perşembe kontrolüm var sorarım tabi ki sana da haber veririm.
emla diye bir krem var bilir misin, epilasyonda ağda da kullanılıyor ama anestezi kremi aslında
bazı arkadaşlarım kullanmaya devam ediyor ama benimki hiç gerek yok buz koy o dondursun sonra işlemini yap sonuçta kana karışıyor ne gerek var dedi hiç kullanmadım.
Ya kızlar
demin mutfakta rafa uzandım bardak almak için alamadım da ama şimdi sanki kasığım ağrıyor
psıkolojiktir dimi ya kafam takıldı
Ya kızlar
demin mutfakta rafa uzandım bardak almak için alamadım da ama şimdi sanki kasığım ağrıyor
azcık yat psikolojik olarak geçer
Ya kızlar
yalan hepsi yalan banada dedi yaptır die afp üksek çıktı dedi deliye döndüm şükürki yok bişi
çok pahalı bir hastane ben medicalederken bu hepten pahalı canım ben afp yüksek amiyosentez diyince hemen dr gittim ve hiç bişi yokm para tuzağı dedi ve 200 deolsa dr da devamn edcivem 6 yıllık dr ne diye değiştisem bende
dikkatli ol canımYa kızlar
işyerindeyim canım ne bilim uzanma derler ya canım çok sıkıldı ya
gecmis olsun canim, dikkat et cok yukariya uzanma artik.. Doktorum bana bu hafta agir ve dikkatli hareket et dedi, benimde oyle ani hareketlerde sanciyor karnim.. Dinlen bol bol
işyerindeyim canım ne bilim uzanma derler ya canım çok sıkıldı ya
bana doktorum bi ürün tavsiye etti, sne de araştır bakalım. perineye masaj yapıyosun bu yağ ile, yırtılmaları engelliyo, oranın elastiikiyeti arttırdıgı icin epizyotomiye de gerek kalmıyomus. 6 aydır denetiyorum normal dogum isteyen hastalarıma dedi.
Aisha Istanbul
kendi doktoruna da danış istersen. ben bilemedim kullansam mı kullanmasam mı diye. yurtdışında da buna benzer ürünler varmış ama onlara 32 haftadan sonra kullanın diyo, erken dogum tehlikesi yaratmasın diye. ama Aisha ürününde 5 aydan itibaren kullanın yazıyo.
canım fiyatlarını bilmiyorum Elif Esra Uyar sen bir araştır istersen
kızlar az önce bahçeye çıktım hava çok güzel yaaa bu havada iştemi olunur evedeki hamişler ben sizin yerinizde olsam gezerdim
ay gerçekten etkiliyse süper olur
kızlar az önce bahçeye çıktım hava çok güzel yaaa bu havada iştemi olunur evedeki hamişler ben sizin yerinizde olsam gezerdim
bencede bencede çıkın gezin biz bir çıkabilsek
bu arada bugün hamile olduğumu anlayıp otobüste yer verdiler çookkk mutlu oldum
bencede bencede çıkın gezin biz bir çıkabilsek
bu arada bugün hamile olduğumu anlayıp otobüste yer verdiler çookkk mutlu oldum
heyo afferim kim verdiyse sana yer, Allah tuttugunu altın etsin.
Ya kızlar
ben de çalışmayan hamiş olmak istiyorum yaaaaaaa, izne çıkalım artık yeteeeeer.
google'da perineal massage diye arat istersen bi. türkçe kaynak olarak çok yok ama ingilizce olarak baya var. öyle yumuşak bi masaj degil, baya baya o bölgeyi açmaya yarayan zorlayıcı bi masaj gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?