2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok az kaldı .... benim oğlumda isimiz kaldı sen ikna ederin eşiniii

Ne güzel , harika 1 hafta sii bekliyor, tadını çıkarın

uçaklamı gidiyorsun canımmm.hadi allah kavuştursun eşinle

Canım neyini yanlıs anlayabiliriz ki, özel bie cocugun var ve yeni dogacal cocugunun saglikli olmasını ummktan daha büyük ne hakkın olabilir ki. kendini üzme sen. büyük çocugun da zamanla yaşıtlarıyla iletişim kurabilecek hale gelecektir umarım. İçini ferah tut lütfen.

sezennn nerdesin kız sen hiç girmiyosun foruma nasılsın bakalım kızın nasıl?

canım çok az kaldı .... benim oğlumda isimiz kaldı sen ikna ederin eşiniii
valla bişey demiycem demek korkuları var...
hayırlısıyla doğsun da bize yeter..şimdi onu çok iyi anlıyorum kolay değil yaşadıklarımız...boşver özgem isim olayına takılma elbet bir ismi olacak.
melekcüğğüüümmm senin kociş de hangi ismi solesek begenmiyoki yafffrummm zor begenen bi kişilik demekki

ay evet beni nasıl beğenmiş ki acaba

duygucum hadi yine iyisin kavuşacaksın kocacğına..hayırlı yolculuklar canım

duygucum hadi yine iyisin kavuşacaksın kocacğına..hayırlı yolculuklar canım

saol bitanemmm biliyosun bizim aksilikler üstüste gelmişti önce amniyosentez bekleme süreci hemen akabinde eşimin akrabasının intihar etmesi eşimi çok yordu şuan kendine gelemedi hala bu ölüm cok sarstı bizi biraz kafa dağıtcak işte benim yanımda hem onun için hem de benim için iyi olacak

doğru söylüyorsun canım Allah herşeyin hayırlısını versin :26:

evet canım ya allah rahmet eylesin..pek açmayın o konuları tadını çıkarın hadi 1 hafta izin verdik sana...

sezennn nerdesin kız sen hiç girmiyosun foruma nasılsın bakalım kızın nasıl?

esracım kaçağım valla doğru diiyorsun annemler bende kardeşimin doktor kontrolleri vardı geldiler bırakmadım yakalarını evde tek başına kafayı yicem yoksa onlarada değişiklik oldu o yüzden nete pek girmiyorum..
nasılsın canım nasıl gidiyor bebişin nasıl doktorunla aran nasıl? ayrıntılı ultrasona girdin mi?

hu huuuuuuuuu kızlarrrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmmmm

bu seslenişle kendimi uçurtmayı vurmasınlar filmindeki minik barış gibi hissettim :))

hopppppppppppp biri var burda puikom inanmıyorum
hoşgeldin tatlım benim ktlayalım:87::87::92::92::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124:

hoşgeldin tatlım

hu huuuuuuuuu kızlarrrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmmmm

bu seslenişle kendimi uçurtmayı vurmasınlar filmindeki minik barış gibi hissettim :))

ay inanmıyoruuuuuum Puiko gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş

nasılsın canıııım? merak ettik seni ama sora sora haberlerini aldık, iyisin de mi?

nerde peki istanbulda mı ? doktorun....

evet canim istanbul'da.Benim sansimdir,ehliyet kursuna gitmistim,ehliyetimi aldim,mudur 2 trafik,3 motor dersin eksik dedi ve beni zorla kursa getirtti.Isini gercekten yapan insanlar cikar benim karsima,savsaklayanlar degil.Normalde eve ziyaret gosteriyormus aile hekimleri,benimki ben gelicem dedi.Gelmis gibi yapsaniz dedim.Olmazzz dedi.Neyse ne yapalim,katlancaz,buda benim icin ama degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…