yok tatlım burdan ankaraya ucak yok otobüsle gidicem mecburen ben olmayınca raporu vermiyolar 5 saat dayancaz bakalım
dikkat et canım kendine memleketime benden selam söyle...çook güzel zaman geçirin
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlım burdan ankaraya ucak yok otobüsle gidicem mecburen ben olmayınca raporu vermiyolar 5 saat dayancaz bakalım
hu huuuuuuuuu kızlarrrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmmmm
bu seslenişle kendimi uçurtmayı vurmasınlar filmindeki minik barış gibi hissettim :))
hu huuuuuuuuu kızlarrrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmmmm
bu seslenişle kendimi uçurtmayı vurmasınlar filmindeki minik barış gibi hissettim :))
hoşgeldin tatlım
nasılsın nasıl gidiyor
esracım kaçağım valla doğru diiyorsun annemler bende kardeşimin doktor kontrolleri vardı geldiler bırakmadım yakalarını evde tek başına kafayı yicem yoksa onlarada değişiklik oldu o yüzden nete pek girmiyorum..
nasılsın canım nasıl gidiyor bebişin nasıl doktorunla aran nasıl? ayrıntılı ultrasona girdin mi?
ay inanmıyoruuuuuum Puiko gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
nasılsın canıııım? merak ettik seni ama sora sora haberlerini aldık, iyisin de mi?
iyiyim hayatım sen nasılsın?
keyfin sağlığın yerinde mi?
ces sen nasılsın?
nasıl oğlumuz?
ben son bıraktığımda isim için anket yapıyordun netleşti mi oğlumuzun ismi?
hoşbuldum özgecim nasılsın?hoşgeldinnn :80::80:
hoşgeldinnnnnn belliki sende benimki kaçaklardasınnnnnnnn....
nasılsın bakim?
Duygu canım gözün aydın sende eşine kavuşuyorsun "havada aşk kokusu var"
Bu arada güzel Amasya ma gidiyormuşsun benim annem amasyalı benide orada doğurmuş.
Çok güzel bir yer![]()
yol gözleyenler arasına bende ekleniyorumeşim haftasonuna kadar yok nevşehire gidiyor. ay geçmez şimdi bana zaman. duvarlar üstüme geliyorr. eşleri uzakta olanlar nasıl dayanıyor ya. rabbim yardımcıları olsun
tek de bırakmazlar beni ewde. kaynanada annnemlerde derken doldurcaz zamanı sefil olucam yani
yol gözleyenler arasına bende ekleniyorumeşim haftasonuna kadar yok nevşehire gidiyor. ay geçmez şimdi bana zaman. duvarlar üstüme geliyorr. eşleri uzakta olanlar nasıl dayanıyor ya. rabbim yardımcıları olsun
tek de bırakmazlar beni ewde. kaynanada annnemlerde derken doldurcaz zamanı sefil olucam yani
iyiyim hayatım allaha şükür
yoğunum bu aralar iyiki ara verdiğimde geldin...yoksam çok üzülürdüm.
çok sevindim.![]()