2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cok kanamam oldu hastanedeyimm yatirdilar gozlem altinda tutuyorlar.bebis simdilik iyimıs.cok yordu bu bebis beni.ciksin disari bi vurcam poposuna poposuna

özlemcim canım geçmiş olsun.allahın izniyle atlatacaksın bu durumu.minoşlar şimdiden uğraştırıyorlar işte.sağlıklı olsunlar da başka birr şey istemiyoruz.dualarım seninle

gizmocum telkin edici msjların için çok tşkrler

öslemim en kısa sürede toparlanmanı diliyorum arkadaşım

ve dtekin..kaçgündür yoktun merak etmiştim.çok şaşırdım yazıdklarına ve çok üzüldüm senin adına.allah hep seni imtihanetmiş eminim başarıyla çıkmışsındır ki şimdi hamilesin.bu seferkinin sağlıklı sıhhatli olacağına kucağına alacağına gönülden inanıyorum.

bu arada sebatt dan hiç haber çıkmıyor bilgisi olan varmı

canım bende aynı senin gibi her akşam iğne oluyorum
göbeğim şimdiden morluklarla doldu
9 ay sonra ne olacak bilmiyorum
ayrıca bendede hiç belirti yok
sadece çok yemek yiyorum
kızımdada böle olmuştu budamı kız ne

senin rahatsızlığın nedir? geçmiş olsun.
ben fraksiparine 0.6 mg. vuruyorum her akşam. zor tabi, ama mecburuz napalım. benim göbekte yer kalmayınca bacaklara geçtim ama benim bacaklarım daha çok acıdı. sanırım kasa ya da sinirlere gelebiliyo o yüzden. iğneyi yaparken mümkün olduğunca 30 derecelik açıyla vurmayta çalış ve sonra kuvvetlice bastır, sakın oğuşturma daha çok morarır.

gizmocum telkin edici msjların için çok tşkrler

öslemim en kısa sürede toparlanmanı diliyorum arkadaşım

ve dtekin..kaçgündür yoktun merak etmiştim.çok şaşırdım yazıdklarına ve çok üzüldüm senin adına.allah hep seni imtihanetmiş eminim başarıyla çıkmışsındır ki şimdi hamilesin.bu seferkinin sağlıklı sıhhatli olacağına kucağına alacağına gönülden inanıyorum.

bu arada sebatt dan hiç haber çıkmıyor bilgisi olan varmı

canım teşekkür ederim güzel temennilerine. bikaçgün giremedim haklısın, hem çok kötüydüm, bu bulantı olayı beni mahvetti, o haldeyken bi de üstüne üstlük akşama kadar işyerinde çalışmak gerçekten çok zorluyo.
inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız, Mevlam bütün kötülüklerden korusun hamiş anneleri, emanetimiz ona...

eve geldim cnm yatıyorum telden giriyorum yrn tekrar kntrl var.öyle kanamam oldu ki gitti bebiş diyerek gittiimm Allaha şükür iyiymiiş

cok gecmiş olsun benimde şiddetli bir agrıyla asırı kanamam oldu eşimde evde degildi işe gitmişti o gelene kadar 10dk içinde hersey oldu bitti kaybettim bebegimi.gerci olacaga care yok ama sen sanslısın canım hastaneye gidebilmişsin hemen Rabbim senin bebişini sımsıkı tutundursun inşallah kendine cok dikkat et:nazar::nazar:

destek olan bütün arkadaslara cok tsk ediyorum güzel dilekleriniz için.YÜCE MEVLAM KARNINDA BEBİŞİNİN KALBİ PITPIT ATAN BÜTÜN ANNELERİN BEBİŞLERİNİ KORUSUN SIMSIKI SONUNA KADAR ANNELERİNE TUTUNDURSUN İNSALLAH:nazar::nazar::nazar:

slm kızlar?????????

iki haftadır giremedim siteye internetde bir sorun vardı!!!!!
baya bir kabarmış sayfamız :53: maşallah

bende gecen hafta bebişimi:emir_bebek: ilk kez gördüm ve kalp atışınıda duydum bebişkomun....

bizimkisi sadece iki hafta geriden geliyor yani yarın normal 10haftalık:49: olması gerekirken 8haftalık:49: olacak.
saglıklı olsunda :66:GERİDEN GELSİN BEBEGİM :nazar::nazar::nazar:BENİM

cok gecmiş olsun benimde şiddetli bir agrıyla asırı kanamam oldu eşimde evde degildi işe gitmişti o gelene kadar 10dk içinde hersey oldu bitti kaybettim bebegimi.gerci olacaga care yok ama sen sanslısın canım hastaneye gidebilmişsin hemen Rabbim senin bebişini sımsıkı tutundursun inşallah kendine cok dikkat et:nazar::nazar:

ya benimde eşim evde yoktu yalnızdım wc de bi kanama başladı hemen dr.umu aradım o da 2-3 saate anca gelirim hastahaneye git istersen dedi. yok dedim. 2 gün önce hastanede kötü bi tecrübe yaşayınca gitmek istemedim ben arayacağım seni dd dr.um aradı bende annemleri aradım onlarla gittik.iç kanama yok kese sağlam bebiş büyüyo ama bu kanama nereden geliyor bilmiyorum hala da azar azar k.rengi olarak devam ediyor kanamam Allahım korusun bebişimi..
yanımda olab herkese teşekkürler kızlar

ya benimde eşim evde yoktu yalnızdım wc de bi kanama başladı hemen dr.umu aradım o da 2-3 saate anca gelirim hastahaneye git istersen dedi. yok dedim. 2 gün önce hastanede kötü bi tecrübe yaşayınca gitmek istemedim ben arayacağım seni dd dr.um aradı bende annemleri aradım onlarla gittik.iç kanama yok kese sağlam bebiş büyüyo ama bu kanama nereden geliyor bilmiyorum hala da azar azar k.rengi olarak devam ediyor kanamam Allahım korusun bebişimi..
yanımda olab herkese teşekkürler kızlar

bende 5günümü hastanede gecirdim hem tüpbebek merkezindeki dr uma hemde önceki kadın dogumcuma gidiyodum.biri diyodu kesenin etrafında kanama var tedirgin edecek bi durum diye biri diyodu bişey yok normal bi durum öle 5günüm gecti 5günün sonuda hüsran oldu tabiki.inş sorunsuz bir hamilelik gecirirsin canım cok dikkat etmelisin kendine hiç bişey yapma yat dinlen bolbol:nazar::nazar:

bende 5günümü hastanede gecirdim hem tüpbebek merkezindeki dr uma hemde önceki kadın dogumcuma gidiyodum.biri diyodu kesenin etrafında kanama var tedirgin edecek bi durum diye biri diyodu bişey yok normal bi durum öle 5günüm gecti 5günün sonuda hüsran oldu tabiki.inş sorunsuz bir hamilelik gecirirsin canım cok dikkat etmelisin kendine hiç bişey yapma yat dinlen bolbol:nazar::nazar:

sürekli yatıyorumm işte üzüldüğüm o yaa..sürekli yattığım halde bunlar olunca çok üzülüyorum..
hayırlısı inşallah cannımm yapacak birşey yok bekleyip göreceğiz sabretmek zor olsa da..

sürekli yatıyorumm işte üzüldüğüm o yaa..sürekli yattığım halde bunlar olunca çok üzülüyorum..
hayırlısı inşallah cannımm yapacak birşey yok bekleyip göreceğiz sabretmek zor olsa da..

özlemcim geçmiş olsun canım, lütfen dikkat et kendine ve güzelce dinlen. şükür ki kesen tertemiz orda kanama yok..
Allah beterinden korusun.
tüm arkadaşların iyi haberlerine duacıyız.

canım sana sabırlar diliyorum, iki kez yaşadım ne söylense içindeki acının yanında hafif ve anlamsız kalır o yüzden sabır canım.
inşallah sağlıklı tutunan ve kucağına alacağın bebeği de nasip eder rabbim.

Haftanın ilk günaydını benden tüm hanımlara ve minişlerine :nazar: :emir_bebek: :nazar:
hepimiz için sorunsuz bi hafta olsun lütfen.. :116:

Back