- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
kızlarr
elmakurdundan haber alan var mı ?
dün dr a gidecektiii
Canım ben bu gün gidicem doktora 17.30 da randevum merak etme habersiz bırakmam sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr
elmakurdundan haber alan var mı ?
dün dr a gidecektiii
bende aşırı bir sinir başladı...Patron matron dinlemiycem herkesin tozunu alasım var.Nolacak böyle ya inanılmaz agresifimmmmmmmmmmmm...Hiç işe gelmek istemiyorum artık stresten
bende aşırı bir sinir başladı...Patron matron dinlemiycem herkesin tozunu alasım var.Nolacak böyle ya inanılmaz agresifimmmmmmmmmmmm...Hiç işe gelmek istemiyorum artık stresten
miğde yanması kimlerde başladı?
benim gece uyku arasında bile yanıyo..
2 gün önce gece bi uyandım adamın üstüne kusucam nerdeyse , kalktım 2 tane yastık koydum kafamın altına biraz iyi geldi..
şimdi para verdim burdan birine renne tablet aldırmaya gönderdim..
Dinazor yağlı geldi sanırım CAYIR CAYIR yanıyorum..
Bu arada hepinize günaydın diyeyim kızlar
miğde yanması kimlerde başladı?
benim gece uyku arasında bile yanıyo..
2 gün önce gece bi uyandım adamın üstüne kusucam nerdeyse , kalktım 2 tane yastık koydum kafamın altına biraz iyi geldi..
şimdi para verdim burdan birine renne tablet aldırmaya gönderdim..
Dinazor yağlı geldi sanırım CAYIR CAYIR yanıyorum..
Canım ben bu gün gidicem doktora 17.30 da randevum merak etme habersiz bırakmam sizi
ayyyy
e ben dün sandımdı elmam :)
hafıza yerlerde :)
panik oldum seni de göremeyince :)
aynı sinir bende de var cnm hamilelikten sanırım eskiden bu kadar çabuk parlamazdım şimdi hemen cvp veriyorum kavgacı oldum iyice
kızlar forumun cahili gibiyim kusura bakmayın.Şu tickerlardan yapmak istiorm.Tickerfactory ye girip seçtikten sonra napmam gerekiyo ? müsait olan biri anlatabilir mi lütfenn ?