2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

perşembe kontrolüm var sorarım tabi ki sana da haber veririm.

emla diye bir krem var bilir misin, epilasyonda ağda da kullanılıyor ama anestezi kremi aslında
bazı arkadaşlarım kullanmaya devam ediyor ama benimki hiç gerek yok buz koy o dondursun sonra işlemini yap sonuçta kana karışıyor ne gerek var dedi hiç kullanmadım.

bence de gerek yok gereksiz yere emla memla, bbu benim dedigim dogal yaglar ya o yuzden kana karissa da onemli degil.

Ya kızlar

demin mutfakta rafa uzandım bardak almak için alamadım da ama şimdi sanki kasığım ağrıyor

psıkolojiktir dimi ya kafam takıldı

önemli bişi degildir canım yaa, uzanınca bağların da zorlanmistir ondandır. hangi tarafın agriyosa o tarafa uzan azcık geçer hemencecik.

Ya kızlar

demin mutfakta rafa uzandım bardak almak için alamadım da ama şimdi sanki kasığım ağrıyor

Kesinlikle değillllll
banada çok oluyor ne zaman uzansam ters bi harekete kalkışsam feci ağrıyor sanırım rahim kasılıyor yapmamak lazım yaaaaaa:nazar:

Ya kızlar

gecmis olsun canim, dikkat et cok yukariya uzanma artik.. doktorum bana bu hafta agir ve dikkatli hareket et dedi, benimde oyle ani hareketlerde sanciyor karnim.. dinlen bol bol:40:

yalan hepsi yalan banada dedi yaptır die afp üksek çıktı dedi deliye döndüm şükürki yok bişi

çok pahalı bir hastane ben medicalederken bu hepten pahalı canım ben afp yüksek amiyosentez diyince hemen dr gittim ve hiç bişi yokm para tuzağı dedi ve 200 deolsa dr da devamn edcivem 6 yıllık dr ne diye değiştisem bende

boşu boşuna insanların morallerini bozuyolar malesef :-((( ben de para için değil de gerçekten sözüne güvenebileceğim tecrübeli biri olsun istiyorum. nisada asiye hanımı tavsiye ettiler. bir de ethicaya bakayım ikisinden birini seçeceğim artık, karşıya taşınma ihtimalim var o zaman da medipol ve çamlıca erdem iyi diyolar. bir de burdaki arkadaşlardan göztepe hastanesine gidenler varmış üçünden birini seçeceğim.

Ya kızlar

dikkatli ol canım
elini kasığına koy gevşemeye çalış ve göğüs nefesi alma batın nefesi almaya çalış ki rahim kasların gevşesin.

sen uzanmışsın da canın yanmış ben geçen gün çok güldüm ve kasığıma bir acı saplandı, eşim hala güldürmeye devam ediyor abartıyorum zanetti ama ben gözyaşlarına boğuldum acıdan
ve 3 gündür orda batar kaldı bir gece de uykumdan uyandım
dr rahim bağları gerilmekten ağrıyor diyor ama çok can yakıyor

kızlar az önce bahçeye çıktım hava çok güzel yaaa bu havada iştemi olunur evedeki hamişler ben sizin yerinizde olsam gezerdim:59:

bana doktorum bi ürün tavsiye etti, sne de araştır bakalım. perineye masaj yapıyosun bu yağ ile, yırtılmaları engelliyo, oranın elastiikiyeti arttırdıgı icin epizyotomiye de gerek kalmıyomus. 6 aydır denetiyorum normal dogum isteyen hastalarıma dedi.

Aisha Istanbul

kendi doktoruna da danış istersen. ben bilemedim kullansam mı kullanmasam mı diye. yurtdışında da buna benzer ürünler varmış ama onlara 32 haftadan sonra kullanın diyo, erken dogum tehlikesi yaratmasın diye. ama Aisha ürününde 5 aydan itibaren kullanın yazıyo.

ay gerçekten etkiliyse süper olur

kızlar az önce bahçeye çıktım hava çok güzel yaaa bu havada iştemi olunur evedeki hamişler ben sizin yerinizde olsam gezerdim:59:

ben de çalışmayan hamiş olmak istiyorum yaaaaaaa, izne çıkalım artık yeteeeeer.

ay gerçekten etkiliyse süper olur

google'da perineal massage diye arat istersen bi. türkçe kaynak olarak çok yok ama ingilizce olarak baya var. öyle yumuşak bi masaj degil, baya baya o bölgeyi açmaya yarayan zorlayıcı bi masaj gibi geldi bana.

Son düzenleme:

bencede bencede çıkın gezin biz bir çıkabilsek:62:
bu arada bugün hamile olduğumu anlayıp otobüste yer verdiler çookkk mutlu oldum :64::64:

bencede bencede çıkın gezin biz bir çıkabilsek:62:
bu arada bugün hamile olduğumu anlayıp otobüste yer verdiler çookkk mutlu oldum :64::64:

ben 2 bucuk aylikken bile herkes anliyordu hamile oldugumu:9: karnim cok cabuk buyudu, sanirim tosun dogurucam:1::1::1:

Ya kızlar

Canım muhtemelen pisikolojiktir fakat çok dikkat et özellikle 5-6 ayda anne ile bebeği bağlayan kordon kopması yaşanıyormuş.Öyle duydum biraz dikkat bu konuda bende çok sorumsuz davranıyordum şimdi dikkat ediyorum

ben de çalışmayan hamiş olmak istiyorum yaaaaaaa, izne çıkalım artık yeteeeeer.

google'da perineal massage diye arat istersen bi. türkçe kaynak olarak çok yok ama ingilizce olarak baya var. öyle yumuşak bi masaj degil, baya baya o bölgeyi açmaya yarayan zorlayıcı bi masaj gibi geldi bana.

daha çok var yaaaa en erken 32 de ama 36 kadar çaılışacaksanız yani ondan sonra evde olamnın pek anlamı yok hazırlık ve hop doğumdasın :emir_bebek::emir_bebek:

Back