2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

baldırlar BEYONCE olmuş. tutabilene aşkolsun :23::23::23:
iviitt ben zaten kalındımda hamilelikte popişle bacaklar incelmişti özüme döndüm önümde bir göbekleeee:31:
herpinize günaydın kızlar bu sabah tetanoz aşımızı olduk hiç hissetmedim bile ağrı,acı,sızı hiç birşey yok bide kan verdim sağlık ocağında biyokimya,hemogram ve hormonlara bakılıcak akşam üstü belli olucak aaa en önemlisi kızımın kalp atışlarını dinledim
ay ne güzel biranda bir cesaret geldii yaptırabilirim diyee geçmiş olsun buarada
iyidir canım iyidir kilo almak, hem zaten hiçbişi yemesek bile, doga kanunları geregi yag dokumuz artıyomus (dogum sonrası kıtlık olursa falan anneyi korumak icin) o yuzden istemesek de alıyoruz kiloları. ha çağla şıkel ve ebru şallı kişileri nasıl almıyo diye sorarsan onlar insan degil canım, androit onlar :)

ben o ebru ve çağla hakkında ki hislerimi yazsam topicimiz kitlenirrrrrr:19:
yaaa ama ne ara kalınlaştım onu anlamadım

bende aşırı bir sinir başladı...Patron matron dinlemiycem herkesin tozunu alasım var.Nolacak böyle ya inanılmaz agresifimmmmmmmmmmmm...Hiç işe gelmek istemiyorum artık stresten :47:

ah sen mi ben mi...dellendim vallah.Hamileyim diye 2 senedir zam vermiyorlar,terfi yok.Simdi aciklandi 0 zam aldim,terfide yok tabii.benle ayni isi yapanlar ,bekar olanlar boy boy uzadi.Hic dayanamiyorum bu haksizliga..ama yinede sukur ediyorum.Ben insanim!!!
Birde beni erken izne cikartma sorunlari var sankii,biranonce gidiyimde galiba,erken donup beni gondermeyi hedefliyorlar,
ama yine cok sukur,allah bebegimi saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin ,basak bir sey istemiyorum,Yiyecek ekmek varsa yeriz yoksa zaten ....

yok izmitte çalışıyorum buralı değilim yoksa.akademide 77 muayene ücreti çok pahalı ve muayene 10 dk sürmüyo çok hızlı sanki atlı koşturuyo arkamızdan.bakayım memnun kalırsam konağa devam ederim senin plesanta yukarı çıktımı benimde aynı sorun var ve bebeğin beyninde kist varmış ileriki haftalarda kayboluyo dedi dr ama hep içimde bi sıkıntı yaratıyo ya ister istemez

cns23 benim plesanta ile ilgili sorunum yok canım, bebeğin kistide ileriki dönemlerde kaybolduğunu bende duymuştum, için rahat olsun, senin gibi birçok anne var ama sonunda bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız merak etme.

senden ricam konağa gittiğinde normal ve sezeryan doğum ücretlerini alabilirmisin.

ah sen mi ben mi...dellendim vallah.Hamileyim diye 2 senedir zam vermiyorlar,terfi yok.Simdi aciklandi 0 zam aldim,terfide yok tabii.benle ayni isi yapanlar ,bekar olanlar boy boy uzadi.Hic dayanamiyorum bu haksizliga..ama yinede sukur ediyorum.Ben insanim!!!
Birde beni erken izne cikartma sorunlari var sankii,biranonce gidiyimde galiba,erken donup beni gondermeyi hedefliyorlar,
ama yine cok sukur,allah bebegimi saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin ,basak bir sey istemiyorum,Yiyecek ekmek varsa yeriz yoksa zaten ....

canım sen nerede ne iş yapıyorsun,
sizin zamlar ve terfi nisanda mı açıklanıyor, bizde aralıkta biter hepsi.

hahaaaa hemen ikinci sınıf olduk değil mi hamileyiz diyeee...Zaten işverenlerin kabusu hamile kadın...Çok ah ediyorum bizi anlamayanlara:59:

gülaaayy konak hastanesinde doğum ücretleri nedir? aradım telefonda bilgi vermiyorlar.
geçmiş olsun canım, buda geçti şükür değil mi?

canım ben hasta yatış bölümüne bizzat sordum
NORMAL DOĞUM, 1 gece yatış, refakatçi dahil ve 17 Adet fotoğraf albümü(bebek babası ve senin doğumdan sonraki haliniz)
750,00 TL
SEZERYAN DOĞUM, 2 gece yatış, refakatçi dahil ve 17 Adet fotoğraf albümü(bebek babası ve senin doğumdan sonraki haliniz)
950,00 TL

yok izmitte çalışıyorum buralı değilim yoksa.akademide 77 muayene ücreti çok pahalı ve muayene 10 dk sürmüyo çok hızlı sanki atlı koşturuyo arkamızdan.bakayım memnun kalırsam konağa devam ederim senin plesanta yukarı çıktımı benimde aynı sorun var ve bebeğin beyninde kist varmış ileriki haftalarda kayboluyo dedi dr ama hep içimde bi sıkıntı yaratıyo ya ister istemez

14 Mayısta randevum var umarım çıkmıştır, ilk başlarda çok korkup ağladım ama şimdi düşünmüyorum, allahtan hayırlısı bakalım ne olacak.
sende üzme kendini olur mu herşeyde bi hayır vardır. bekliyeceğiz , bu arada kendimizide bebeğide üzmenin bi anlamı yok.. :34:
bence konak iyi bi hastahane güzel ilgileniyorlar ama çok yoğun bi hastahane o biraz sinir bozuyo bazen.. :27:

hayırlı sabahlar kızlarrr bu sabah oglusumle keyıf yaptık bırazz az once kalktık:16::16:nasılsınz keyıfler nasıll....yıne kapalı bı hawa yaa bı yaz gelemdı:97:

kızlar biz kızımla bıcıbıcımızı yapalım hazırlanalımmm sonrada güne gidelimm yiyelim içelimmm haydaaa:64::64: öperim hepiniziii:54:

NORMAL DOĞUM, 1 gece yatış, refakatçi dahil ve 17 Adet fotoğraf albümü(bebek babası ve senin doğumdan sonraki haliniz)
750,00 TL
SEZERYAN DOĞUM, 2 gece yatış, refakatçi dahil ve 17 Adet fotoğraf albümü(bebek babası ve senin doğumdan sonraki haliniz)
950,00 TL

gülayyyy
sen ciddimisin bebek albümü ve araba konusunda, şaka mı bu..:26::44:

750,00 TL
950,00 TL

gülayyyy

CANIM BEBEK BABASI DEMİŞ ARABASI DEĞİL :9:

750,00 TL
950,00 TL

:53: birde fotomu çekiyorlar neresi burası fiyatlarıda iyi vallahi

750,00 TL
950,00 TL

gülayyyy

yok canım ciddiyim fiyatlar bunlar 10 gün önce filan sordum.. araba konusu derken neyi kastettin anlamadım :53:

canım sen nerede ne iş yapıyorsun,
sizin zamlar ve terfi nisanda mı açıklanıyor, bizde aralıkta biter hepsi.
sekerim ben tekstil firmasinda calisiyorum.Fabrika degil,uluslararasi bir firma.Bizde zamlar ocak ve nisan da,terfilerle ve sene 1 mayista buyuk ikramiye-kar payi verilir.Bazi durumlarda temmuzda da terfi alanlar oluyor.Ama zam olayi gecen sene malum kriz nedeniyle alamadim,ondan once hamileyim diye beklettiler.Cok dertliyim iki gundur,hirsimdan olucem.Allahtan siz varsiniz.:kkk:

sekerim ben tekstil firmasinda calisiyorum.Fabrika degil,uluslararasi bir firma.Bizde zamlar ocak ve nisan da,terfilerle ve sene 1 mayista buyuk ikramiye-kar payi verilir.Bazi durumlarda temmuzda da terfi alanlar oluyor.Ama zam olayi gecen sene malum kriz nedeniyle alamadim,ondan once hamileyim diye beklettiler.Cok dertliyim iki gundur,hirsimdan olucem.Allahtan siz varsiniz.:kkk:

allah sağlık versin canım sıkma canını, işveren ne diyorsa o oluyor zaman zaman yapacak birşey yok, özel sektör ne olacak işine geliyorsa diyorlar.

Back