraf olanlardan
bende cok begenıyrm asıye hanımı ya cok ttalı sagolsun bakalım cuma gıdeyım yazrımm ınsan tabıkı merak edıyooevet canım bende asiye hanıma gidiyorum kanım çok ısındı ona gidince rahatlıyorum sanki..
amabenim bıcırık her seferinde kapatıyor. geçen hafta gittim 18 haftalıktı çatısı erkeğe benziyor dedi ama göremedi.. sen bi git cuma günü gidince yaz ama merak etmiyim sürpriz olsun diyorum ama yine de merak ediyorum nasıl bişi bu yaaa...
kızlarrr siz mhabbete devam edin ben biraz evi süpüreyim toparlayayım gelirim. yemeğim var nasıl olsa biraz dediğim gibi toparlayayım yazdıklarınızı okurum. pc açık öptümmm
ay kızlar ben de bu hafta asiye hanıma randevu aldım ama gülfemi de henüz iptal ettirmedim. ne yapsam kararsızım :-((((
teşekkür ederim canım ücret ödüyormuyuz dedim hayır dedi..ücreti yokmuş
sordum canım ücret yok dedi
bi tatyana tutarız , uzun bacaklı sarışın
bizim adamlar evden çıkmaz ondan sonra
ay kızlar ben de bu hafta asiye hanıma randevu aldım ama gülfemi de henüz iptal ettirmedim. ne yapsam kararsızım :-((((
masallh canımm hayırlı olsun mınım melegınn hersey boyle guzel dewam eder inşşş
Selam kızlar,korkutucu bir akşam ve gecenin ardından nihayet güzel bir güne uyandık..
Umarım hepiniz iyisinizdir..
Selam kızlar,korkutucu bir akşam ve gecenin ardından nihayet güzel bir güne uyandık..
amınnnnnnnnnn inşşşşşinşallah hepimiz için beraber kucağımıza alalım meleklerimizi.....
çok teşekkürederim...
canım hayrdr ne oldu aksam yaaaSelam kızlar,korkutucu bir akşam ve gecenin ardından nihayet güzel bir güne uyandık..
Asiye kim ? hangi hastane ?
sen istanbuldan değildin değil mi????
walla gulfemı tanımıyrm ama asıye hanımı tawsıye ederım cnm bu aykı kntrole ona gt memnun kalmazsan gulfeme dewam ett gulfem nerdekıı