eveeett, önceden güzelyalı'daydık ben lisedeyken üçkuyulara taşındık, çok da uzaklaşmadık yani
seninle de epey yakınız
güzel biizm oraları hele sen portakal bahçelerine doğru missss misss
ay sen kaçlısın hangi liseye gittin kiiii?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveeett, önceden güzelyalı'daydık ben lisedeyken üçkuyulara taşındık, çok da uzaklaşmadık yani
seninle de epey yakınız
güzel biizm oraları hele sen portakal bahçelerine doğru missss misss
özel göztepe gülşen barçınlı'ya gidiyorum
melis ve hande de aynı dr'a gidiyorlar
evet çünkü en güzel bebük insanın kendi bebüküüüüüüüüü.
ben evde eşimin oldugunu bile bile salondan hiç seslenmeden mutfaga falangelirse basıyorum cıglıgı ciddi ciddio ayrı bi konu cnm bende çok korkağım gölgemden korkarım o dereceama annemler gelir yada ben annemlere giderim pekte yalnız kalmam yani demek istediğim işyerindeki kadar fazla insanla muhatap olmıycam en azından iş stresim olmayacak
![]()
puiko ben sen kadar telaşlanmıyorum da aklımın bi köşesi meşgul oluyor o tarih gelene kadar,yok diyorum cok kişinin bebgi sağlıklı benimkinde neden sorun cıksın, sonra düşünüyorum 1000 de 1 ihtimal bile olsa ya sorunluysa diye içim içimi yiyor.ben de mayıs sonu ayrıntılı yaptıracagım başkada bişey yaptırmayacagım,telaş ki ne telaş sürekli.yapı meselesi ben insanlıktan çıkıyorum sonuç alana kadar, gerçekten sorun varsa yönlendirsin ki doğum anında ya da hemen sonrasında yapılacak bir şey varsa atlamayalım diye özellikle sordum.
yani gebeliği sonlandırma gibi bir tavrımız asla olamaz.
Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah ama inanıyorum ki her şey iyi olacak hepimiz için
Handecimmmmmmmmm az önce senin adını andım :)) hoşbuldum sen nasılsın? valal ben de özledim ve yetti artık dedim geldim :)Ebrum gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş :))) Hoşgeldin canım yahu.. Çooooooooook özledim..
Eşin nasıl oldu?
ahh cesim ben sizlerden büyüğüm 73 doğumluyumay sen kaçlısın hangi liseye gittin kiiii?
ben de ilkokulu hatay da okudum Kemal Reis mi Temel Reis mi neydi okulun adı,ama uzak siizn o tarafa biraz daha. Eski mahalle arkadaşı cıkmayın siz şimdi :)ay sen kaçlısın hangi liseye gittin kiiii?
evet canım keşke sana uysaydıanadolu yakası yani :-(
izmir farklı yer hiç tanımsan da gördüğün insanlarda tanıdık bir sima yakalıyorsun.ben de ilkokulu hatay da okudum Kemal Reis mi Temel Reis mi neydi okulun adı,ama uzak siizn o tarafa biraz daha. Eski mahalle arkadaşı cıkmayın siz şimdi :)
hoşgeldin naz ve batunun annesi,gecmiş olsun,siz böyle dedikçe 3,5 atıyorum ben :18::18: işten izin alıp kaçcam planladım ama ya sahiden cok acırsa,sızlarsa :18:ben geldim geçmişe bi göz atık akşama anca çıkarım heralde aşımı oldum dün kolum şişti :)
Handecimmmmmmmmm az önce senin adını andım :)) hoşbuldum sen nasılsın? valal ben de özledim ve yetti artık dedim geldim :)
burak şükür ki yattı zatürreye çerimeden atlattık ama bronşit de az değilmiş hani
ahh cesim ben sizlerden büyüğüm 73 doğumluyum
güzelyalı ortaokulu sonra inönü lisesi sonra i.ü.
Handecimmmmmmmmm az önce senin adını andım :)) hoşbuldum sen nasılsın? valal ben de özledim ve yetti artık dedim geldim :)
burak şükür ki yattı zatürreye çerimeden atlattık ama bronşit de az değilmiş hani
ahh cesim ben sizlerden büyüğüm 73 doğumluyum
güzelyalı ortaokulu sonra inönü lisesi sonra i.ü.
ben de ilkokulu hatay da okudum Kemal Reis mi Temel Reis mi neydi okulun adı,ama uzak siizn o tarafa biraz daha. Eski mahalle arkadaşı cıkmayın siz şimdi :)
canım bebiş sevdasına neler yaparlar nelerallah onları başımızdan eksik etmesin
![]()
evet burası İSTANBUL :82: mavi jeans reklamı gibi oldu ama,malesef öyle İstanbul,Ankarada öyle,Ankara cok daha resmi gelmişti bana mesela İstanbuldan.iş cogaldıkca yaşam zorlastıkca insanlar somutlaşıp gülümsemeyi unutuyor demek kievet canım keşke sana uysaydı
bir ara problemliydin hala dr sıkıntın devam ediyor mu?
ve cinsiyete de üzülme bir sonraki kontrolde netleşir sen de öğrenirsin :)
izmir farklı yer hiç tanımsan da gördüğün insanlarda tanıdık bir sima yakalıyorsun.
biz sahile çıkardık, otobüse binerdik yüzyüze geldiğimiz herkese gülümser selamlaşırdık.
istanbuldayım biriyle yüz yüze gelince gayri ihtiyari hafifçe gülümsüyor ya da başımla selam veriyorum uzaylı muamelesi görüyorum
eşim de diyor ki burası istanbulllll
yani mahalle ya da okuldaş da çıkabiliriz şaşırmam :)
olur handecim saatimiz günümüz belli olsun çıkar gideriz erkenden.Canım çok geçmişler olsun.. Gördüm gördüm Gülşen deyince benim hayat fonksiyonlarımdan biir duruyor :) hastasıyız oğlumla ama oğlum biraz çekiniyo ondan ona ne zaman gitsek hep uyuyor diğer doktorunda kıpır kıpır oluyor sabahtan uyanıyor :))
Göbeciğinde büyümüştür senin şimdi :))maşallah sana tatlı oğluna
Mayıstaki buluşmayı bende sabırsızlıkla bekliyorum :) Zaman geçsede buluşsak yahu :) Sen eminönüne önceden geçeceksen falan haber ver bana takılıyım peşine evde yat yat patlıyorum sıkıntıdan :)))
kız valla okudun mu Kemal Reside? ama ben büyüğümdür senden tahminimce,sen cıtır gibi geliyorsun bana. ben 78liyim sen?İvet sen görümcemle aynı yaştaymışsın. tahmin etttim inönü lisesi oldgunu.
Kemal reis canım okulunun adı yanılmıyosam. Puikoyla degil ama seninle mahalle arkidişi çıkabilirmişiz nerdeyse, izmirde yaşamaya devam edeydin, ben evlenene kadar hatayda oturdum çünkü.
olur handecim saatimiz günümüz belli olsun çıkar gideriz erkenden.
senin oğlun belki de huzur buluyor gülşende mışıl mışıl uyuyor :))
büyüdü evet, gülşene göre iyi gidiyorum kilomu, tansiyonumu beğeniyor
ama benim korkulu şeker yükleme haftam geliyor
hormonlar şekerimi yükseltiyor gülşen de hamurişi ve pilav makarnayı keselim diyor çok istersenbir kaşıkmışşş
pilav zaten yemiyorum aama hamurişi ve makarnayı seviyorummmm napayııımm![]()
kız valla okudun mu Kemal Reside? ama ben büyüğümdür senden tahminimce,sen cıtır gibi geliyorsun bana. ben 78liyim sen?