2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet sonsuz şükürler olsun..inşallah duyucaksın sende.. :13:
3 hafta sonrasına randevu verdi dr.ve bu 3 hafta önemli dedi..adet döngüsünün olduğu hafta kanama olabiliyomuş yapı gereği çok pimpirikliyim bide takarım kafama hemen..geç döllenme deyince dedim gelişmiyo niye ufak kaldı falan dr.um aranma dedi bana,olumlu düşün çağırma sakın dedi..zor kendimden biliyorum ama olumlu düşün sende..hakkımızda hayırlısı..

canım benimde geç döllenme oldu biliyorum o yüzden kafama takmıyorum iyi düşünmeye çalışıyorum hayırlısı bakalım

günaydın kızlar ve minişler :3:
biz çok şükür dün dinledik kalp atışlarını fındığımızın :8:
Allahım hayırlısıyla kucağımızdada duymak nasip etsin inşallah.. geç döllenme dedi dr.umuz..6 hafta 6 günlükmüş BDT 19 Eylül oldu şimdi..

gözünaydın canım çok sevindim.

günaydın kızlar ve fındıkları... :3: ya dün giremedim neler olmuş :50::50: çokkkkkkkkkkk üzüldüm bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır diliyorum.... allahım bi daha yaşatmasın. topiğimize kocaman bi maşallah diyelim. :nazar::nazar::nazar: kimler nazar deydirdi böyle :25::25: allahım hayırlısını versin. kendinize dikkat edin nolur. bende çok derinlerden duyduğumu söylemiştim. bugün 8 haftalık olduk. bi dahaki doktor randevum aylık olacak 5 martta gidicez bakalım.:1::nazar::emir_bebek:

Merhaba kızlar,iyi pazarlar herkese:16:
Bugün sabah ben de çok kötü uyandım:59:
Gene tamamen belirtisizliği kötüye yordum,eşimi de üzdüm:59:
Kalkınca doktoru aradım sorayım diye ama cevap vermedi.
Ben de aramadım bir daha,şimdi daha iyiyim..
Gelip gidiyor endişeler,umarım her şey yolundadır..

arkadaşlar herkese merhaba, biriki gündür giremiyorum geçmişi de okuyamadım herşey yolundadır umarım. bu bulantılar beni mahvetti, bir umut 10. haftada azalır diye umut edyordum ama heyhat daha beter oldum bu hafta, tüm gün süren bulantılara bir de koku olayı ekşendi, inanılmaz şekilde herşeyin kokusunu almaya başladım, hiç bişey yiyemiyorum, elimde limon ile dolaşıyorum, nolcak böyle, Rabbim hayırlısıyla şifamızı versin inşallah.....

arkadaşlar herkese merhaba, biriki gündür giremiyorum geçmişi de okuyamadım herşey yolundadır umarım. bu bulantılar beni mahvetti, bir umut 10. haftada azalır diye umut edyordum ama heyhat daha beter oldum bu hafta, tüm gün süren bulantılara bir de koku olayı ekşendi, inanılmaz şekilde herşeyin kokusunu almaya başladım, hiç bişey yiyemiyorum, elimde limon ile dolaşıyorum, nolcak böyle, Rabbim hayırlısıyla şifamızı versin inşallah.....

Merhaba canım hoşgeldin.
Birkaç gündür arkadaşlarımızın bazılarından kayıp haberleri aldık üzgünüz biraz..
Umarım tez zamanda geçer bulantıların,ama şükret gene de haline.
Bende hiçbir şey yok,resmen diken üstündeyim:18:

Merhaba canım hoşgeldin.
Birkaç gündür arkadaşlarımızın bazılarından kayıp haberleri aldık üzgünüz biraz..

merhaba arkadaşlar bende de belirti pek yok hala

Merhaba canım hoşgeldin.

şimdi okudum biraz geçmişi esracım. kaybı olan arkadaşların hepsine Allahtan sabır dilerim. Biliyorum kolay değil ama bir an önce hayata dönüp yeni umutlarla kaldıkları yerden devam ederler inşalllah..

esracım, ben biraz doğrucu davut olduğum için yanlış anlaşılabiliyorum geçen gün amniyosentez ile ilgili olmakla birlikte aslında hastane konusunda arkadaşları uyarmak için bi haber gönderdim. bir iki arkadaştan bu topikte bunları paylaşmayın diye tepki aldım, tabi iyimserlik iyi hoş ta hayattaki olumsuzluklara da hazırlıklı olmak lazım.

dört bebeğimi kaybettim her seferi ayrı bir umuda yolculuk ama her seferinde farklı bir şeyi öğrendim, ilki boş gebelikti, hiç duymadığım için şok olmuştum, günlerce kendime gelemedim, ikinci gebeliğimde ilk kaybımın bebek falan olmadığını öğrendim. ikincisinde kalbi atarken durmasının ne olduğunu öğrendim, üçüncüsünde tamamıyle üç aya odaklanmıştım doktorlar üç ay kritik ay atlatırsan yırttın diyolardı hep, öyle böyle anam ağladı üç ayı tamamlayana dek, hep bulantılar vardı bütün belirtiler vardı her bulantımda dua ediyordum demekki kalbi atıyor diye ve 3.5 aylıkken kontrole gittik o kadar mutluydum ki sabah kustum diye, ama o gün anladım ki, belirtilerin olması ya da kalbinin atması da çözüm değilmiş, bebek çok sağlıklı ama ense kalınlığı normal değil dediler, cvs yaptırdım bayram öncesi, arefe günü sonucu elime verdiler, asla yaşamaz, doğsa da en fazla bir iki ay yaşar dediler. hayatımda belki de acıdan bilendiğim bir hafta yaşadım ve sonunda onu o halde doğuramazdım, kendi irademle onun ölüm fermanını imzalamak zorunda kaldım, hiç gitmedi onun acısı, sakat ta olsa yavrumdu işte....
sonraki tecrübem kimyasal gebelikti, sonrasında bir diziameliyatler geçirdim, tüp ameliyatı, rahim ameliyatı vs. vs. netice olarak bu gün yine hamileyim çok şükür.... Ama inan artık hiç bişeye çok sevinemiyorum, hiç hesaplar yapamıyorum, bu değer varsa tamam iyi o zaman diyemiyorum ya da bulantılarım var demek ki iyi yoldayız diyemiyorum, inan benim hiç belirtisi olmadan nurtopu gibi çocuklar doğuran oo kadar çok arkadaşım var ki, hiç kafanıza takmayın bunları, herşey olacağına varıyor, hamileliğinizin tadını çıkarın. Mevlam neylerse güzel eyler. iyiye de kötüye de şükretmeyi, sabırlı olmayı öğretiyor hayat. bi de benim pıhtılaşma sorunum var her akşam iğne vuruluyorum, düşünün ki her akşam kendinize iğne vurmak zorunda değilsisniz:34:

bütün bu yazdıklarım için geçen seferki gibi arkadaşların morali bozulur da niye topiğimizde böyle şeylerden bahsediyosun diyen olursa şimdiden hepsinden özür dilerim. ama maalesef hayatta herşey var iyiye de kötüye de hazırlıklı olmalı ve kendimizi kaybetmemeliyiz, kötü şeyler düşünerek pimpirikli olmamalıyız ama dünyadan da bihaber olmamalıyız. herkese iyi pazarlar....

şimdi okudum biraz geçmişi esracım. kaybı olan arkadaşların hepsine Allahtan sabır dilerim. Biliyorum kolay değil ama bir an önce hayata dönüp yeni umutlarla kaldıkları yerden devam ederler inşalllah..

esracım, ben biraz doğrucu davut olduğum için yanlış anlaşılabiliyorum geçen gün amniyosentez ile ilgili olmakla birlikte aslında hastane konusunda arkadaşları uyarmak için bi haber gönderdim. bir iki arkadaştan bu topikte bunları paylaşmayın diye tepki aldım, tabi iyimserlik iyi hoş ta hayattaki olumsuzluklara da hazırlıklı olmak lazım.

dört bebeğimi kaybettim her seferi ayrı bir umuda yolculuk ama her seferinde farklı bir şeyi öğrendim, ilki boş gebelikti, hiç duymadığım için şok olmuştum, günlerce kendime gelemedim, ikinci gebeliğimde ilk kaybımın bebek falan olmadığını öğrendim. ikincisinde kalbi atarken durmasının ne olduğunu öğrendim, üçüncüsünde tamamıyle üç aya odaklanmıştım doktorlar üç ay kritik ay atlatırsan yırttın diyolardı hep, öyle böyle anam ağladı üç ayı tamamlayana dek, hep bulantılar vardı bütün belirtiler vardı her bulantımda dua ediyordum demekki kalbi atıyor diye ve 3.5 aylıkken kontrole gittik o kadar mutluydum ki sabah kustum diye, ama o gün anladım ki, belirtilerin olması ya da kalbinin atması da çözüm değilmiş, bebek çok sağlıklı ama ense kalınlığı normal değil dediler, cvs yaptırdım bayram öncesi, arefe günü sonucu elime verdiler, asla yaşamaz, doğsa da en fazla bir iki ay yaşar dediler. hayatımda belki de acıdan bilendiğim bir hafta yaşadım ve sonunda onu o halde doğuramazdım, kendi irademle onun ölüm fermanını imzalamak zorunda kaldım, hiç gitmedi onun acısı, sakat ta olsa yavrumdu işte....
sonraki tecrübem kimyasal gebelikti, sonrasında bir diziameliyatler geçirdim, tüp ameliyatı, rahim ameliyatı vs. vs. netice olarak bu gün yine hamileyim çok şükür.... Ama inan artık hiç bişeye çok sevinemiyorum, hiç hesaplar yapamıyorum, bu değer varsa tamam iyi o zaman diyemiyorum ya da bulantılarım var demek ki iyi yoldayız diyemiyorum, inan benim hiç belirtisi olmadan nurtopu gibi çocuklar doğuran oo kadar çok arkadaşım var ki, hiç kafanıza takmayın bunları, herşey olacağına varıyor, hamileliğinizin tadını çıkarın. Mevlam neylerse güzel eyler. iyiye de kötüye de şükretmeyi, sabırlı olmayı öğretiyor hayat. bi de benim pıhtılaşma sorunum var her akşam iğne vuruluyorum, düşünün ki her akşam kendinize iğne vurmak zorunda değilsisniz:34:

bütün bu yazdıklarım için geçen seferki gibi arkadaşların morali bozulur da niye topiğimizde böyle şeylerden bahsediyosun diyen olursa şimdiden hepsinden özür dilerim. ama maalesef hayatta herşey var iyiye de kötüye de hazırlıklı olmalı ve kendimizi kaybetmemeliyiz, kötü şeyler düşünerek pimpirikli olmamalıyız ama dünyadan da bihaber olmamalıyız. herkese iyi pazarlar....

Canım benim..
Ne kadar zor şeyler yaşamışsın.
Bunları paylaşman kendi adıma güzel..
Her şeye rağmen böyle dirençli insanları görmek bana moral oluyor.
Gerçekten de her şey için hayırlısını dilemek lazım.
Umarım bu kez hepimiz için de her şey çok güzel olur..
Sağlıklı bir gebelik geçiririz..

gerçekten çok zor dönemlerden geçmişsiniz hepimizin bi imtihanı var bu hayatta işte. yazdıklarınız çok doğru gerçekten.Umarım bu sefer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah hepiimizin yardımcısı olsun.Hayırlı ve sağlıklı bu süreci geçirmemizi nasip etsin...

nurr ve nehirin annesi haberlerini şimdi gördüm.inanın nutkum tutuldu.zaten dünden beri moralim çok bozuk.bulantılarımın dün tamamen yok olmasına kafayı takmış durumdayım.ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü ne desem boş biliyorum.size dua ediyorum en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir bebekle göbeklerinizi doldursun inşallah..böyle dar zamanlarda rabbmize şükür etmek çok sevapmış bol bol şükür edin ki rabbim karşılığını dönsün (biliyorum bu zamanlarda insanoğlunun aklına tek bir soru eliyor: niye ben?)

dün gece uyuyamadım dedim bebeğim eğer iyiysen rüyamda bana bir işaret ver bana kendini göster daha sonra harika bir erkek bebeğim olmuş diye gördüm babasıyla anakucağına koyup arkadaşlara gezmeye gidiyorum.konuşuyordu bile benimle, dişlerini gördm sonra yürüdğünü gördüm.rabbim gerçekte de görmeyi nsaip etsin hepimize inşallah amin

sana da günaydın gizmocum

Lithiumcum üzme kendini hem bak Allah duanı da kabul etmiş güzel bir rüya göstermiş
9 haftada bıçak gibi bulnatısı kesilenler var ağustos topiğinde
Dün anneme sordum ne kadar sürdü bulantın diye ,10 gün mahvolmuş sonra aniden kesilmiş onun da

günaydın kızlar ve minişler :3:
biz çok şükür dün dinledik kalp atışlarını fındığımızın :8:
Allahım hayırlısıyla kucağımızdada duymak nasip etsin inşallah.. geç döllenme dedi dr.umuz..6 hafta 6 günlükmüş BDT 19 Eylül oldu şimdi..

Hadi gözün aydınnnnnnnnnnnn:nazar::emir_bebek:
Benim de geç geliyo 5gün geriden,kız mı olacak ne:?:9:

Belirtilerin birden bire kesilmesi sanırım sadece benim sorunum değilmiş.
Umarım hepimizin de bebişleri sağlıklıdır arkadaşlar..

Back