2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya ofiste mutfakta dolaba uzundan bardak alamak için bayağı bir uzandım hemde, sonra kalıma geldi doğruldum şimdide kasıklarım ağrıyor aslınd ahep ağrıyordu ama sanki başka türlü ayy kafayı yiyecem

Heh canım sendedemi başladı paronayalar.bak geçen hafta bende canım üstüne uzandım ve çok korktum.aynı kasık ağrısı falan.sonra dr yi aradım eşime söylemeden.korkma uzan dinlen dedi.bir iki saate geçti.bence sende doktorunu ara için rahat etmezse.ama olumsuz şeyler düşünüp kendine zarar verme canım.geçmiş olsun.bizi haberdar et durumdan ok:34:

ya ofiste mutfakta dolaba uzundan bardak alamak için bayağı bir uzandım hemde, sonra kalıma geldi doğruldum şimdide kasıklarım ağrıyor aslınd ahep ağrıyordu ama sanki başka türlü ayy kafayı yiyecem

canım okudum gecmıs te de buldum yazını.
bende yapıyorum canım o ısı hemde oyle boyle bı uzanmak degıl bayaaa zorluyorum kendımı parmagımın ucuyla ulasmaya calısıyorum. Aynen dedıgın gıbı kasıgımda sızlama gıbı kasılma gıbı bısey oluyor bırsure gecmıyor ama sonra kayboluyor. dıkkat etmemız lazım aslında ama ıste arada oluyor boyle seyler

bu haftalarda kasık ağrısı başlarmış yanlardaki bağlar kaslar kuvvetlenirmiş, hiçç korkma ay, bi dahada yapma o hareketi, artık çok esnek vucutlarımız yok...
hele ben nasıl hamlaşmışım anlatamam size...:nazar:

bu haftalarda kasık ağrısı başlarmış yanlardaki bağlar kaslar kuvvetlenirmiş, hiçç korkma ay, bi dahada yapma o hareketi, artık çok esnek vucutlarımız yok...
hele ben nasıl hamlaşmışım anlatamam size...:nazar:

bende sabah aynı dertten bahsettim beni rahatlattınız kızlar.kanama gibi birşey olmadığı sürece... bu haftalarda kasık ağrısı olabilirmiş...
böyle bir durumda kendini sıcak tutup dinlenicekmişsin benim doktorum öyle dedi...
çay iç veya sıcak çorba iç dinlen dedi bana..

ben de seni hepinizi özledim...aklım burda ama işlerim yoğun melis...akşamda kuzene gittim giremedim...olsun atkı da örsen olur benim annem normalde örüyor neler örmüş gördüm...sadece benden bir şey olsun dedim o yüzden başladım...yoksam akşamdan akşama ne kadar örücem...4 ayda bitiririm herhal...:1::1:
damlacım ne kadar mutludur...
yarın olsa melisim ya minik oğlumu görsem...
sabah yukarlardaydı benim oğlum o kadar sevindim ki...aallahım kucağımda görebilecekmiyim acaba..
görces tabiii yaaa olumsuz düşünmek yookkkkk gelcekk evrakcan da diğerlerideee
Milis oku da bak..

Huzurlu hamilelik zeki bebek
İngiliz bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre, hamilelikte stres, doğacak bebeğin zekasını olumsuz etkiliyor.

Londra’daki Imperial College uzmanlarınca yapılan ve sonuçları Clinical Endocrinology dergisinde yayımlanan araştırma, hamilenin yaşadığı stresin, gebeliğin 17. haftasından itibaren bebeği olumsuz etkilediğini gösterdi.

Yapılan deneylerde, hamilelikte yoğun stres yaşayan kadınların çocuklarının IQ’sunun, ortalamanın yüzde 10 altında kaldığı gözlendi.
Anne karnında strese maruz kalan çocuklarda ayrıca davranış bozuklukları tespit edildi.

Bilim adamları, annenin yaşadığı stresin hangi mekanizma ile çocuğun zeka ve davranış gelişimini etkilediğini ise henüz tespit edemedi.

ama ama ama ben esasında çok eğlenceli bir hamilelik geçiriorum oturduğum yerden kendi başıma eğleniorum ama dr olayı açıldımı yada beslenme başlıorum ağlamaya ufff bu huyuda eğitemiorum esra yaaa illa stres oluorum işte keşke hiç dr a gitmeden doğurabilsek
hu huuuuuuuuu kızlarrrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmmmm :74:

bu seslenişle kendimi uçurtmayı vurmasınlar filmindeki minik barış gibi hissettim :))
bebeğeemmmm yuuppiirikuuuuu demek istiorummm ne özlemişim puikonun fotosunu yaa foruma ayrı bi yakışıorr o foto:6::6:
ayyyy aceleniz ne yahuuuu :10: pek cadı gördüm kendimi ama kaynana moduna bu kadar erken mi girecektik :1:
bulalım bakalım belki fikrim değişir :9:
annaaaammm hiç beklemezdim senden bu moda girmenii dikkatimi çektide bu izmirli annelerde var bu damar bak cess hiç lafını bile etmedi gelinin pembedana direk ben vermem oğlumu dedi şimdide sennn oy oy oyyyy diorummmm
Ebrum gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş :))) Hoşgeldin canım yahu.. Çooooooooook özledim..
Eşin nasıl oldu?

Melissss dedinmi Yasin'e söylediğimi :)) Yaptımı :)))))

Selamlar herkese kocaman kocaman öpücükler bebişlere..
söledim herkes benim ne halde olduğumu anlıor yaa dior ahaha
benim de öncelikli hedefim normal doğum, allahtan dr'um da hemen sezeryana kaçan dr'lardan değil.
biliyorsun geçen sene talihsizlik yaşamış 7 aylık bir doğum yapmıştım onda bile çok zorladı beni sezeryana almayalım ki bir sonraki doğumda sorun yaşama dedi ve normal doğum yaptım.
o sancıyı çekerken zaten bir an önce doğmasını istiyorsun, bıçak altına yatmaya gerek yok.

peşinen sezeryan isteyen arkadaşlarımız var onlara saygı duyuyorum ama peşin hükümlü olmamak lazım dr gerekli görüyorsa o yol seçilmeli
gülşen bana peşinen sezeryan dediiii obarreeyyyyyy normalde ki kan kaybını tolore edemebilirlermiş hazırlıksız olacağı için ama planlı sezeryanda ön hazırlık olurmuşş ama 37. haftada 2.5 kilo ve süper açılma olur o beni aşar tabiki normal olur dedi ama sana normal muamelesi yapamayız dedi
boşversene canım, senin sahsina yapilmis bir durum olmadigi surece sindirecek bir durum da yoktur bence. Seninki müdür olarak bunu yapiyor, bizim burda da bi sekreter var patrondan daha müdür falan öle çekilmez bişi, ayaklı menopoz teyze diyom ben ona.
ahaha sizin menopozlu teyze beni öldürcek sakın şikayet falan etme cess valla ayağını kaydırrı senin sen doğum iznindeyken:1:
yok canım ya olur mu yasak masak, Entubenin sordugu gibi geçen gün ben de sordum, sonra çok pişman oldum daha mutfagina bile giremeyenler var ya ondan. yasak diye bişi yok bizim topike , özgür topik.
ben artık mutfağa giriorum ama yinede hala yemekteyiz vs gibi progrmlara bakamıorum birde et adı geçirmeseniz birde 1 hafta daha bekleyelim bi yemek pişireyim bugün pişircektim çok öğürdüm beceremdim amapişircem azimliyim buara
Kızlar esra erolun elbısesını gordunuzmu o elbıseye as erdım ama asla yasadıgım yerde bulamıycamı bılıyorum. Aglayabılırım zaten o moddaydım bahane buldum.
O elbıseyı ıstıyoruuuummmm :84::84::84::84::84:

Boynundakı ıncıden var bende de fusya bır kurdelası var kenarında, fusya ayakkabılarım ve minik bır fusya cantam var. Yazın esımın akrabasının sunnet dugunu var o elbıseyı bulmak almak gıymek ıstıyoruuummmm :84::84::84::84::84:

hemen mail at acındır kendini sevkan alamıorum hamileyim oturduğum yer bölee yalvarırım aşerdim diye belki tutar yollarlarr

günaydın arkadaşlarr. güzel sağlıklı bir gün geçirmek dileğiyle tooppp yekünnn:21: yaw benim göbüş aldı başını gidiyo. wc den çıkarken tuvalet kağıdı kullanmakta bile zorlanır oldum. ay bi türlü el atamıyorum el atsam tutturamıyorum :40::40:
aaa benim göbecik neden küçücük,bazı kıyafetlerle hamileliğim bilem belli olmuyor...:43:

pazar günü kardeşimin evine çeyiz sermeye gittik..bende hiç kendime dikkat etmedim bütün mutfak dolaplarını ben sildim.12 saat ayakta kaldım yemekler hariç.o heyecanla...
sonra saat 10 da işimiz bitti döndük... ama ne dönmek daha merdivenleri inerken alttan batma oldu.bir kaç kere.eve gidip dinlendim öğlene kadar yattım.ama kalkınca yine bir kaç işim için dışarı çıktım... ve o batmalar yine oldu...
bende doktorumu aradım eğer kanama yoksa endişelenmemi sıcak bişiler yeyip veya içip dinlenmemi söyledi....
bende yine işe geldim napıyım...
allahtan işim oturarak bilgisayar başında..
ben bu durum olmadan önce pıt pıt arada bişiler hissediyordum....
pazar gününden beri hiç bişi hissedemiyorum....
çok endişeliyim...
kızlar...
senin haftalarında ben herzaman hisssedemiyordum hareketleri,seninde normaldir,2 haftaya iyce hissediyosun,batmalar ise iş yapınca bendede oluyo,hatta şiddetli sağ kasık ağrım oluyo,ölecem sanıyorum...

mrb kızlar ya benim 2 gündür gece uyurken bacağıma kramp giriyo ölüyorum zannediyorum uyanıyom 5 dk kasılıyo sonra geçiyo niye oluyo acaba.pantolonlarım dar diyemi acaba kan olaşımı engelleniyo diye düşündüm o yüzden hafta sonu hamile pantolonu almam gerekiyo

kalsiyummu,magnezyummu bişeyin eksikliği yapıyodu o kasılmaları,doktoruna söyle canım ilaç veriyo,iyi geliyo...

arkadaşlar yokmu benim soruma cevabı olan.. kemik yapısından cinsiyet tahmini doğru sonuç verirmi ki???
her zaman tutmuyo,sen az daha bekle canım,tahminleere çok inanma,baksana doktor kesin gördüm deyince bile cinsiyeti değişebiliyor,arkadaşların başına geldi...

Kızlar bir şey soracağım.
Şimdi bizim artık şeker yüklemesi zamanımız geldi ya,
ilk olarak 50'lik yükleme yapılıyor.
Pekii bunun alt ve üst limitleri nedir acaba?
şeker yükleme 24.haftada yapılmıyomu canım yaa,daha erken değilmi,ben daha ayrıntılıya bilem girmedim...

JAPAN STYLE FIRFIRLI BEYAZ DANTEL ELBİSE GittiGidiyor.com'da #35912537

Kızlar cok sevmıstım ya esra erolun elbısesını... yukarıdakı adreste buldugum elbıseyıde cok sevdım. bunu mu dıktıreyım esra erolun kını mı
en alttakı beyaz dantel elbise

ben ikisinide beğendim gg deki briaz daha zor esranınki daha kolay gözüktü gözüme ama yaz için uzun kollur deilde fakir kolu yani esranınkini tercih et derim birde esranınki göbeği serbest bırakıor gg deki bele oturuor bununda düşün

bebeğeemmmm yuuppiirikuuuuu demek istiorummm ne özlemişim puikonun fotosunu yaa foruma ayrı bi yakışıorr o foto:6::6:

annaaaammm hiç beklemezdim senden bu moda girmenii dikkatimi çektide bu izmirli annelerde var bu damar bak cess hiç lafını bile etmedi gelinin pembedana direk ben vermem oğlumu dedi şimdide sennn oy oy oyyyy diorummmm

gülşen bana peşinen sezeryan dediiii obarreeyyyyyy normalde ki kan kaybını tolore edemebilirlermiş hazırlıksız olacağı için ama planlı sezeryanda ön hazırlık olurmuşş ama 37. haftada 2.5 kilo ve süper açılma olur o beni aşar tabiki normal olur dedi ama sana normal muamelesi yapamayız dedi

birtanem sabah beri seninle görüşüyoruz ama buranın tadı da ayrı ben de burda olmayı ve sizleri çok özlemişim
yeniden sahalara döndüm anlayacağın :))

ayy bilemiyorum kandan mı topraktan mı çok erken başlamışsınız gelin alıp damat vermeye

Kızlar bugun esım nobetcı nasılsa gelmıycek dıye ev ısı yapmadım yemek yapmadım ama artık kalkayım yahuuuu. opuyorum hepınızııı. Kendınıze dıkkat edınnn byyssss

herkese merhaba ,
ben de topiği bir süredir takip ediyorum daha önce hiç yazmamıştım ama. kısmet bugüneymiş...
öncelikle herkesiin sağlıcakla bebeğine kavuşmasını diliyim hepimizin en çok ihtiyacı olan şey bu sanırım. kısmet olursa ben de ağustos sonu eylül başında bir oğlan annesi olacağım.
melisin yemek konusundaki sıkıntısını görünce dayanamadım yazmak istedim. ben de 3 ay mutfağın önünden bile geçememiştim. akşam eşim glene kadar çubuk kraker ile yaşadım hiç birşey yiyemiyordum.o gelince de hep dışardan yemek söyledik çooook uzun süre. neyse ki sonradan öyle bir düzelldim ki şu an itibari ile 10 kilo almış bulunmaktayım :(((((
benim canım ilk bakla yemeği çekmişti ben de burnum kapalı tüm mutfağı temizledikten sonra zeytinyağlı bakla yapmıştım (kızlar nolur canınız çekmesin) ve ömrümde yediğim en lezzetli yemek gibi gelmişti bana normalde pek yemememe rağmen . aartık mutfağa girmeyi başarabiliyorsan ki bu bile çok önemli bi adım bir süre soğan sarımsak vb kokacak şeyleri koymadan pişirmeyi dene bence. hem koku çıkmıyor hem de ev yemeği yemiş oluyorsun.
herkese sevgiler...

Melis manyaksın yaaa :1: eşim napar benı yahuuu
ay napimm çok beğenmiştinnnn:1:
birtanem sabah beri seninle görüşüyoruz ama buranın tadı da ayrı ben de burda olmayı ve sizleri çok özlemişim
yeniden sahalara döndüm anlayacağın :))

ayy bilemiyorum kandan mı topraktan mı çok erken başlamışsınız gelin alıp damat vermeye
eee alcaz vercez tani çocukların geleceğini düşünmek lazım olur olmaz kimselerle evlenmesinler :9:
herkese merhaba ,
ben de topiği bir süredir takip ediyorum daha önce hiç yazmamıştım ama. kısmet bugüneymiş...
öncelikle herkesiin sağlıcakla bebeğine kavuşmasını diliyim hepimizin en çok ihtiyacı olan şey bu sanırım. kısmet olursa ben de ağustos sonu eylül başında bir oğlan annesi olacağım.
melisin yemek konusundaki sıkıntısını görünce dayanamadım yazmak istedim. ben de 3 ay mutfağın önünden bile geçememiştim. akşam eşim glene kadar çubuk kraker ile yaşadım hiç birşey yiyemiyordum.o gelince de hep dışardan yemek söyledik çooook uzun süre. neyse ki sonradan öyle bir düzelldim ki şu an itibari ile 10 kilo almış bulunmaktayım :(((((
benim canım ilk bakla yemeği çekmişti ben de burnum kapalı tüm mutfağı temizledikten sonra zeytinyağlı bakla yapmıştım (kızlar nolur canınız çekmesin) ve ömrümde yediğim en lezzetli yemek gibi gelmişti bana normalde pek yemememe rağmen . aartık mutfağa girmeyi başarabiliyorsan ki bu bile çok önemli bi adım bir süre soğan sarımsak vb kokacak şeyleri koymadan pişirmeyi dene bence. hem koku çıkmıyor hem de ev yemeği yemiş oluyorsun.
herkese sevgiler...

çok tşk ederim bnm için yazdığından dolayı aramızada hoşgeldin beni soğan sarımsak deilde et türü şeyler fena yapıor sabah bri cesaret yemek yapim dedim ama buzluktan o şeyi çıakrtınca hayatım kaydıı mahvoldumm düşün buarada kızınmı olcak oğlunmu

Back