daha çok var yaaaa en erken 32 de ama 36 kadar çaılışacaksanız yani ondan sonra evde olamnın pek anlamı yok hazırlık ve hop doğumdasın
kizlarrrr,,,,
hani ben muduru sikayet etmistim yaaa,,sikayet ettigim departmanin muduru benim mudurun odasina geldi,ne yapicamm yaa..vallahi s.ctimmm simdi
kizlarrrr,,,,
hani ben muduru sikayet etmistim yaaa,,sikayet ettigim departmanin muduru benim mudurun odasina geldi,ne yapicamm yaa..vallahi s.ctimmm simdi
ay çok moral verdin vallahi cınım sağoooool, ben 3 hafta kala çıkıcam izne, daha çoooooooooooooooooooooooook var.
kizlarrrr,,,,
Eki Görüntüle 184889 Eki Görüntüle 184890 Eki Görüntüle 184891
kizlar iste benim göbüspek iyi cekemedim ama kusura bakmayin:) ayrica tisortun uzerindeki yaziya dikkat, Kizmi, Oglanmi? yaziyor
çok tatlı maaşallahkızmıydı seninki?
senin ismini vermeden hakkında şikayet oldugunu söyleyecektir, bir de onun agzindan dinleyecektir canım. oyle stresli gorunme de senin şikeyet ettigini anlasmasın gereksiz insanlar. sen kime neden sikayet ettin onu?
ayni servisteyiz.sacma sapan yerlerde iniyor,tem de .Bende bu durumdan rahatsizim,evinde insin benim guvenligim tehlikede.sebeb bu.erkenden eve gitmek icin yapiyor.simdide bu durumdan kaynakli guzergah degisti,ahh mudurolmak varmis.nasil sindirecem bilmiyorum.
ayni servisteyiz.sacma sapan yerlerde iniyor,tem de .Bende bu durumdan rahatsizim,evinde insin benim guvenligim tehlikede.sebeb bu.erkenden eve gitmek icin yapiyor.simdide bu durumdan kaynakli guzergah degisti,ahh mudurolmak varmis.nasil sindirecem bilmiyorum.
az önce yarım kilo yoğurt yedim ofiste kimseye söylemeyinnnnnn
içimde yoğurt canavarı var :44:
kızlar akşama ne yemek yapsam yaaaa
kızlar akşama ne yemek yapsam yaaaa
burda konuşamayız bu konuyuuuuuuuu, olmaaaaaaz, aşereriz sonra şişer biyerlerimiz valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?