2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım, dünden beri elim karnımda, terketme beni die konuşuyorum onunla,tutun sıkı sıkı annene diye...
peki bu durumda birden yükselme şansı olur mu canım? yani normale dönebilir mi sence???

canım kan değerleriyle alakalı bazen böyle problemler olabliyor.benim kötü sonuçlanmıştı.ama herkesin öyle olacak diy bir kaide yok.içini rahat tut.ben o anlarımda eğer bebekte bir problem varsa bana verme Allahım dedim.her şeyin hayırlısın olsun .iyi düşün bebeğin sağlıklıysa ona zarar vermiş oluyorsun.daha her şey bitmiş değil ki

tabiki yükselebilir rabbim dilerse neler olmaz ki. Kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok canım benimde oldu kimyasal gebelik ama benim adet günümde kanamam oldu ve bitti.

iyi düşün iyi şeyler olsun tatlım kötü düşünme birde şunu unutma biliyorsun ilk 3 aydaki düşükler bebeğin kendisi ile ilgili anormallik olduğu için bunuda unutma ve birşey olursada çok üzülme canım.

MEVLA NE EYLERSE GÜZEL EYLER

kanamam olmadı henüz canım. umarım herşey yolunda gider, dediğin doğru, ilk 3 ay bebek normal değilse düşükler oluyor. ama insanız işte vazgeçmek o kadar zor ki :26:
allahım inşallah hayırlısını eylemiştir hakkımızda...

Slm kislar okuyamadm cok ilerlemissiniz.telden girdim hbr wereyim diye.dun gece burda son yazimdan snr acillik oldum.kendi dr aradim tansiyon olctur 14.9 sa ara fln dedi.icimiz rahat etmedi kadin dogum hastanesi acile gittik.alttan ultrasonla bakti.kese var bebek yok kurtas olabilirsin yakinda dedi mi o da.sbha kdr agla agla uyuyamadm dr randevum wardi gittim bebek nokta halinde cook kucuk daha kalp atisida var gibi dedi igne vurduu..ilaclara devam ve 1hafta sadece tuvalete gidecegimm yemegi bile yatakta yiyecekmisim 1hafta daha ya:-(( ama en azindan bebis iyi.cok canimi siktilar gece ya.

cnm çok sevindim Allah kolaylık versin inşaallah daha iyi olursun...

canım kan değerleriyle alakalı bazen böyle problemler olabliyor.benim kötü sonuçlanmıştı.ama herkesin öyle olacak diy bir kaide yok.içini rahat tut.ben o anlarımda eğer bebekte bir problem varsa bana verme Allahım dedim.her şeyin hayırlısın olsun .iyi düşün bebeğin sağlıklıysa ona zarar vermiş oluyorsun.daha her şey bitmiş değil ki

çok doğru diyosun, dünden beri ağlamaktan bittim resmen, biraz toparlanmam lazım sanırım, bebeğim sağlıklıysa ki inş öyledir onu üzmemeliyim haklısın. pzt gidicem tekrar doktora sanırım o zaman çoğu şey netleşir. ve inş allahımda bebeğimizi bize bağışlar :97:

arkadaslar 5sene sonra uzun bir tedavi süresi ve tüpbebek denemesi sonucu olan bebegimle hamilelik yolculugumuz dün aksam malesef sona erdi.artık eylül annesi adayı degilim :43::43::43::43:zaten bir haftadır kanamam vardı dün aksam birden cogaldı ve siddetli bir agrıyla bebegimi düşürdüm.cok kötü ve inanması zor bir durum ama nasip degilmiş.hayırlısı böylemiş demekki.sizlere tavsiyem Allahtan herseyin hayırlısını isteyin ve bebişlerinizin varlıgını biliyoken olmıycak düşüncelerle moralinizi bozmayın.varken mutlulugunu yasayın cünkü zaten kaybettikten sonra yeterince üzülüyo insan.RABBİM SİZLERİN BEBİŞLERİNİ KORUSUN İNŞ HEPİNİZ SAGSALİM KUCAKLARINIZA ALCAGINIZ GÜNÜ GÖRÜRSÜNÜZ:58::43:

canım çok üzüldüm allah sabır versin.allahım tez zamanda bir evlat nasip etsin sana.

nurr ve nehirin annesi haberlerini şimdi gördüm.inanın nutkum tutuldu.zaten dünden beri moralim çok bozuk.bulantılarımın dün tamamen yok olmasına kafayı takmış durumdayım.ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü ne desem boş biliyorum.size dua ediyorum en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir bebekle göbeklerinizi doldursun inşallah..böyle dar zamanlarda rabbmize şükür etmek çok sevapmış bol bol şükür edin ki rabbim karşılığını dönsün (biliyorum bu zamanlarda insanoğlunun aklına tek bir soru eliyor: niye ben?)

dün gece uyuyamadım dedim bebeğim eğer iyiysen rüyamda bana bir işaret ver bana kendini göster daha sonra harika bir erkek bebeğim olmuş diye gördüm babasıyla anakucağına koyup arkadaşlara gezmeye gidiyorum.konuşuyordu bile benimle, dişlerini gördm sonra yürüdğünü gördüm.rabbim gerçekte de görmeyi nsaip etsin hepimize inşallah amin

sana da günaydın gizmocum

günaydın kızlar ve minişler :3:
biz çok şükür dün dinledik kalp atışlarını fındığımızın :8:
Allahım hayırlısıyla kucağımızdada duymak nasip etsin inşallah.. geç döllenme dedi dr.umuz..6 hafta 6 günlükmüş BDT 19 Eylül oldu şimdi..

günaydın kızlar ve minişler :3:
biz çok şükür dün dinledik kalp atışlarını fındığımızın :8:
Allahım hayırlısıyla kucağımızdada duymak nasip etsin inşallah.. geç döllenme dedi dr.umuz..6 hafta 6 günlükmüş BDT 19 Eylül oldu şimdi..

çok şükür canım

salı günü ben de duysam bakalım hayırlısı.hadi gözün aydın

çok şükür canım

salı günü ben de duysam bakalım hayırlısı.hadi gözün aydın

evet sonsuz şükürler olsun..inşallah duyucaksın sende.. :13:
3 hafta sonrasına randevu verdi dr.ve bu 3 hafta önemli dedi..adet döngüsünün olduğu hafta kanama olabiliyomuş yapı gereği çok pimpirikliyim bide takarım kafama hemen..geç döllenme deyince dedim gelişmiyo niye ufak kaldı falan dr.um aranma dedi bana,olumlu düşün çağırma sakın dedi..zor kendimden biliyorum ama olumlu düşün sende..hakkımızda hayırlısı..

nurr ve nehirin annesi haberlerini şimdi gördüm.inanın nutkum tutuldu.zaten dünden beri moralim çok bozuk.bulantılarımın dün tamamen yok olmasına kafayı takmış durumdayım.ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü ne desem boş biliyorum.size dua ediyorum en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir bebekle göbeklerinizi doldursun inşallah..böyle dar zamanlarda rabbmize şükür etmek çok sevapmış bol bol şükür edin ki rabbim karşılığını dönsün (biliyorum bu zamanlarda insanoğlunun aklına tek bir soru eliyor: niye ben?)

dün gece uyuyamadım dedim bebeğim eğer iyiysen rüyamda bana bir işaret ver bana kendini göster daha sonra harika bir erkek bebeğim olmuş diye gördüm babasıyla anakucağına koyup arkadaşlara gezmeye gidiyorum.konuşuyordu bile benimle, dişlerini gördm sonra yürüdğünü gördüm.rabbim gerçekte de görmeyi nsaip etsin hepimize inşallah amin

sana da günaydın gizmocum

ne güzel bir rüya bu çok mutlu olmuşsundur :46: düşünmeden merak etmeden duramıyoruz işte sanki olacak olsa engellleyebilicez bende hep hissetmek istiyorum ama daha çook küçük nasıl hissettirsin :9:güzel düşünmeye devam:66:

ne güzel bir rüya bu çok mutlu olmuşsundur :46: düşünmeden merak etmeden duramıyoruz işte sanki olacak olsa engellleyebilicez bende hep hissetmek istiyorum ama daha çook küçük nasıl hissettirsin :9:güzel düşünmeye devam:66:

ah ahhh şu tekmeciklere de bir başlasalar ne güzel olcak

Back