2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar esra erolun elbısesını gordunuzmu o elbıseye as erdım ama asla yasadıgım yerde bulamıycamı bılıyorum. Aglayabılırım zaten o moddaydım bahane buldum.
O elbıseyı ıstıyoruuuummmm :84::84::84::84::84:

Boynundakı ıncıden var bende de fusya bır kurdelası var kenarında, fusya ayakkabılarım ve minik bır fusya cantam var. Yazın esımın akrabasının sunnet dugunu var o elbıseyı bulmak almak gıymek ıstıyoruuummmm :84::84::84::84::84:

Ay bana çok kısa geldiii, krem rengi elbiseden bahsediyosun de mi, hele ben giysem popomun altında biter bu elbise, daha dogrusu bluz olur bana bu ama güzelmiş belki de bulursun.

ara tv yi sor nerden almış belki nette satışı olan bi markadır????

hemen interneti açtım ama bi ayağa kalksa daha iyi göreceğim

hemen en yakinindaki terziye git ve programi acarak goster terziye modeli:)) bende baktim simdi guzel gercekten ve dikilebilir bi model:))

Ay bana çok kısa geldiii, krem rengi elbiseden bahsediyosun de mi, hele ben giysem popomun altında biter bu elbise, daha dogrusu bluz olur bana bu ama güzelmiş belki de bulursun.

benimde kocisko izin vermez walla kisa biraz ayrica bu kadin eskiden daha kapali giyiniyordu, hamile oldugundan beri cicek gibi acilip saciliyor sahsen benim bacaklar oyle olsa hayatta kisa giymemm

Elbısenın fotosunu cektım. Anneme gosterıcem belkı dıkebılır. sonrada kolaylıkla daraltılabıleck bır model.

Koca gobusumu ekledım kızlar

Son düzenleme:

bende dün giydigi kıyafete bayılmıştım

simdi baktim gobusune masallah senin bebisin cinsiyeti belli mi canim?

Canıkom ılk gıttıgım doktorum %100 erkek demıstı 11. haftadan berı erkege odaklandık. Ama sımdı gıttgım doktorum kızada benzıyor dedı kafamız karısık yanı. cuma gunu detaylıya gırıcem kesın sonucu alırız artık ozaman ama bence erkek galıba sanırım olabılır yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…