2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

güzel arkadaşlarım benim valal pek heyacanladım ben garip ama gerçek :)

iyiyimmmm Allaahıma bin şükür çook iyiyim.
cescim ben de sizleri hep merak ediyordum ama alıyordum iyi haberlerinizi
hep de diyordum gelicem yakında ama terslikler oluyordu neyse ki bugüne kısmetmiş

esracım kaçağım valla doğru diiyorsun annemler bende kardeşimin doktor kontrolleri vardı geldiler bırakmadım yakalarını evde tek başına kafayı yicem yoksa onlarada değişiklik oldu o yüzden nete pek girmiyorum..
nasılsın canım nasıl gidiyor bebişin nasıl doktorunla aran nasıl? ayrıntılı ultrasona girdin mi?

idare eder cnm şikayetler aynen devam doktorum iyi şimdilik bi sıkıntı yok ayrıntılıya haftaya gircem kısmetse ayın 5inde. sen girdinmi nasıl kızın?

ay inanmıyoruuuuuum Puiko gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş

nasılsın canıııım? merak ettik seni ama sora sora haberlerini aldık, iyisin de mi?

ces sen nasılsın?
nasıl oğlumuz?
ben son bıraktığımda isim için anket yapıyordun netleşti mi oğlumuzun ismi?

slm kızlar ve bebişler size yetişmek ne kadar zor yaww ee nasılsınız bakalım bi kavuşma daha var galiba bugün ne güselll

Duygu canım gözün aydın sende eşine kavuşuyorsun "havada aşk kokusu var" :69:
Bu arada güzel Amasya ma gidiyormuşsun benim annem amasyalı benide orada doğurmuş.
Çok güzel bir yer :34:

ces sen nasılsın?
nasıl oğlumuz?
ben son bıraktığımda isim için anket yapıyordun netleşti mi oğlumuzun ismi?

Oglan iyi su anda kafasına dokunuyor olabilirim zannedersem, kasigima dayadi bisiyini ama bilemiyorum neresidir. belkim de popoyu mıncıkladım bilmeden:1: İsim konusu netlesmedi, geri burdaki arkadaslar Egemen diye seslenmeye basladilarbile ama ben düşünüyorum halaaa. sen naptın isim konusunu?

benim kız genelde gececi akşamları başlıyo saat birlere 2 lere kadar asıl uyuması gereken saatte uyumuyo sıpammm :1:çok fena çoook sabahta erken kalkıyor gündüz daha çok uyuyo

yol gözleyenler arasına bende ekleniyorum:43: eşim haftasonuna kadar yok nevşehire gidiyor. ay geçmez şimdi bana zaman. duvarlar üstüme geliyorr. eşleri uzakta olanlar nasıl dayanıyor ya. rabbim yardımcıları olsun:43: tek de bırakmazlar beni ewde. kaynanada annnemlerde derken doldurcaz zamanı sefil olucam yani

Selamlar herkeslere.ne kadar kalabalığız 30 kişi :8:
bende bi bakayım ne var ne yok dedim,internetim her an kopabilir,selamla girdim selamsız cıkabilirim kusura bakmayın olur mu.

Duygu canım gözün aydın sende eşine kavuşuyorsun "havada aşk kokusu var" :69:
Bu arada güzel Amasya ma gidiyormuşsun benim annem amasyalı benide orada doğurmuş.
Çok güzel bir yer :34:

tatlım ben amasyadayım şuan burda çalışıyom ben 9 aydırrr bilmiyodum senin amasyalı olduğunu ayyyy ne güzel bayılıyom ben buraya süper burası küçük venedik:1::1::1:

yol gözleyenler arasına bende ekleniyorum:43: eşim haftasonuna kadar yok nevşehire gidiyor. ay geçmez şimdi bana zaman. duvarlar üstüme geliyorr. eşleri uzakta olanlar nasıl dayanıyor ya. rabbim yardımcıları olsun:43: tek de bırakmazlar beni ewde. kaynanada annnemlerde derken doldurcaz zamanı sefil olucam yani

biz hiç seni sefil eder miyiz yahuuuuuu.

allah kavuştursun canım....

iyiyim hayatım allaha şükür
yoğunum bu aralar iyiki ara verdiğimde geldin...yoksam çok üzülürdüm.
çok sevindim.:62:

kıyamam ben sana hiç mi azalma olmadı yoğunluğunda, mevsimle alakası var mı sizin işlerin?
ben de bağlanırken diyordum ki ya kimse yoksa
hepinizi bir anda görmek istedim yine eksikler var ama gün içinde damla hariç onları da görürüm.
bir iki sayfa geriye baktım yarın kavuşma anı yaşanacakmış senin sına çok sevindim
kocaman bir erkek göreceksin karşında :1:

çok zor çok bu ayrılıklar çok zor Allahım ayrı olan herkesi kavuştursun bian önce hadi hep birlikte amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Back