2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir şey itiraf edicim ben size:17:
Anlatayım da gülün aptallığıma:78:

Bi aralar sık giremiyordum ve bu nedenden dolayı da geçmişi okuyamıyordum.
Okumak için başlıyordum ama ne mümkün..
Bir gün gene böyle bir çabalama anında,geçmişte,bizim cessin isim muhabbeti varmış.
Orda da (sonradan çaktığım üzere) cessica falan denmiş.
Ben saf tabii ki sadece cessika kısmını okuyup kafamda senaryolar yazmaya başladım.
Hımm,zaten boyu da çok uzundu,türklerde pek olmaz böyle uzun boy:78:
Sonra mesajlarına bakıyorum,allaallaa ne kadar da iyi biliyor diyorum türk geleneklerini adetlerini falan:78:
Sonracımaaa geçenlerde cess bi muhabbet anında
ismini yazmadığını ve bunun nedenleri açıklayınca:53:
anamm dedim,ben onca zaman nasıl da senaryolar yazmışım:78::78:

Ayy berbat bir ahmaklık,neden anlattıysam artık:30:

:60::60::60::60::60:

ben yemeğe gidiyorum hatunlar.

elmacım oku yazdıklarımıda eğlen benlen....

damla da kocasının yanından çıkamadı bu nedir böyle :27::27::27:

Okudum,okudum alem kızsın sen.
Ya öyle deme Mehtap cık Damla kaç aydır görmüyor kocişini hasret gideriyorlar
çifte vkumrular Rabbim sen koru :nazar:

MERHABALAR KIZLAR
herkes iii gibi...

mehtap tam formundasın bugün.epey güldüm...
esrantcım alemsin en çok da sen güldürdün...
yarın randevum 9 da çok heyecanlıyım...minik oğlumu görücem...
bir de akşam minik oğluma kapşonlu hırka örmeye başladım doğana kadar bitiririm herhal..kapşonlu hiç örmemiştim...bakalım becerebilecekmiyim...

ben dr suz kaldım ahahah bölee bir mala bağladım dr konusunda ama en doğrusunu mehtap yamışşş bkz. aşağıdali alıntıı:60:

evime dinleyici falanmı koydun lan daha dün elvine bunu söledim yasinde kızı öğrendin olayın bitti pembe hediyelerde geldi huzura kauştun herşeyi boşladın dior:8::8:

cesssssiimmm hepimizz gavur izmirli deilmiyizz yaaaavvvvv ne takıldın bi kelimeye ayrıca bizdede gavur derler :7:

:1::1::1::1::1:

2.düzey ultrason için ayrı bir cihaza mı giriyoruz yoksa doktorun ultrasonuna mı giriyoruz yine..
benim doktor peantolojimidir nedir ayrıntılıya bakan kişilerin eğitimi onun eğitimini almış yine ona gidicez ama cihaz aynıysa çok koyacak bana yaaaa
2li testede gittik ense pilisi falan diye aynı ultrasonla baktı gömüldük parayı aynı dr. aynı ultrason kendimi çok salak hissetmiştim
şimdide öyle olursa üstesinden gelemeyip salaklık içime işleyebilir :33:

aynı cihaz ama gelişmişi doplerlisi 4 boyutlusu falan. e aynı degilmis o zaman :)

siz aile hekiminize gidiyormusunuz ?

Aile Hekimlii
evet gidiyorum ama benimki çok mal yaaaa gidiyorum güer yüzlü oturuyorum karşısına konuşuyorum saf saf suratıma bakıyor sanki ben onun doktoruyum medet umuyor sanki benden zavallım
Merhaba kızlar ooo maşallah bu gün epey kalabalık dün pek kimse yoktu.
Melis Damla dan haber varmı nasılmış?Şimdi ayakları yere basmıyordur onun :69:
Canım benim ya kavuştu kocişine
hasret gideriyor kızcağız bizi napsın:16:

2.düzey ultrason için ayrı bir cihaza mı giriyoruz yoksa doktorun ultrasonuna mı giriyoruz yine..
benim doktor peantolojimidir nedir ayrıntılıya bakan kişilerin eğitimi onun eğitimini almış yine ona gidicez ama cihaz aynıysa çok koyacak bana yaaaa
2li testede gittik ense pilisi falan diye aynı ultrasonla baktı gömüldük parayı aynı dr. aynı ultrason kendimi çok salak hissetmiştim

Benim gittimde aynı cihazla baktılar.Moralim bozuktu birde heçbişey görüp anlayamadım.Ben şöyle net,net görürüm yavrumu diye çok heveslenmiştim :36:

ayy link e tıkladım ama açamadım heyecanlandım .içim kıpır kıpır oldu birden.ayy inşallah bizde duyarız o seslerii...yarın kontrolüm var özledimm oğlumu yaa

bişey daha anlatayım da gideyim

demin eşimle konuşuyrouz cepten patronum geldi yurtdışı seyahatindeydi hoşgeldiniz nasılsınız falan filan dedim benimki küstü ben ona eve gelince böle demiyormuşum nasılda özlemişim patronumu eee dedim sende 1 hafta gelme, sonra bana para ver bak nasıl karşılanırsın iyi demişim dimi :60::60:

bu hamilelik eşimide bozdu eskiden böle şeyler demezdi hep ben derdim :32::32:

bende de tam tersi ben iyce alınganlaştım, kıskançlık var tabii. ben de sekreterine daha fazla ilgi alaka gösteriyosun diye küstüm :-(

ben yemeğe gidiyorum hatunlar.

elmacım oku yazdıklarımıda eğlen benlen....

damla da kocasının yanından çıkamadı bu nedir böyle :27::27::27:
ya ben orkana acıorummm :emir_bebek: yuh bana gece muahbbetini gündüz yaptım neyse sustum sustumm heps enin yüzündennnn:78:
Merhaba kızlar ooo maşallah bu gün epey kalabalık dün pek kimse yoktu.
Melis Damla dan haber varmı nasılmış?Şimdi ayakları yere basmıyordur onun :69:
Canım benim ya kavuştu kocişine
damla iyi cnm aklı hep sende utku beye gitmicek baka dr a gidecek tabi çokta mutlu kocişi ile çok slmı var herkese rahatsız etcem sürekli arıycam demiştim ama acıdımmm bu hamilelik melek yaptı beni meleekk
:60::60::60: öldüm lan gülmekten ahahahha
MERHABALAR KIZLAR
herkes iii gibi...

bir de akşam minik oğluma kapşonlu hırka örmeye başladım doğana kadar bitiririm herhal..kapşonlu hiç örmemiştim...bakalım becerebilecekmiyim...

kuzucumm hoşgeldinnn çookk özledim meloşum ben seniii yaaaaa:70::70: buarada bende atkı öreyim dedim tek becerebildiğim şey oda :9: bir yüncü bulursam alıcam bebe yünü ya da direk babaannesinemi satsam bu işi o beceriklidir

Benim gittimde aynı cihazla baktılar.Moralim bozuktu birde heçbişey görüp anlayamadım.Ben şöyle net,net görürüm yavrumu diye çok heveslenmiştim :36:

ya yüzünü gördük bana benziyor falan yazmış kızlar baya ayrıntılı ultrason demek ki diye umuyordum nette dr. dalında iyiyse kendi ultrasonuyla bakabiliyor diyor ama niye ozaman normalde 70liraya girdiğimiz cihaza 200lira istiyor bebeğimiz için katlanıyoruz sağlıklı olsunda yeter valla konu ben olsam kaldırırrım hastaneyi ayağa ama o zaman başka dr.a gitmek lazım değiştirmekte istemiyorum :26:

kardeşimde oğlan dayıya benzer diye şimdi tapıyo AREN e
çok zekidirde kardeşim, doğruya doğru... oda ban diyo ki, çocuk uyandı mı farklı konuşuyosun sen, hemen fark ediyo zekada :60::60::60:
oyuncak alırken +6 dan başlayalım diyo bide...d,iiğerlerine gerek yokmuş :33::33::65:
:60::60::60::60:
MERHABALAR KIZLAR
herkes iii gibi...

canım sen örersinde kötümü olur :34:

ben anadolu yakasındayım fatmacım sen avrupada deilmiydinn

bende doğar doğmaz sünnet taraftarıyım kızım olcak ama oğlum olsa bastırırıdım bu konuda

:60::60::60::60: ahahah altıma işedim ben bu dana sahil yüzünden hamile olduğumu anlayamıorum ben hamile deilim şişko vee yaşlıyım ozmn sadeceeee

ah hep böle olur zaten kendimize deil başkalarına koşarız neyse yarın git kafan rahat etsin ama çok yormuşsun kendini tüm sebep bu

doğru canım işin orasını unuttum ben o yakada tanıdığım pek yok

ya ben orkana acıorummm :emir_bebek: yuh bana gece muahbbetini gündüz yaptım neyse sustum sustumm heps enin yüzündennnn:78:

damla iyi cnm aklı hep sende utku beye gitmicek baka dr a gidecek tabi çokta mutlu kocişi ile çok slmı var herkese rahatsız etcem sürekli arıycam demiştim ama acıdımmm bu hamilelik melek yaptı beni meleekk

:60::60::60: öldüm lan gülmekten ahahahha

kuzucumm hoşgeldinnn çookk özledim meloşum ben seniii yaaaaa:70::70: buarada bende atkı öreyim dedim tek becerebildiğim şey oda :9: bir yüncü bulursam alıcam bebe yünü ya da direk babaannesinemi satsam bu işi o beceriklidir

ben de seni hepinizi özledim...aklım burda ama işlerim yoğun melis...akşamda kuzene gittim giremedim...olsun atkı da örsen olur benim annem normalde örüyor neler örmüş gördüm...sadece benden bir şey olsun dedim o yüzden başladım...yoksam akşamdan akşama ne kadar örücem...4 ayda bitiririm herhal...:1::1:
damlacım ne kadar mutludur...
yarın olsa melisim ya minik oğlumu görsem...
sabah yukarlardaydı benim oğlum o kadar sevindim ki...aallahım kucağımda görebilecekmiyim acaba..

ben de seni hepinizi özledim...aklım burda ama işlerim yoğun melis...akşamda kuzene gittim giremedim...olsun atkı da örsen olur benim annem normalde örüyor neler örmüş gördüm...sadece benden bir şey olsun dedim o yüzden başladım...yoksam akşamdan akşama ne kadar örücem...4 ayda bitiririm herhal...:1::1:
damlacım ne kadar mutludur...
yarın olsa melisim ya minik oğlumu görsem...
sabah yukarlardaydı benim oğlum o kadar sevindim ki...aallahım kucağımda görebilecekmiyim acaba..

Meloşum çok yorma yavru kuşum kendini..
Az kaldı azzz,alacağız kucaklarımıza inşallah:66:

Back