sagol tatlım sanada güzel bı gün olur inş...Selamlar herkese..
Herkesin günü güzel geçer umarım..
Tatlı bebeklere bol bol öpücükler
günaydın ve hatta tünaydın annecikler ve bebişleri...inşallah herkes için herşey yolundadır ben 10 günlük bir rapor arasından sonra yine döndüm yarı kapalı cezaevimesizlerde durumlar nasıl bu arada face de dolaşırken aklıma geldi ordan sizleri nasıl bulabilirim???
melis damla ne yaptı ayrıntılı ultrason işini
selam hosgeldın duru we tatlı annesıııselam kızarrr duruylaaa ben geldiiiik
Ben gördüm hoşgeldin canım gel kayna sende araya
ben dün akşam farkettim çalışmazsam evde resmen fil gibi olurmuşum o evdeki 5 saatte neler yiyorum tahmin edemezsiniz. heee ben birde salatalığa taktım soyup tuzlayıp yiyorum gecede 4 tane falan..
eşimde bu oğlan sırf pipi doğmasın diyor
kızlarrr beni de eklesenize facebooka yaaa o kadar yazdım dün kimse görmedi sanırım isimlerinizi bilsem ben eklicem de bern yazıyurm siz ekleyin beni nevra özfırat akbaba
selam hosgeldın duru we tatlı annesııı
MERHABALAR kızlar ve minikler
herkes iyidir umarım...geçmişe ancak akşam bakabilirim
ben dün akşam farkettim çalışmazsam evde resmen fil gibi olurmuşum o evdeki 5 saatte neler yiyorum tahmin edemezsiniz. heee ben birde salatalığa taktım soyup tuzlayıp yiyorum gecede 4 tane falan..
MERHABALAR kızlar ve minikler
herkes iyidir umarım...geçmişe ancak akşam bakabilirim
suit oda ne beaaaa, allah sizi top etmesin..
jakuzi mi varmış oda da acaba :44:
Utku beye gitmekten vazgeçmişti ama son durumu bende bilmiyorum.
Bu arada dün işyerinde bir arkadaşımla konuşuyordum benim JFK ya gittiğimi duyunca sordu hangi doktor diye UTKU bey dedim.Onun eşi 4 yıl önce 6 aylık hamileyken vefat etti.Utku beyi duyunca yorum yaptı ama buradasöyleyemem sonuçta kimseyi karalamak bana düşmez.O koskoca doktor siz anladınız herhal
saol meryemim sende hoşgeldin canımmm
Ben daha evvel sormuştum fakat Düzgün bey fiyatları bilmiyor.Muhasebeye sormam gerek ama Düzgün bey 1.000 gibi bir rakam demişti normal doğum bense şöyle duydum.
NORMAL DOĞUM : 1200,00 TL + 200,00 TL suit oda farkı isteğe bağlı
SEZERYAN : 1800,00 TL 2000,00 TL
Tam fiyat için bu gün sorarım merak etme
Utku bey in eşimi vefat etmiş hamileyken allahım ne kadar acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?