- 15 Şubat 2011
- 368
- 26
- 118
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...-anneleri-gobek-show-basliyooorrrrrr-120.html
göbüş eklem bende görünmeye başladı oğluşum bugün pek bi mutluum![]()
Masallah ogluna kocaman olmus
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...-anneleri-gobek-show-basliyooorrrrrr-120.html
göbüş eklem bende görünmeye başladı oğluşum bugün pek bi mutluum![]()
aaa yasak mıydı![]()
Masallah ogluna kocaman olmusFazla kilo almamissin sanirim, ben 7 kilo aldim ne yazik ki
![]()
Kızlar esra erolun elbısesını gordunuzmu o elbıseye as erdım ama asla yasadıgım yerde bulamıycamı bılıyorum. Aglayabılırım zaten o moddaydım bahane buldum.
O elbıseyı ıstıyoruuuummmm :84::84::84::84::84:
Boynundakı ıncıden var bende de fusya bır kurdelası var kenarında, fusya ayakkabılarım ve minik bır fusya cantam var. Yazın esımın akrabasının sunnet dugunu var o elbıseyı bulmak almak gıymek ıstıyoruuummmm :84::84::84::84::84:
Kızlar esra erolun elbısesını gordunuzmu o elbıseye as erdım ama asla yasadıgım yerde bulamıycamı bılıyorum. Aglayabılırım zaten o moddaydım bahane buldum.
Boynundakı ıncıden var bende de fusya bır kurdelası var kenarında, fusya ayakkabılarım ve minik bır fusya cantam var. Yazın esımın akrabasının sunnet dugunu var o elbıseyı bulmak almak gıymek ıstıyoruuummmm :84::84::84::84::84:
Ay bana çok kısa geldiii, krem rengi elbiseden bahsediyosun de mi, hele ben giysem popomun altında biter bu elbise, daha dogrusu bluz olur bana buama güzelmiş belki de bulursun.
Elbısenın fotosunu cektım. Anneme gosterıcem belkı dıkebılır. sonrada kolaylıkla daraltılabıleck bır model.
Koca gobusumu ekledım kızlar
ya işte elbiseyi göremeyenler var yaaaa bende şimdi çatlıycam nasıl elbise :84::84::84::84:banada gösterin evdekilerrrrrrr
du canım ayaga kalksın da cekıp gondereyım
Elbısenın fotosunu cektım. Anneme gosterıcem belkı dıkebılır. sonrada kolaylıkla daraltılabıleck bır model.
Koca gobusumu ekledım kızlar
Eki Görüntüle 184889 Eki Görüntüle 184890 Eki Görüntüle 184891
kizlar iste benim göbüspek iyi cekemedim ama kusura bakmayin:) ayrica tisortun uzerindeki yaziya dikkat, Kizmi, Oglanmi? yaziyor
![]()
simdi baktim gobusune masallahsenin bebisin cinsiyeti belli mi canim?
Eki Görüntüle 184962
Canım cok net cıkmadı ama zaten oyle coookkta abartılı bır elbıse degıl. ama tabıkı arkadasların dedıgı gıbı bıraz kısa bu elbıse